|
|
jesus2000
|
|
|
zph
|
star gazetesinin ayıbına şiddetle kınıyorum resmen rezalet, sonuçta kişi bilmediğinin düşmanı olur ya işte öyle bir durum.
bu arada jesus2000 arkadaşım lütfen benim peygamberime hakaret etme, onların yaptığı hataya düşersen senin onlardan ne farkın kalır, aişe konusu tartışmalıdır ve pedofili yakıştırmanı hiç tasvip etmiyorum, farkını koru ki üstün olabil
|
Sevgili zph öncelikle bunu peygamberine bir hakaret olarak nitelendirme. Ayşe konusundaki bütün kaynaklar birbirleriyle çelişmeden bütün hadis kitablarında aynı şekil ve konumda geçmektedir. Tabi bir türk müslüman için bu hoş karşılanmaz sende türk bir müslümansın tabiki bunu kabullenemessin.çünkü biz türklerin kültürüne tamamiyle zıt ve bizim namus ve insanlık anlayışımızdan uzak bir ey olduğu için rahatsızlık yaratmış olabilir. Seni anlıyabiliyorum. Hakaret değil islamın kendi kaynakları. Pedafil yakıştırmasına gelince blue çağına erişmemiş erkek veya kızla ilişkiye girenler peadfil grubuna giriyorlar.sanırım bundan haberdarsınız islamın kaynaklarından hareket ettiğimizde de ayşe olayıda bu gruba giriyor ister istemez. Hoşunuza gitmeyebilir sizi anlıyorum.
ama yinede sizi incittiysem özür dilerim.
|
iyi niyetli olduğuna inandığım arkadaşım, ben hristiyanlık hakkında yeterince bilgiye sahip olmadığımdan kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmuyorum. bakıyorum bu kadar insan hristiyanlığı seçmişse vardır suçlamalara bir yanıtları diyorum ve yanıtları öğrenmek için burdayım. lütfen sende bir konuyla ilgili(konu ne olursa olsun) gerçeği öğrenmeden yorum yapma. ayrıca Efendimizle ilgili yaptığın yorumdan dolayı, haberi yayınlayan kişilerle aynı kefede yer alabilirsin.Hz. Muhammed'i kabul etme, aklını ve gönlünü dinle iradenle iman et istediğine. fakat zamanında yeryüzünde yaşamış bir kul olarak (Hz.)Muhammed yaşı küçük birisiyle ilişkiye girmemiştir. hem kendi kurcalamalarımla hemde bilir kişilerin yaptıkları açıklamalarla bu hatalı bilgini düzeltebilecek doğru bilgiye sahibim!
Düşmanlarınızı bile sevin!!!
"Gerçek Olan" iftira atanın haddini bildirmesini bilir, iftira atanlardan olmamak dileğiyle...