3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı - Sayfa 5

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : 3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı - Sayfa 5

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
SAHILL35

3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı

ENTERESAN..
BEN DOĞMA-BÜYÜME İZMİRDEYİM VE BU SİTEYE ÜYELİĞİM 1 AYDAN COK UZUN SÜRE OLDU,HATTA 1 SENEYİ GECTİ AMA HALA KİMSE BENİ HRISTİYAN YAPAMADI..
ACABA BENDE Mİ ANORMALLİK VAR?
YOKSA BU HABERİ DÜZEN ARKADAŞTA MI?

hristiyanlık
spranos

SAHILL35
ENTERESAN..
BEN DOĞMA-BÜYÜME İZMİRDEYİM VE BU SİTEYE ÜYELİĞİM 1 AYDAN COK UZUN SÜRE OLDU,HATTA 1 SENEYİ GECTİ AMA HALA KİMSE BENİ HRISTİYAN YAPAMADI..
ACABA BENDE Mİ ANORMALLİK VAR?
YOKSA BU HABERİ DÜZEN ARKADAŞTA MI?
Oyle bir anlatiyorsunuz ki sanki yapilmak icin yirtinilmis gibi,yanlis anlayan musluman arkadaslarimiz olabilir ve sizi referans olarak alabilirler sonra yine iftira olur dikkat biraz :D

Konuya daha once dusuncelerimi acik acik yazdim bu yuzden kisa bir kez daha yazayim,

Iftira kotu bir seydir.Senin haberin olmadan paylasim yaptigin sey hakkinda yapmadiklarin yuzunden suclanmak kotu bir seydir,Ve bu haber yuzunden mahkemeler olabilirdi...

[CENTER][B][COLOR=#48d1cc]Sevgili kardeşlerim,Birbirimizi sevelim.Çünkü Sevgi Tanrı'dandır.Seven herkes Tanrı'dan doğmuştur ve Tanrı'yı tanır. 1. Yuhanna 4:7[/COLOR][/B][/CENTER]

hristiyanlık
yengec1453

jesus2000
zph
star gazetesinin ayıbına şiddetle kınıyorum resmen rezalet, sonuçta kişi bilmediğinin düşmanı olur ya işte öyle bir durum.

bu arada jesus2000 arkadaşım lütfen benim peygamberime hakaret etme, onların yaptığı hataya düşersen senin onlardan ne farkın kalır, aişe konusu tartışmalıdır ve pedofili yakıştırmanı hiç tasvip etmiyorum, farkını koru ki üstün olabil
Sevgili zph öncelikle bunu peygamberine bir hakaret olarak nitelendirme. Ayşe konusundaki bütün kaynaklar birbirleriyle çelişmeden bütün hadis kitablarında aynı şekil ve konumda geçmektedir. Tabi bir türk müslüman için bu hoş karşılanmaz sende türk bir müslümansın tabiki bunu kabullenemessin.çünkü biz türklerin kültürüne tamamiyle zıt ve bizim namus ve insanlık anlayışımızdan uzak bir ey olduğu için rahatsızlık yaratmış olabilir. Seni anlıyabiliyorum. Hakaret değil islamın kendi kaynakları. Pedafil yakıştırmasına gelince blue çağına erişmemiş erkek veya kızla ilişkiye girenler peadfil grubuna giriyorlar.sanırım bundan haberdarsınız islamın kaynaklarından hareket ettiğimizde de ayşe olayıda bu gruba giriyor ister istemez. Hoşunuza gitmeyebilir sizi anlıyorum.
ama yinede sizi incittiysem özür dilerim.
iyi niyetli olduğuna inandığım arkadaşım, ben hristiyanlık hakkında yeterince bilgiye sahip olmadığımdan kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmuyorum. bakıyorum bu kadar insan hristiyanlığı seçmişse vardır suçlamalara bir yanıtları diyorum ve yanıtları öğrenmek için burdayım. lütfen sende bir konuyla ilgili(konu ne olursa olsun) gerçeği öğrenmeden yorum yapma. ayrıca Efendimizle ilgili yaptığın yorumdan dolayı, haberi yayınlayan kişilerle aynı kefede yer alabilirsin.Hz. Muhammed'i kabul etme, aklını ve gönlünü dinle iradenle iman et istediğine. fakat zamanında yeryüzünde yaşamış bir kul olarak (Hz.)Muhammed yaşı küçük birisiyle ilişkiye girmemiştir. hem kendi kurcalamalarımla hemde bilir kişilerin yaptıkları açıklamalarla bu hatalı bilgini düzeltebilecek doğru bilgiye sahibim!
Düşmanlarınızı bile sevin!!!
"Gerçek Olan" iftira atanın haddini bildirmesini bilir, iftira atanlardan olmamak dileğiyle...

hristiyanlık
KaraYilan

yengec1453
jesus2000
zph
star gazetesinin ayıbına şiddetle kınıyorum resmen rezalet, sonuçta kişi bilmediğinin düşmanı olur ya işte öyle bir durum.

bu arada jesus2000 arkadaşım lütfen benim peygamberime hakaret etme, onların yaptığı hataya düşersen senin onlardan ne farkın kalır, aişe konusu tartışmalıdır ve pedofili yakıştırmanı hiç tasvip etmiyorum, farkını koru ki üstün olabil
Sevgili zph öncelikle bunu peygamberine bir hakaret olarak nitelendirme. Ayşe konusundaki bütün kaynaklar birbirleriyle çelişmeden bütün hadis kitablarında aynı şekil ve konumda geçmektedir. Tabi bir türk müslüman için bu hoş karşılanmaz sende türk bir müslümansın tabiki bunu kabullenemessin.çünkü biz türklerin kültürüne tamamiyle zıt ve bizim namus ve insanlık anlayışımızdan uzak bir ey olduğu için rahatsızlık yaratmış olabilir. Seni anlıyabiliyorum. Hakaret değil islamın kendi kaynakları. Pedafil yakıştırmasına gelince blue çağına erişmemiş erkek veya kızla ilişkiye girenler peadfil grubuna giriyorlar.sanırım bundan haberdarsınız islamın kaynaklarından hareket ettiğimizde de ayşe olayıda bu gruba giriyor ister istemez. Hoşunuza gitmeyebilir sizi anlıyorum.
ama yinede sizi incittiysem özür dilerim.
iyi niyetli olduğuna inandığım arkadaşım, ben hristiyanlık hakkında yeterince bilgiye sahip olmadığımdan kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmuyorum. bakıyorum bu kadar insan hristiyanlığı seçmişse vardır suçlamalara bir yanıtları diyorum ve yanıtları öğrenmek için burdayım. lütfen sende bir konuyla ilgili(konu ne olursa olsun) gerçeği öğrenmeden yorum yapma. ayrıca Efendimizle ilgili yaptığın yorumdan dolayı, haberi yayınlayan kişilerle aynı kefede yer alabilirsin.Hz. Muhammed'i kabul etme, aklını ve gönlünü dinle iradenle iman et istediğine. fakat zamanında yeryüzünde yaşamış bir kul olarak (Hz.)Muhammed yaşı küçük birisiyle ilişkiye girmemiştir. hem kendi kurcalamalarımla hemde bilir kişilerin yaptıkları açıklamalarla bu hatalı bilgini düzeltebilecek doğru bilgiye sahibim!
Düşmanlarınızı bile sevin!!!
"Gerçek Olan" iftira atanın haddini bildirmesini bilir, iftira atanlardan olmamak dileğiyle...

Haklısın kardeşim Tarih yalancı siz doğru biliyorsunuz.

hristiyanlık
yengec1453

sevgili arkadaşım, her önüme sürülen görüşü, anlatan kişilerin mantığıyla kabul etseydim ateist bile olmuştum. ama bana verilen bi akıl var. Allah, insanlara aklı boşuna vermemiştir. şüphe uyandıran konuları araştırıp bulmaya çalışırız. İslamiyeti benimseyen bi kul olarak özellikle Efendimizi, müslüman olmayanlardan daha iyi tanımak benim görevimdir. o yazımda İslamiyeti savunmaya çalışmıyorum. tarihlerle(rakamsal olarak) bu bilginin doğrusuna sahip olduğumu söylüyorum sadece. "öğrenme ihtiyacı duyanlar" aklı yettiği sürece araştırıp doğruyu bulurlar.
tarih yalancı demişsiniz ama çoğu kez insanlar işlerine gelen tarihi olduğu iddia edilen kaynaklara inanırlar. ermeni soykırımı var diyenler ve yok diyenler... tarih aynı olayla ilgili farklı iki doğruya sahip olamaz sanırım.
sizin görüşlerinize hristiyan olduğunuzu hesaba katarak saygı duyuyorum...

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı konusuna benzer konular;

Sitemize müslümanlardan gönderilen küfürler hastır len sizde alevilerin ali bizim için namaz kıldı demek gibi birşey ya aklınızı başınıza alın ben müslümanım ama gel gelelim namazlarımı kılamıyorum Allah c.c. günahlarımı affetsin. Merak etmeyin gerçek incil çıktı ortaya yakında sizde öğrenip iman edecceksiniz. :) Allah c.c. tüm tanrıların belasını versin...

Sitemize gönderilen tehditler Sitemize gönderilen bir tehdit </hristiyannet@gmail.com></vural_xll@hotmail.com></bay161-w228381987d4db5403f37494c60@phx.gbl></vural_xll@hotmail.com>

Türkiye'deki Protestan Cemaati'nin 2007'de maruz kaldığı hak ihlalleri 2007 YILI İÇERİSİNDE TÜRKİYE’DEKİ PROTESTAN CEMAATİNİN MARUZ KALDIĞI HAK İHLALLERİ Ocak, 2008 GİRİŞ: Türkiye’de inanç özgürlüğü anayasal koruma altında olmakla beraber özellikle son 10 yıldır Müslüman olmayan gruplara karşı içinde fiziksel saldırıların da bulunduğu büyük bir karalama, aşağılama ve toplumu bu gruplara karşı kışkırtma kampanyaları devam etmektedir. “Misyonerlik” adı altında bir suç türetilmiş, suç veya kabahat olmamakla birlikte bazı kişi ve gruplarca suçmuş gibi haber ve yorum yapılarak kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesine yol açılmıştır. İnançlarını yayma çalışmaları, öğretilmiş önyargılar ve komplo teorileri ile birleştirilerek bu grupların ulusal bütünlüğe tehdit oluşturduğu, yabancı ülkeler ve onların...

Müslüman olduğunu iddia eden bir kişinin sitemize hakaretleri Ne oldu beyler düzeyli bi tartışmaya gelemediniz... buraya açtığınız konuların copyy+paste olması yazılan yazılar hakkındatek kelimelik bir bilgiye sahip olmamanız sizlerin bu konularda fikir alış verişinden mahrum ediyor anlaşılan... sizler bu şekilde kopyala yapıştır yöntemiyle daha nereye kadar gideceğiniz belli... bu sizin üye sayınızdan da belli... 3 hafta önce kırılan bir rekorun (512) ile sınırlı kalmanıza sebeb oluyor... sizler daha 40 fırın ekmek yemeniz gerekiyor... ne diyeyim ALLAH (C.C.) Müslüman_Türk gençliğinizi sizin dağıttığınız zehirden korunuz... DÜNYAYA at gözlüğü ile bakmayan hoşgörü islamdadır... Rahat ve huzur İslam dadır... Sizlerin bu acınacak halinizi gördükce ALLAH (C.C.) HAMD EDİYORUM MÜSLÜMAN OLDUĞUM...

MALATYAKATLIAMI.COM Hürriyet Gazetesi'nde haber oldu Vahşet için web sitesi 24 Nisan 2007 Okan KONURALP/ANKARA KATLİAM, "www.malatyakatliami.com" adıyla internete taşındı. Türkiye Protestan Cemaati tarafından hazırlanan sitede, saldırıda hayatını kaybeden Necati Aydın, Tilmann Geske ve Uğur Yüksel’in fotoğrafları yer alıyor. İncil’den yapılan alıntılarla hazırlanan sitede, "Zirve Yayınevi’nde üç Hıristiyan kardeşimiz boğazlarından kesilerek katledildi" duyurusu yer alıyor. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6389834.asp?gid=0&srid=0&oid=0&l=1

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : 5- 3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı - Sayfa 5

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler