Galadriel
3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı
|
|
Theophilos
|
Elohim bizi düşmanlarımızın iftiralarından, kötü ruhlara tutsak olmuş olan kayıp ruhlardan, İblisin egemenliğinden, onun güçlü tuzak ve saldırılarından ve insan suretindeki karanlık güçlerden korusun. Amin.
|
Amin Amin..o kadar üzülüyorum ki inanın içim parçalanıyor.
13İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir.(1. Korintliler 13:13)
Kitty
Bu haber tam bir komedi bana göre... Aklı başında bir Türk vatandaşı da buna inanıyorsa ancak kendini komik duruma düşürür. Bu haberi yazan da cehaletini nasıl insanların önüne serebilme cesaretini görmüş kendinde hayret doğrusu... Açıkçası ben bu ülkede çok komik benzetmelerle karşılaştım Rotaract olursun mason derler Kemalist olursun bölücü derler... Milletçe nasıl bir psikolojiye sahipse bu ülke sanki herkes tek tip olmak zorundaymış gibi karşıt fikirlinin fikirine bile saygı duymayı bilemiyorlar. Fenerbahçeli diye dayak yiyen adam varsa bu ülkede ya da atası ermeni diye dışlanan yani hani takım değiştirilir de insan ailesini nasıl değiştirir yahu? Kaldı ki Hristiyanlığı nasıl böyle bir kalıba sokabilmiş hayret doğrusu.. Yani üstüne para verseler bağ bahçe falan müslüman olmam şahsen:D Çok mu param var hayır ama ihtiyacım da yok çünkü ben DOĞRU'yu biliyorum Rab EĞRİLERE yardım etsin... Rab bana gündelik ekmeğimi vaadetmiş fazlasında da gözüm yok şükürler olsun.
Benim şaka tarzım doğruyu söylemektir. Doğru, dünyadaki en komik şakadır. (Bernard Shaw)
almira_92
Gerçekten basit....
yıldıray1
çamur at izi kalsın.
**** **** mantığıdır bu zaten.
derler ya kedi uzanamadığı ciğere mundar der
jackjess
bu olayı duydum bu gazetede yazanları.nasıl bı zihniyet bu.neden kaldırılmıyo farklı yaşayış ve iman biçimleri bu tamamen kotu niyet ve iyi seyleri ortme psikolojisi
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler