Arşiv Sayfa 8 / 3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı - Sayfa 8

Arşiv Sayfa 8 3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : 3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı - Sayfa 8 konusu 9814 kez okundu, 37 kez cevaplandı. En son mesaj huzurlu tarafından gönderildi. 3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı Haberin cache adresi: http://web.archive.org/web/20070801200454/http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=108437 ve http://web.archive.org/web/20070103004922/http://www.stargazete.com/starege.asp Haberdeki ekran görüntülerinin adresleri: http://www.hristiyan.net/kurtulus ve Haberin cache adresi: http://web.archive.org/web/20070801200455/http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=108460 3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı konusu 9814 kez okundu, 37 kez cevaplandı. En son mesaj huzurlu tarafından gönderildi.

3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 4 5 6 7 8

3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-01-10, 19:50
3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı
destinyschild

martınluther
Alıntı:
Çocuklarımızı rahat bırakın

SELİM A. 20 yıllık bir eğitimci.

Yeni yılın ilk gecesi alkollü biçimde eve dönüp, koltuğa yığılan oğlunu yatak odasına taşırken, kimliğini düşürür. Nüfus cüzdanının çok yeni olması dikkatini çeker. Din bölümünde �Hristiyan�� yazıldığını okur.

O anda hissettiklerini bana şöyle açıkladı:

�Uzun süre şok yaşadım. Gözlerim karardı. Hastanede kendime geldiğimde doktorlar büyük bir tehlike atlattığımı söylediler. 20 yılını eğiteme adayan biri olarak, çocuğumun bu noktaya doğru nasıl sürüklendiğini sorguluyorum.

Sizinle paylaştığım bilgilerden anlaşılacağı gibi Ege�de binlerce genç Hristiyanlığın pençesinde. İşin acı tarafı, yayılmanın asıl amacı sadece Hristiyanlaştırma değil, Ege�nin geleceğine ilişkin gizli bir proje olduğu sonucuna vardım.��

Bugünkü starEGE�nin manşetinde bölgemizi Hristiyanlaştırma projesinin nasıl uygulandığını okuyacaksınız.

Olay sandığımızdan çok daha büyük. Hristiyanlığı seçen gençler, çok kısa sürede birer misyoner gibi çalışmaya, gruplar kurmaya otellerde 60-70 kişilik gruplar halinde ayinlere düzenlemeye, toplantılar yapmaya başlıyorlar.

Güzel kızlar, yakışıklı erkeklere, kariyer sahibi din değiştirmiş üniversite hocaları da katılarak süreci hızlandırıyorlar.

Protestan kilisenin internet sitesini tıklamakla başlayan süreç, müthiş bir hızla gençlerin sahip olduğu bütün dini değerleri vakumluyor. Çocuklarımızı kuşatma altına alan sanal tuzaklara şimdi misyonerler de katıldı.

Okurlarımızdan istediğimiz bu konuda ellerindeki bilgi ve belgeleri bizimle paylaşsınlar. Bu sinsi kuşatmayı yarmak ve teşhir etmek istiyoruz.

Yardımlarınızı bekliyoruz. Tıpkı Selim öğretmen ve Ş.T gibi.

03.01.2007
Haberin cache adresi: http://web.archive.org/web/200708012...haberID=108460

Ya oglunun kimliginde ateist,budist,vs.yada boş oldugunu görseydi bu gözü yaşlı baba acaba ne yapacaktı.Malesef egitimiyle övünen kişi şu gerçegi göremiyor.Gençler BİLİNÇLİ VE ÖZGÜR İRADE sahibi artık.Öyle babadan kalma ,doguştan olma bize bu ögretildi, devri malesef bitti.Teknoloji tek tuşla tüm gerçekleri gözler önüne seriyor ve seçme seçilme hakları
dogrultusundada kişiler artık kendi yaşama sekillerini bulabiliyorlarki ;22 senelik egitim hayatı bunu göremiyorsa
sorgulaması gereken o uzun egitim yıllarında kendisidir bence. Kişiye beşik kertmesi dogrumudur
diye sorsam hayır der kendi seçmeli eşini der egitmen olarak;ama iş dinle beşik kertmesine gelince ,bunu dogru görmelerini anlamak mümkün olmuyor yüzyılımızda...[/quote]
Müslümanlara göre cocugunun ateist olmasi hristiyan olmasindan daha iyidir.Hristiyanlik deyince bati külltürü geliyor akillarina

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / 3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı

3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-06-10, 17:59
srus

Benim bağlı olduğum kiliseye de atılan çok iftirilar bunlar.Kilisemizde ne para yardımı ne de AB vizesi vaadi vardır.Bunlar çok çirkin iftiralar.

Kiliseler hayır kurumu değildir;RABBİN kelamın öğretildiği yerlerdir.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / 3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı

3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-06-10, 22:19
huzurlu

srus
Benim bağlı olduğum kiliseye de atılan çok iftirilar bunlar.Kilisemizde ne para yardımı ne de AB vizesi vaadi vardır.Bunlar çok çirkin iftiralar.

Kiliseler hayır kurumu değildir;RABBİN kelamın öğretildiği yerlerdir.
Daha önce de yazdım. Yahu nedir bu rezillik? Müslümanlar bir insanın para karşılığı olmadan din değiştirebileceğine neden inanamazlar? Kendi insanımızı para karşılığı dinini satacak kadar aşağılık insanlar olarak göstermek herşeyden önce müslümanlara haksızlıktır.. Gençlerimize en büyük hakarettir. Varsa böyle bir derdiniz iyi ya sizde para mı yok? Daha fazlasını verip tekrar müslüman yaparsaınız olur biter. Nedir bu kopardığınız gürültü??

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHakkında Önemli Not: Daha önceleri protestan ilahiyatına tabi idim. Nisan 2008'den önce yazmış olduğum yazılar Ortodoks öğretisine uyum göstermeyebilir.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 4 5 6 7 8  

3 Ocak 2007'de Star Gazetesi'nde sitemize iftira atılmıştı konusuna benzer konular;

Sitemize müslümanlardan gönderilen küfürler hastır len sizde alevilerin ali bizim için namaz kıldı demek gibi birşey ya aklınızı başınıza alın ben müslümanım ama gel gelelim namazlarımı kılamıyorum Allah c.c. günahlarımı affetsin. Merak etmeyin gerçek incil çıktı ortaya yakında sizde öğrenip iman edecceksiniz. :) Allah c.c. tüm tanrıların belasını versin...

Sitemize gönderilen tehditler Sitemize gönderilen bir tehdit </hristiyannet@gmail.com></vural_xll@hotmail.com></bay161-w228381987d4db5403f37494c60@phx.gbl></vural_xll@hotmail.com>

Türkiye'deki Protestan Cemaati'nin 2007'de maruz kaldığı hak ihlalleri 2007 YILI İÇERİSİNDE TÜRKİYE’DEKİ PROTESTAN CEMAATİNİN MARUZ KALDIĞI HAK İHLALLERİ Ocak, 2008 GİRİŞ: Türkiye’de inanç özgürlüğü anayasal koruma altında olmakla beraber özellikle son 10 yıldır Müslüman olmayan gruplara karşı içinde fiziksel saldırıların da bulunduğu büyük bir karalama, aşağılama ve toplumu bu gruplara karşı kışkırtma kampanyaları devam etmektedir. “Misyonerlik” adı altında bir suç türetilmiş, suç veya kabahat olmamakla birlikte bazı kişi ve gruplarca suçmuş gibi haber ve yorum yapılarak kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesine yol açılmıştır. İnançlarını yayma çalışmaları, öğretilmiş önyargılar ve komplo teorileri ile birleştirilerek bu grupların ulusal bütünlüğe tehdit oluşturduğu, yabancı ülkeler ve onların istihbarat servisleri ile ilişkide olduğu, insanları...

Müslüman olduğunu iddia eden bir kişinin sitemize hakaretleri Ne oldu beyler düzeyli bi tartışmaya gelemediniz... buraya açtığınız konuların copyy+paste olması yazılan yazılar hakkındatek kelimelik bir bilgiye sahip olmamanız sizlerin bu konularda fikir alış verişinden mahrum ediyor anlaşılan... sizler bu şekilde kopyala yapıştır yöntemiyle daha nereye kadar gideceğiniz belli... bu sizin üye sayınızdan da belli... 3 hafta önce kırılan bir rekorun (512) ile sınırlı kalmanıza sebeb oluyor... sizler daha 40 fırın ekmek yemeniz gerekiyor... ne diyeyim ALLAH (C.C.) Müslüman_Türk gençliğinizi sizin dağıttığınız zehirden korunuz... DÜNYAYA at gözlüğü ile bakmayan hoşgörü islamdadır... Rahat ve huzur İslam dadır... Sizlerin bu acınacak halinizi gördükce ALLAH (C.C.) HAMD EDİYORUM MÜSLÜMAN OLDUĞUM İÇİN....

MALATYAKATLIAMI.COM Hürriyet Gazetesi'nde haber oldu Vahşet için web sitesi 24 Nisan 2007 Okan KONURALP/ANKARA KATLİAM, "www.malatyakatliami.com" adıyla internete taşındı. Türkiye Protestan Cemaati tarafından hazırlanan sitede, saldırıda hayatını kaybeden Necati Aydın, Tilmann Geske ve Uğur Yüksel’in fotoğrafları yer alıyor. İncil’den yapılan alıntılarla hazırlanan sitede, "Zirve Yayınevi’nde üç Hıristiyan kardeşimiz boğazlarından kesilerek katledildi" duyurusu yer alıyor. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6389834.asp?gid=0&srid=0&oid=0&l=1

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih