ATV Haber’de Flash Animasyonumuz kullanıldı… - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : ATV Haber’de Flash Animasyonumuz kullanıldı… - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
havva tufan

ATV Haber’de Flash Animasyonumuz kullanıldı…

evet rab her şeyi iyiye çevirirr.rabbimiz iyi tanrıdır

hristiyanlık
Neil

Ben de çok çok sevindim.

hristiyanlık
tugchyn

bu animasyonu youtube dada izlemiştim çok güzel..

hristiyanlık
evangelion

tugchyn
bu animasyonu youtube dada izlemiştim çok güzel..
Bizim animasyonumuzu mu youtube da kullanıyorlar?

hristiyanlık
tugchyn

evet ben orda izledim..tekrar bulabilirsem linkini atarım

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

ATV Haber’de Flash Animasyonumuz kullanıldı… konusuna benzer konular;

Agos'tan bir haber... Hıristiyan diye hayatını kararttılar 2011/11/08 SAHAG GÜRYAN Diyarbakır’da geçen yıl din dersinde öğretmeninden dayak yiyen 13 yaşındaki Hıristiyan öğrenci H.B.’nin okul değiştirme talebi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından reddedildi. H.B’nin babası Abdulhakim B., inançları sebebiyle baskı altında olduklarını söyledi. Diyarbakır’da geçen yıl Kelime-i Şahadet getirmediği için öğretmeninden dayak yiyen 13 yaşındaki Hıristiyan öğrenci H.B.’nin okul değiştirme talebi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından reddedildi. H.B’nin babası Abdulhakim B. inançları sebebiyle yoğun mahalle baskısı altında yaşadıklarını söyleyerek ayrımcılığın önüne geçilmesini istedi. Eczacılar İlköğretim Okulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde tüm sınıftan...

Kuran’da “Cudi Dağı’nda” denilen Nuh’un Gemisi Ağrı Dağı’nda bulundu Kuran’da “Cudi Dağı’nda” denilen Nuh’un Gemisi Ağrı Dağı’nda bulundu Kuran’da “Cudi Dağı’nda” denilen Nuh’un Gemisi Ağrı Dağı’nda bulundu

*****FLASH HABER******* Hristiyan Forum'un 10bin üyeye ulaşması dün gece tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Tüm yurtta çeşitli etkinlikler, şenlikler düzenlendi. Sıcak havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar, tören geçişi ile sona erdi. Sık sık nick değiştirmesi ile tanınan Hristiyan Forum'un renkli admini O. M.T.L. içkiyi fazla kaçırınca İzmir'de denize çıplak girmek istedi. Ancak polisin zamanında müdahalesi oluşacak faciayı önledi. O.M.T.L.'nin cevresindekilere "********" diye bagirdigi bildirildi. Vatandaşlar olaya tepki gösterdi. İzmir kızları sabaha karşı karakollar önünde toplanarak polisleri alkışlayarak protesto etti. Protestocuların ellerindeki " Hepimiz Fahrettiniz " pankartı dikkat çekti. Fakat polis biber gazı...

BEDENİNE SAPLANAN ÇİVİ… BEDENİNE SAPLANAN ÇİVİ…<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> http://www.chiesa.espressonline.it/dettaglio.jsp?id=45578&eng=y <o:p></o:p> Mariagrazia Zambon Türkçe'ye çeviren: Aret Vartanyan<o:p></o:p> <o:p> </o:p> O, bir pencere açarak, batı ve doğu kiliselerinin sahip oldukları değerleri paylaşabilecekleri, birbirlerini, Musevilikten Hristiyanlık’a uzanan kökleri yeniden keşfedecekleri, Hristiyanlık ile Müslümanlık arasında karşılıklı saygı ve güvene dayalı diyaloğun güçlenebileceği bir pencere açmak istiyordu. <o:p></o:p> <o:p> </o:p> ***<o:p></o:p> <o:p> </o:p>

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : 2- ATV Haber’de Flash Animasyonumuz kullanıldı… - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler