| Fırat Çölgeçen |
|
Ben, buradaki söylemlere şaşırmıyorum. Neden ? Yanıtı basit !... Bana göndeilen e-mailleri burada yayınlasam ki; forum kapatılır. Küfürlerden dolayı. Beni öldürmek isteyenler, anneme babama, aileme, soyuma sopuma küfürler.... Daha neler neler !... Hani laiklik ? Hani demokrasi ? Demokrasi, azınlıkta olanların hakkını korumak değil mi ? Milyonlarca Hristiyan olan ve de dünyada yaşamlarını süren türkler var. Onlar türklüklerinden çıkmış mı ? Dış ülkelerde milyonlarca Hrisityan Türk, şamanist Türk ve de başka inançta Türk var vb. Dışardakilerle canım cicim; içeridekiler tu kaka !... Bu mudur Tanrı inancı ya da sevgi ve anlayış. Kurnazlık yapıp da yanınıza Hristiyan olarak gelip de evinizde bile yiyip içip de sonradan küfür ve tehditleini esirgemeyen; nice insanlar var. Ama gördüğüm Rab'bin o gibilerin ayaklarını kaydırdığı. İspanya gibi başka Avrupa ülkelerinin ortalarında cami kurulduğunu ve de ibadetlerinde serbest olduklarını unutup; sadece Türk oldukları halde Hristiyan diye insanlara saldırmak ve yok etmeye çalışmak hangi insani ya da inanca uygun düşer? Ateiste, şamaniste, budiste, hacı hoca geçinen büyücülere tamam; ama Yaşayan Tanrı'ya inanan insana tu kaka !... Hadi canım.... Rab'bin sevgi ve ışığının sarmalında kalınız. |
| spranos |
|
sitede islama küfür edildiğini iddia ediyor başlıkta. kimse siteye girip bakmamış acaba küfür ediliyor mu diye. girenlerde iftira atmış zaten evet ediliyor demiş. Atatürk Türk Milleti çalışkandır,zekidir demişti. Bu insanlari gordukca hem agliyorum hemde heryerimden nefret fiskiriyor. Ben bir hristiyan degilim ve diyorum ki umarim hayatlari berbat olur,iftiralarinin karsiligini alirlar,hayatlarinda hep aci cekerler,mutlu olamasinlar,beter olsunlar. Bu ulkeye yaptiklari icin,masumlara iftira attiklari icin,Bu ulkeyi kucuk dusurdukleri icin. Anlamiyorum ki yani her seyin iyi olmasi icin bu ulkenin %100 Musluman mi olmasi lazim,%99 yetmiyor mu size. o facebook iftiracilarindan bu siteye giripte bu konuyu okuyan varsa su mesajimi okusunlar: Ismet Inonu Atatürk ile azinlik konusunu konusmak icin evine gelmis,Ataturk ''cok yorgunum ismet,yarin erkenden gel'' demis. Daha sonra hemen Ataturk bahcivana bahcedeki tum ciceklerin sokulmesini,sadece lalelerin kalmasini soylemis. Ertesi sabah Ismet Inonu bahcenin halini gorunce sok olmus,bahce berbat durumdaymis. Ismet Inonu ''Pasam bu bahcenin hali nedir'' diye sormus ve Atatürk ''Azinliklari sokup attim ismet'' demis. Daha sonra Ataturk konusmasina devam etmis ve Azinlik konusunun derhal kapatilmasini,Azinlik lafinin kaldirilmasini emretmis. Iste sizlerde boylesiniz kor insanlar,Bahcedeki tum cicekleri sokup atin,sadece laleler kalsin degil mi,Umarim hayatiniz aci dolu olur,Umarim acidan bir an bile kopamassiniz,Dunyanin butun acilari sizin ustunuze olsun. |
| lamure | ||||
Evet laleye bayılırım, lale benimdir ama papatyayı da,menekşeyi de gülüde severim ve bahçemde hepsinden olmasını isterim:)) Sevgiyle.. umarım inanabileceğin bir yaratıcı olur !! |
||||