Arşiv Sayfa 14 / Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular - Sayfa 14
| HRİSTİYAN FORUM
> Forum hakkında
> Medyada biz
: Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular - Sayfa 14 konusu 12751 kez okundu, 66 kez cevaplandı. En son mesaj In Hoc Signo Vinces tarafından gönderildi. Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular http://216.239.59.104/search?q=cache:lzFXSa3nfyoJ:www.ercis.net/modules.php%3Fname%3DForums%26file%3Dviewtopic%26p%3D1769+%22hristiyan.net%22&hl=tr&ct=clnk&cd=45&gl=tr&client=firefox-a http://66.102.9.104/search?q=cache:7zVvwwz7y4kJ:forum.arbuz.com/archive/index.php/t-37648.html+%22hristiyan.net%22&hl=tr&ct=clnk&cd=73&gl=tr&client=firefox-a ve http://forum.arbuz.com/showpost.php?p=506990&postcount=70 Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular konusu 12751 kez okundu, 66 kez cevaplandı. En son mesaj In Hoc Signo Vinces tarafından gönderildi.
Teşekkürler Mervi_35.Sanırım dualarımız işe yarıyor.Son dönemlerde sık sık ağzından bildiğimiz güzel dualar çıkıyor.Yani Tanrının yardımına güvenmeye başladığını hissediyorum.Daha çok anar oldu.Eskisi gibi eğer varsa niye şunu yapıyor yapmıyor gibi sözler tamamen kalkmak üzere. Sanki biri bir kötülük yaptığında,hemen anında çarpılması gerekmiş gibi bazı aceleci ceza sorgulamaları vardı.En azından artık bunları da tamamen aştık. Bütün şükrüm Tanrımıza. Dualarımızı her zaman işiten Tanrımıza.Dualarınız için tekrar Teşekkürler.
Yazanlardan anladığım tek şey bunların cahil ve **** insanlar olduğudur. Kimse kusura bakmasın ben hayatında adam akıllı bir şey okumamış araştırmamış, kendi dinini dahi bilmeyen ama buna rağmen iddia eden ve karşı tarafı hayali argümanlarla yalanladığını zanneden hatta kalkıp hackleyen, vatan için kafalarını kesin diye çağrı yapan insana **** derim. Bu kadar yazıda sadece iki nokta bana mantıklı geldi ilki İslam'ın kıyamete yakın dünyayı yöneteceği KK'ta böyle söyler zaten sayımızın ne kadar azalacağını ve insanların sapacağından bahseder, ikinicisi ise Protestanların Katolik ve Ortodokslara nasıl baktığıdır.
Yönetim Notu: Bizim görevimiz yargılamak değildir, onların durumunu tanımlamak değildir. Bu tür kişiler için dua etmek gereklidir.
Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular konusuna benzer konular;
Norveçli tarihçi ve yazar Dag Herbjornsrud: "Saldırganı Hristiyan olarak tanımlamak yanlış" Norveçli tarihçi ve yazar Dag Herbjornsrud: “Saldırganı Hristiyan olarak tanımlamak yanlış”
Norveçli tarihçi ve yazar Dag Herbjornsrud, saldırıyı gerçekleştiren Anders Behring Breivik’i ‘Hıristiyan’ kimliğini ön plana çıkararak tanımlamanın yanlış olduğunu belirtti. Hernbjornsrud, “El-Kaide’yi, İslamiyeti temsil eden bir terör örgütü gibi tanımlamak nasıl yanlış ise, Norveç’teki olayı gerçekleştiren teröristi de ‘Hristiyan’ şeklinde tanımlamak o derece yanlış.” diye konuştu.
Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) yaptığı açıklamada Norveçli tarihçi ve yazar, “Bu olay bize gösterdi ki; bundan böyle insanları çarçabuk ‘yargılamak’, ‘etiketlemek’, ‘genellemek’ ve ‘yaftalamak’ gibi hatalara düşmemeliyiz ve daha hassasiyetli olmalıyız.” diye konuştu. Herbjornsrud, bu korkunç katliamın küresel...
Kılıçdaroğlu'ndan Hristiyan Forum'daki "CHP azınlık düşmanıdır" iddialarına cevap Ben CHP İstanbul il gençlik kolları üyesiyim. Bu sitede biraz gözlem yaptım, Türkiye'nin gündemine, siyasetine, partimize bakışınızı, olumlu veya olumsuz görüşlerinizi inceledim. Partimizi savunan, sempati duyan da gördüm, düşmanca hakaretler eden de, eleştiren de. Bu eleştiriler bizim için çok önemli, ben de bu sitede yaptığım gözlemleri genel başkanımıza iletip fikrini öğrenmek istedim.
Ağırlıklı olarak CHP'nin aşırı ulusalcı kimliğe sahip olması, 1940'lardaki uygulamaları ( varlık vergisi özellikle ), azınlıklarla ilgili olmasa da CHP iktidarı döneminde ki yokluk vs. konularda eleştirilmiş.
Ben bunların hepsini söyledim genel başkanımıza. Bana aşağı yukarı şöyle cevap verdi:
'' O arkadaşlarına söyle, biz partiyi baştan sona değiştirdik, yeni bir oluşum meydana getirdik. Ama 2...
Sarkozy: "Fransa hristiyan mirasına sahip çıkmalıdır" Sarkozy: “Fransa hristiyan mirasına sahip çıkmalıdır”
<hr> Home » haberler on 04/03/2011 – 06:12
http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/02/ppl_mattered_sarkozy.jpg
Sarkozy: “Fransa hristiyan mirasına sahip çıkmalıdır”
Ülkenin iç bölgelerinde Katolikler için dini açıdan önemli Puy-en-Velay kentinde konuşan Sarkozy, ”Hristiyanlığın, Fransa’ya muhteşem bir kültür mirası bıraktığını”söyledi.
”Bu mirasın bir şans olduğunu ve gelecek nesillere aktarılmasının gerekli olduğunu” savunan Sarkozy, ”sıkılmadan ve komplekse kapılmadan bu mirasa sahip çıkılması gerektiğini” ifade etti.
Hristiyan olmayan forumlara "inanç savunması"na giden hristiyanlara özel duyuru Analiz
Bazı hristiyanlar, hristiyan olmayan forumlara giderek "inanç savunması" yapmaya çalışmaktadırlar.
Kimilerini kazanmakta, kimilerini kaybetmektedirler.
Kimi tartışmalarda ise kazandıklarını fark edememekte, kimi tartışmalarda ise kaybettiklerini fark edememektedirler.
Bazen karşı taraf çok seviyesiz cevap veriyor ve hristiyan kardeş sırf "kaçtı - cevap veremedi" denmemesi için tartışmaya devam etmektedir.
Türkiye'de organize bir inanç savunması yok, misyon kaynaklı çeşitli çabalar var o kadar.
Çok az sayıda kaynak var.
İnanç Savunması konusunda bir uzman yok.
Teoloji konusunda uzman kişiler çok az.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil