| Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | gerçekten duyarlılığınız için sizi kutluyorum ALLAH İNANLARIN YANINDADIR
NE GÜNEŞLER BATIYOR

Hanımlar VarMısınız OTK Kardeşliğine
Hanımların Eğitici Seviyeli ve Gizemli Dünyasına Sizleri de Bekleriz
| | 06.09.2007 20:48 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | | Alıntı: | Orjinal Yazarı =milligenc=
gerçekten duyarlılığınız için sizi kutluyorum ALLAH İNANLARIN YANINDADIR | |
Rabbim yardımcımız olsun.
vesselam
| | 06.09.2007 20:57 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | | Alıntı: | Orjinal Yazarı AbdulhalimSadullayev
| Alıntı: | Orjinal Yazarı =milligenc=
gerçekten duyarlılığınız için sizi kutluyorum ALLAH İNANLARIN YANINDADIR | |
Rabbim yardımcımız olsun.
vesselam | |
amin
NE GÜNEŞLER BATIYOR

Hanımlar VarMısınız OTK Kardeşliğine
Hanımların Eğitici Seviyeli ve Gizemli Dünyasına Sizleri de Bekleriz
| | 06.09.2007 21:06 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | JeetKuneDo
Kayıtsız Üye
 | | | RE: Hristiyan foruma tebliğçiler aranıyor? |  | akıncılar bu konuyu da çalışmalara dahil edebiliriz, edebilirmiyiz?... | | 08.09.2007 08:20 |
| | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | | RE: Hristiyan foruma tebliğçiler aranıyor? |  | | Alıntı: | Orjinal Yazarı ..::S::I::Z::I::..
akıncılar bu konuyu da çalışmalara dahil edebiliriz, edebilirmiyiz?... | |
Evet düzenli ekip olunur ise daha faydalı olunabilir..
ves'selam
| | 08.09.2007 08:22 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | JeetKuneDo
Kayıtsız Üye
 | | | RE: Hristiyan foruma tebliğçiler aranıyor? |  | | Alıntı: | Orjinal Yazarı AbdulhalimSadullayev
| Alıntı: | Orjinal Yazarı ..::S::I::Z::I::..
akıncılar bu konuyu da çalışmalara dahil edebiliriz, edebilirmiyiz?... | |
Evet düzenli ekip olunur ise daha faydalı olunabilir..
ves'selam | |
bu konuya biraz eğileyim... program dahilinde akıncılar olarak gereken yapılır...
en azından o foruma girenTürkler, boşlukta olan insanlar kurtulur, vesile olabilirsek ne mutlu bizlere.... | | 08.09.2007 08:24 |
| | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | BEN SEWİYELİ Bİ ŞEKLDE ORADA KAFASI BULANIK ARKADASLARI UYARDIM AMA BUDA FAZLA GELİRMİ BİLMEM
| | 08.09.2007 13:32 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | | Alıntı: | Orjinal Yazarı hayalEt
Hiristiyan Forum'a Tebliğci aranıyor...
Tebliğ???
Nedir Tebliğ???
Hiristiyanlardan oluştuğu Kesin olan bir Forum'a İslam'ı Tebliğ edeceğini belirtip Üye olan Kardeşlerimin Niyet'leri Sahih ama Amelleri Yanlıştır...
Bir Hiristiyan Forum'a girip İslam'ı Tebliğ ettiğine inanan kardeşim....Ancak Oradaki kişilerin İnkarını ve Küfrünü arttırmaktan başka bir işe vesile olmayacaktır...
Kendi Aralarındaki Kardeşliği Perçimleyemen bir Toplum ferdi (Müslümanlar)...Nasıl Olurda Kendi Kendilerine Din İcad eden (Hiristiyan) kişilere Tebliğ yaptığını Zan edebilir???
Böyle bir Tebiğ şekli ve Metodu yoktur...
Siz İstediğinizi Hidayete erdiremezsiniz....Allah Dilediğine Hidayeti Nasib eder...
Copy Paste yaptığınız veya yapacağınız yazıları O kişiler...
Ancak İlah'larına Sövgü olarak algılayacaklar ve haddi aşıp Allah'a Karşı Edebsizlik yapmalarına sebeb olacaksınız...
Din Tamam'lanmıştır...Hiçbir Müslüman'ın Forum Ortamında Tebliğ yapma gibi Mecburiyeti Yoktur...
Kendi Elinizle Kendinizi Vebale Sokmayınız...
Bu Müslüman Kardeşlerime ALLAH için Bir Uyarıdır...
fi-Emanillah... | |
Orada insanlar kandırılıyor..buna musammaha mı göstereceğiz..bizim dinimiz öyle emretmiyor peki nasıl emrediyor: emri bil maruf nehyi anil münker ..yani iyiliği emret kötülükten sakındır.'diyor.
ben buraya tebliğ için bazı bilgiler verdim ve ben buraya copy paste amacım oraya da böyle yapın değildi ön yargılı olmayalım buradaki copy pastelerden birkaç ayet yolladım adamlar korkup beni banladılar yani amaç kendilerine uyarı vermek şaşıranları sarsmaktır.
farklı algılamayalım durumu.
elbette hidayet Allah'dan tır ama sen de gayret etki müslüman kardeşini alıp götürmesinler cehenneme. ben o forumu gördüm ve İslama hakaretleri, içim rahat nasıl olabilirimki? ALLAH bana sormazmı orada kullarım kandırılırken sen ne yapıyordun? sen orayı gördün ama birşey yapmadın derse ne cevap veririm! öyle değil kardeşim biliyorsan tebliğ edersin biz gerizekalı insanlar değiliz kitap okuyoruz biliyoruz bazı şeyleri...kara cahiller olarak öyle ortamlara gitmeyiz. yıllarca hristiyanlarla görüşüyorum tebliğ amacı için. buradaki tenkitinizi anlamıs değilim amacım orada inatlaşma yerine kendi değiştirilmiş dinlerinin halen bile aklı selim insanlarca PARAKLETE gerçeğini keşfedebilmelerini sağlamak için çırpınıyorum. zira Abdullahi Tercumani hazretleri PARAKLETE gerçeğini keşfedince müslüman oldu eski ismi ünkü papazlardan aseldoydu.
ALLAH cümleten yardımcımız olsun.
vesselam
Bu mesaj 6 kez değiştirilmiştir. son olarak AbdulhalimSadullayev tarafından 08.09.2007 Tarihinde ve Saat:14:00değiştirilmişti r..
| | 08.09.2007 13:48 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | Alıntı:
Orjinal Yazarı hayalEt
Hiristiyan Forum'a Tebliğci aranıyor...
Tebliğ???
Nedir Tebliğ???
Hiristiyanlardan oluştuğu Kesin olan bir Forum'a İslam'ı Tebliğ edeceğini belirtip Üye olan Kardeşlerimin Niyet'leri Sahih ama Amelleri Yanlıştır...
Bir Hiristiyan Forum'a girip İslam'ı Tebliğ ettiğine inanan kardeşim....Ancak Oradaki kişilerin İnkarını ve Küfrünü arttırmaktan başka bir işe vesile olmayacaktır...
Kendi Aralarındaki Kardeşliği Perçimleyemen bir Toplum ferdi (Müslümanlar)...Nasıl Olurda Kendi Kendilerine Din İcad eden (Hiristiyan) kişilere Tebliğ yaptığını Zan edebilir???
Böyle bir Tebiğ şekli ve Metodu yoktur...
Siz İstediğinizi Hidayete erdiremezsiniz....Allah Dilediğine Hidayeti Nasib eder...
Copy Paste yaptığınız veya yapacağınız yazıları O kişiler...
Ancak İlah'larına Sövgü olarak algılayacaklar ve haddi aşıp Allah'a Karşı Edebsizlik yapmalarına sebeb olacaksınız...
Din Tamam'lanmıştır...Hiçbir Müslüman'ın Forum Ortamında Tebliğ yapma gibi Mecburiyeti Yoktur...
Kendi Elinizle Kendinizi Vebale Sokmayınız...
Bu Müslüman Kardeşlerime ALLAH için Bir Uyarıdır...
fi-Emanillah... | | 08.09.2007 20:17 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | Dursun Ali Erzincanlıdan (Musab bin Umeyr) dinleyinde tebliğin manası nedir iyi öğrenin
buyrun: bunu dinlerseniz o zaman anlaşırız belki!!
http://video.turkcebilgi.com/izle/CQySBv...b-bin-umeyr-ra/
Bu mesaj 3 kez değiştirilmiştir. son olarak AbdulhalimSadullayev tarafından 09.09.2007 Tarihinde ve Saat:01:22değiştirilmişti r..
| | 09.09.2007 01:11 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | sevgili müslümanlar ve mülli görüş okurları bu yazıyı hıristiyan foruma gönderdim kendim yazdım inaşaallah bir eksiğim ve yanlışım yoktur..yanlışlar benden kaynaklanmakta doğrular ise aziz olan cenab-ı Allah'ın yardımıyladır...
öncelikle ALLAH c.c'ın selamı muhammed aleyhisselam,isa aleyhiselam ve diğer peygameberlerin üzerine olsun ...ALLAH c.c'ın selamı islamla şereflenen ve islamı hakk din olarak kabul eden insanların yani müslümanların üzerine olsun....
kardeşlerim(müslümanlar) ve diğer tahrif olmuş dinlere mensup insanlar (hıristiyanlar,yahudiler vb...) sizlerin şu an konuştuğunuz ve tartışmasını yaptığınız bu konuya bir kaç vurgu da ben yapmak isterim..
fatih sultan muhammed han hazretleri istanbulu fethetmeden önce protestanların katolik hristiyanlara(aynı dinin farklı mezhepdaşları) ne söylediğini biliyorsunuz:
''...kardinal külahı görmektense MÜSLÜMAN sarığını görmeyi tercih ederiz..''
evet tarihte aklı kendine referans etmiş ve verilen her söz ve fetva sonucu aklna ve mantığına danışan insanlar o zamanın hakikatını ve her zaman geçerli olan hakikatleri bulmuşlardır...
evet kenan kardeşimin dediklerinin yanlışları var fakat o hiç şüphe etmesin o dediklerine rağmen(ki,söylediklerinin çoğu islamdan kaynaklanmadığı halde)
yanlışlarına rağmen hakk din olan İSLAM diniyle şereflenmiş ve İSLAM'ı tam öğrenme imkanına diğer tahrif dinlerine mensuplardan daha yakındır...
rabbimizin kitabımız kur'anda buyurduğu gibi “DE Kİ: O ALLAH BİR TEKTİR.” (İHLÂS: 1), HIRİSTİYANLAR İSE: “BABA, OĞUL, KUTSAL RUH” DİYEREK ÜÇ İLÂH KABUL EDİYORLAR.
BU NE BÜYÜK BİR ÇELİŞKİDİR. ,evet fazla teferruatlara girmeden önce İSLAM'ın ilk emrinin 'oku' ile başlaması islamın okumaya verdiği değeri göstermektedir-ki,kutsal olan kabenin çıplak olarak tavaf edilmesine rağmen kabenin çıplak olarak tavaf edilmesinin engellenmesi gündeme gelmeyip ''oku'' emriyle muhatap olan müslümanların nasıl kutsal bir davaya sahip oldukları,ilim öğrenmeyle karşı karşıya oldukları ve büyük bir yük yüklendikleri belli olmaktadır- diğer taraftan rabbimiz ALLAH c.c kur'anın bir ayetinde inananlara (müslümanlara) en yakın olarak ehli kitab içerisinde hıristiyanları görürsünüz ..fakat insanların en şiddetlisi olarak da yahudileri görürsünüz...elbette ki bu ayet daha çok o dönemin salih hıristiyanlarına yönelikti..fakat üzülerek bir gerçeği itiraf edeceğim ki,şimdiki kendini hıristiyan olarak addedenlerin döönüp bu sapık ve gazaba uğramış yahudilere ne kadar yaklaştıkları ve kur'anda geçen ''....inananlara en yakın olarak ehli kitap içerisinde hıristiyanları göreceksiniz..''ayetine de çok uzak olduklarını belirtmeden geçmek istemiyorum...777maranata adlı kişi verdiğin sözde ayette .....''babanız sizin suçalrınızı bağışlar...'' nasıl açıklayacaksın....
farzedelim ki tek olan aziz olan kahhar olan ALLAH c.c iki veya üç tane oldu (haşa ALLAH c.c'ı bundan tenzih ederiz..) mantıki olarak şöyle düşünelim.:
bir evi iki kişi dahi idare edemezken kavganın olmadığı gün yokken bir evde ve o evin reisi kadın veya erkek iken veya her ikisi reis(evin sorumlusu son sözcüsü) iken şamata veya gürültü eksik olmazken bu örneği alemlerin yaratıcısı olan tek olan aziz olan bir olan ALLAH c.c için kullanırsak şöyle bir garip tablo ortaya çıkmaz mı?
diyelim ki üç tane (hıristiyanlarca),veya iki tane(yahudilerce) ALLAH var(ALLAH c.c'ı tenzih ederim haşa).. biri yazları isterken diğeri kışları ister mi ve hep kış allah'ı olmak ister mi ,veya biri hep iyiliklerin ALLAH'ı olurken diğeri kötülüklerin ALLAH'ı olmak ister mi elbette bizim (müslümanlar) ilahımız aziz olan ALLAH c.c'a inancımız ve imanımız gereği hayır ve şerrin Allah'tan olduğuna inanırız ve şerrin insaların imtihanı için yaratıldığına inanırız....
evet bir mekanda veya dört duvarla kaplı yeri idare edemeyen insanoğlu nasıl da kainat gibi büyük bir yaratılış ve tek olan ALLAH c.c'ın birliğinin ve gücünün sembolü olan bu harikayı(kainatı) yaratana ortak veya oğul sinat edebiliriz ki?
“O ALLAH DOĞURMAMIŞ, DOĞURULMAMIŞTIR.” (İHLÂS: 3)
HIRİSTİYANLAR İSE: “İSA MESİH ALLAH’IN OĞLU” DİYORLAR.
BUNDAN BÜYÜK CEHALET Mİ OLUR?
HALBUKİ İSA ALEYHİSSELÂM KUR’AN-I KERİM’DE HABER VERİLDİĞİNE GÖRE ŞÖYLE SÖYLEMİŞTİR:
“BEN ALLAH’IN KULUYUM. O BANA KİTAP VERDİ
VE BENİ PEYGAMBER YAPTI.” (MERYEM: 30)
HIRİSTİYANLAR İSE İSA ALEYHİSSELÂM’I İLÂHLAŞTIRDILAR.
BU NE BÜYÜK DALÂLETTİR.
ALLAH-U TEÂLÂ KEHF SÛRE-İ ŞERİF’İNİN 4-5.
ÂYET-İ KERİME’LERİNDE ŞÖYLE BUYURUYOR:
“VE ‘ALLAH ÇOCUK EDİNDİ.’ DİYENLERİ UYARMAK İÇİN.
BU HUSUSTA NE ONLARIN NE DE ATALARININ BİR BİLGİSİ VARDIR.
AĞIZLARINDAN NE BÜYÜK SÖZ ÇIKIYOR! ONLAR YALNIZ VE
YALNIZ YALAN SÖYLERLER.” evet tarihi naslarla(delillerle) sabittir ki islamın hakim olduğu toplumlarda endülüs emvilerinde,abbbasilerde, osmanlıda vb toplumlarda islam gerçekleri bilime yön vermiş ve bilime klavuzluk etmiştir..bunu batılı bilim adamları ve hıristiyan ilim adamları da itiraf etmişlerdir..endülüsün başkenti kurtuba'nın nufusu 400.000 iken ordaki kütüphanede kitap sayısı (batılı bir ilim adamının itirafıdır) 600.000'in üzerindeydi..işte gerçekler..hatta batılılar çocuklarını kurtubadaki ilim okullarına gönderdikleri de batılı kaynaklarda mevcuttur...
onun için bizlerin hakkı görmemiz için ibrahim peygamber gibi de olsa oturup düşünememiz lazım benim Allah'ım kim ve hangi allaha veya nasıl bir allaha inanmalıyım diye sormamız lazım kendimize. gerek müslümanlar(ki,bunu rabbimiz kur'anda ey iman edenler iman edin ayetinde imanınızı gözden geçirin ve her daim bana sağlam bir iman ile gelin gerçeğidir bu),gerekse hıristiyanlar veya yahudiler oturup düşünmemiz ve tefekkür etmemiz lazım.....cenab-ı ALLAH c.c'tan bu yazımın bazı gerçeklerin anlaşılmasına sebep olmasını niyaz ederim.....bu yazıyı okuyan müslümanları, hıristiyanları ve yahudileri kur'anı okumaya ve anlamaya davet ediyorum....bildirmek bizden; hidayet, aziz ve celil olan ALLAH'tandır.....selam salih ve hidayet üzeri olan ve hidayete(İSLAM'a) kavuşanlara olsun.....
Bu mesaj 1 kez değiştirilmiştir. son olarak garibullah tarafından 09.09.2007 Tarihinde ve Saat:14:29değiştirilmişti r..
| | 09.09.2007 14:17 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | ALLAH razı olsun bilinç sahibi tebliğ için Musab bin Umeyr (r.a) çabasında olan güzel müslümanlar..
Rabbim sizleri firdevsine koysun.amin.
ves'selam
| | 10.09.2007 00:21 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | Bazı kişilerin tebliğimize yaptıkları eleştirilere hitaben:
| Alıntı: | Orjinal Yazarı AbdulhalimSadullayev
Doktor Abdulkerim Zeydan ''el-Mustefad min Kısasi'l Kur'an li'd-Daveti ve'd-Duat'' adlı eserinde, Müslümanların, kafirleri İslam'a da'vet etmesi hususunda şunları kaydeder:
''Müslümanların, diğer batıl din sahipleriyle, onları İslam'a da'vet etmekten bir münasebetleri olmamalıdır.
Zira, ALLAH (cc);

''O'dur ki, Peygamberlerini hidayet ve hak din ile gönderdi. Onu bütün dinlere galip kılmak için.''23
Bu ayetin açık ifadesiyle, ALLAH (cc), resulünü hidayet ve hak din olan İslam gelecekteki yeni peyda olunan batıl dinlere galip gelsin. Zira, hak olan din yanlız İslam'dır.
''Evet, İslam dini, kendisinden önce geçen bütün dinleri neshettiği gibi; kendisinden sonra kıyamete kadar gelecek olan bütün batıl dinleri de geçersiz saymıştır. O halde, yeryüzündeki bütün insanlar, ona ittiba' etmekle mükelleftirler. Başka bir dine ve batıl fikre tabi' olmaları asla caiz değildir. ALLAH (cc), İlahi din olan İslam için böyle istemiştir ve her Müslüman dinine böyle bakmalıdır ve onun diğer dinlerle olan alaka ve bakış açısıda böyle olmalıdır. Buna binaen, İslam da'vetçileri (halkı İslam dinine da'vet edenler) bilmelidirler ki, hangi ad ve unvan altında olursa olsun, gerek karşılıklı konuşma ve gerekse konferanslar tertipleyerek gayr-ı Müslimlerle bir araya gelmeleri halinde;
''a) Onları İslam dinineda'vet etmek,
''b) Onlara hak din yanlız İslam olduğunu delillerle ispat etmek,
''c) Onların dinlerinin batıl olduğunu ve İslam dini tarafından neshe uğradığını ispatlamaktan başka bir muamele ve yaklaşım tarzı din namına asla caiz değildir.
''O halde komünistliğe ve küfr-i mutlaka karşı mücadele adı altında (Yahudi ve Hristiyanlar gibi) kafirlerle toplantılar tertiplemek ve o toplantılarda kafirlerin kendi küfür ve batıl i'tikadlarını i'tiraf ve ikrarlarına meydan vermek asla caiz değildir.
''İslam da'vetçileri olan Müslümanlar, İslam bayrağı altında ve İslam prensipleri içerisinde küfr-i mutlak, kafir-i mutlak ve komünistlerle ve batıl fikir taşıyan herkesle ayırt etmeksizin harp ve mücadele ederler. Müslümanlar, İslam da'vetini reddedip, Nübüvvet-i Muhammediyye (asm)'ı ve onun beşere olan umumi risaletini inkar eden ve batıl dinleri din edinen mülhidlerle bir araya gelmezler. İslam dininin bütün dinlere karşı olan galibiyyet ve izharı, bu batıl dinleri taşıyanlarla bir araya gelmek ve onlarla beraber konferanslar düzenlemek ve onların batıl i'tikadlarına göz yummakla ya zımnen ya da sarahaten onların batıl fikirlerini kabul etmekle olmaz. Guya bu konferansları, müşterek düşmanları olan kafir-i mutlak'a karşı yardımlaşma adı altında yapıyorlar. Oysa, o mutlak kafirler İslamiyyetin düşmanı oldukları gibi, bunlar (ehl-i kitab olan Yahudi ve Hristiyanlar) da İslam'ın düşmanlarıdırlar.'' 24
23/ Fetih 28
24/ el-Mustefad min Kısasi'l Kur'an li'd-Daveti ve'd-Duat 2/ 367-368 | |
| | 14.09.2007 17:41 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | İNŞALAH CT-TEAM OLARAK BU SİTEYİ ÇÖKERTMEYE ÇALIŞACAZ
ya bu adminin bende msn si vardı ekledim msn neme öncden müslümanım fln dedi ama inanmadım oda BİLMİYO NİYE HİRİSTİYAN OLDUĞUNU MÜSLÜMAN YAPACAKTIM BENİMLE KONUŞMADI DAYIMA DEDİM EWELALLAH DEDİ dayımıda kabul etmemiş iş yattı yani ama inşalalh siteyiçökertiriz

Bu mesaj 1 kez değiştirilmiştir. son olarak bilpor tarafından 15.09.2007 Tarihinde ve Saat:01:54değiştirilmişti r..
| | 15.09.2007 01:51 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | | | | ALLAH cc yar ve yardimciniz olsun insAllah
sizden ricam sitenin ismini kaldirsaniz cocuklardan
Biri merak edip siteye Girerse kafasi karisa bilir diye Düsünüyorum ...
Midyata pirince Giderken evdeki Bulgurdan olmayalim sonra
ALLAH muhafaza
| | 15.09.2007 02:19 | | | | Duyuru
Info: Sevgili MGF üyeleri Sitemiz tasinma sürecindedir - mevcut sitemiz sadece Arsiv niteliginde kullanilacaktir. Mevcut sitemizde üye kayitlari ve paylasima tamamen kapatilacaktir.  | | | |
|