cey_HUN_ 
Araştırmacı

| Selamun aleyküm Arkadaşlar.
İnternet Ortamında özellikle ülkemizde faaliyet yürüten zannedersem misyoner sitelerin başında bu site var.Özellikle sitelerinde kendilerine göre olan yorumları yayınlayıp diğerleri engelleyen bu site ayrıca bizim iddia ettiğimiz birçok soruyada cevap verdiklerinden bahsediyorlar.
http://www.hristiyanforum.com/forum/index.php
Adresli olan site hakkında bilgisi olan varmı??Nedirler kimdirler??Misyoner kaynakları varmı???Dış güçler tarafından bile destekleniyor olabilir
Ben bu siteye özellikle kendileri işlerine yarayanları yayınlamalarından dolayı çok sinir oldum ve gerçekten ne olduklarını merak ettim daha önceden bu siteye giren tanıyan uğraşan varmı acaba görüşleriniz nelerdir???Şikayet etsek acaba kapatılamsı söz konusu olabilir mi??Çünkü birçok çarpıtmalarıda mevcut bu sitenin
|
|
| Logged | TESLİMİYET SORGULAMAKLA BAŞLAR!!!

| | |
| |
-aö 
Aktif Yazar

| Site misyoner olmadığını söylüyor hepsinin amacı misyonerlik değil ama içinde misyonerlik yapanlar var.
inancını anlatma iki kısım bazıları gider inançlarını anlatır kabul edersen edersin etmezsen
etmezsin,buna kimse engel olamaz diğeri ise hristiyanlığın buna izin verdiğini sanmadığım haçlıların
günümüz sürümü olan zeka seviyesi düşük misyonerler var...paraya falan insanları hristiyan yaparlar
mağdur durumda olan insanda bunu kabul eder kendileri de o insanların onların dinine girmediğini
sadece bu dinden çıktığını bilirler ama onlar için bu önemli değildir yani hristiyanlık için çalışmazlar
islam düşmanlığı,fakir sömürüsü yaparlar,o sitede bu yok düz dinlerini anlatıyorlar(görünen bu)
Sitelerinde ki mesajlara bakınca sadece cevap verebilecekleri soruları yayınlamışlar...Müslümanl arın
hoşgörülü olmadıklarını,saygısız olduklarını filan iddia etmişler ki tamamen haksız değiller islamiyet için utanç
kaynağı diyebileceğimiz insanlar var ama böyle bir taş atma bir nevi bulutu taşlama olmuş dönüp başlarını yarar bu taş..
islamiyeti takım gibi tutup karşı takıma küfretme saygısızlığını yapan müslümanların yazılarını asmışlar ama
kendileride çok farklı değil aynı saygısızlıkları kendileri yapıyorlar bize küfrettiler diye laf ediyorlar,kartelin yalanci
olduğunu onlarda bilir ama ordan haberleri alıp islama saldırıyorlar ve birde bunları mesnet edip sorular
sormuyorlar mı...biraz ironik...
Sorulara cevap verdiklerini iddia ediyorlar ama soru cevap gibi geçen konuşmalarda ciddi eksikler
var adını soran kişi büyük ihtimal sonra soy adını sorar soy adı zor olan insan için bu kötüdür ama o
sitede nasıl olmuşsa ad sorulduktan sonra soy ad sorulmamış nasıl olduğu çok şüphede kalmıyor..
Birde cevap veren insanların kıstaslarına bakınca gerçekten insan şunu söylüyor...ALEMLERİN RABBİNE
ŞÜKÜRLER OLSUN BİZDE BÖYLE OLABİLİRDİK...
|
| | « Son Düzenleme: 28 Haziran 2008, 19:25:00 19:25* Gönderen: -aö » | Logged | Kurtulmaya azmin neye bilmem ki süreksiz?
Kendin mi senin, yoksa ümîdin mi yüreksiz?
| | |
ikindiyagmurlari 
Aktif Yazar

| mübarek herkes inandigi degerleri bir yerde paylasiyor biraz önce bir kiliseden geldim 35 kisi ile toplanti yaptik konu ishak a.s
ne güzeldi ortak yanimitzdi ancak biryerde farkimiz olustu
ishak a.s kurban edilen kisiydi
ismail a.s biz de kurban edilen peygamberdi
gecenlerde baska konuydu ibrahim a.s
ne güzel oldu konusmak anlasilmak anlatmak dinlemek
herkes anlatiyor üstünlük yok
ama inandigi degerleri bilmek isteriz
yakinda bambaska konu
Alman basini yaziyor müslümanlar diyalog kuruyor deniliyor
kilise toplantilari ortak yapiyor diyor en azindan biz kendimizi biliyoruz taniyoruz tanitiyoruz
onlari da taniyalim kuran da incil gecioyr tahrif de olsa bu sahada gercekci olmak gerekir yoksa daha önceden ifade edildigi gibi elde kuran gibi senet varken bu neden...bu arastirma bu diyalog burada ihtiyac kültürlerin bilinmesi
yasadigimiz alemde eger müslüman coksa hiristiyan coksa diyalog kacinilmaz oluyor müslümanlar dua ediyor hiristiyanlar dua ediyor ortak programlar oluyor
ayetler okunuyor sizin dinini size bizim dinimiz bizedir deyip
saygi cercevesinde calisiyoruz
bilmek inanc esaslarinin tahrif yönlerini de bilmemiz gerekir
hiristiyan isa meryem incil ishak yakup cok geciyor kuranda bunlar nasil geciyor incilde ona da bakiyoruz---yanlis anlasilmasin konusmakla birsey kaybetmeyiz irademize hakim olalim nice müslümanlar dinini bilmiyor siz baska dinle ugrasiyorsunuz diyenler de cikabilir
her ikisini de bil hak dinimiz islam elhamdülillah
ezberleri bozmak gerekir biraz özür dilerim
misyoner forum siteleri var ama siz misyonerleri de biliniz ne anlatirlar neye inanirlar
|
|
| Logged | Abdullah b. Hısn ed-Derimî Ebu Kaldina'dan rivayet edildiğine göre, Rasulullah ashabından iki kişi birbirleriyle görüştüğü zaman, Asr suresini okumadan ayrilmazlardi
| | |
duman 
Yazar

elif gibi yalnızım...
| nasıl bir site bu ya nickleri falan müslüman isimleri ayrıca sanki müslüman gibi konuşuyolar inşallahlı maşallahlı ama nasıl hristiyan olduklarını anlatıyolar 
|
|
| Logged | ALİ BEY AMCAAA...
| | |
| |
bâr-ı girân 
Moderatör

| Alıntı sahibi: m_ducane üzerinde 29 Haziran 2008, 14:24:35 14:24*
sümeyye kardeişimiz bu satırı dalga geçmek içinmi yazdı acaba?!
kim hıristiyan olduğunu anlatmış anlatandamı yoksa anlayandamı sorun var ?!
selam ve dua ile

Abi, yukarıda linki verilen www.hristiyanforum.com sitesinden bahsediyor galiba _sümeyye_ kardeş 
Bir de "inşallah", "maşallah"ı hrıstiyanlar, hâssaten orta doğu hrıstiyanları kullanıyor zaten. Hâkezâ "selam" da diyorlar. Neticede mesela Arapça konuşan bir Hrıstiyan da Allah'a Allah diyorlar, aksırana "god bless you" değil de "yerhamükallah" diyor. 
|
|
| Logged | Yâ Hakk...
| | |
cey_HUN_ 
Araştırmacı

| Alıntı sahibi: _sümeyye_ üzerinde 29 Haziran 2008, 13:42:53 13:42*
nasıl bir site bu ya nickleri falan müslüman isimleri ayrıca sanki müslüman gibi konuşuyolar inşallahlı maşallahlı ama nasıl hristiyan olduklarını anlatıyolar 
Tüm özellikleride bu zatenn bizden gibiler ama aslında çook farklılar
|
|

| | |
MonaRosa Aktif Yazar

| ben de bi bakayım şu siteye nasıl oluyormuş ateistlerin sitesi görelim bir 
|
|
| Logged | sukut lehçesini bildikten sonra...söze ne gerek var!!!
| | |
duman 
Yazar

elif gibi yalnızım...
| Alıntı sahibi: m_ducane üzerinde 29 Haziran 2008, 14:24:35 14:24*
sümeyye kardeişimiz bu satırı dalga geçmek içinmi yazdı acaba?!
kim hıristiyan olduğunu anlatmış anlatandamı yoksa anlayandamı sorun var ?!
selam ve dua ile
yani ben niye kiminle dalga geçeyim ki anlamadım sizin ne demek istediğinizi dediğiniz gibi anlatanda mı yoksa anlayanda mı sorun var bu başlık hangi konuda açılmışsa ondan bahsediyorum ben
|
|
| Logged | ALİ BEY AMCAAA...
| | |
| |
cey_HUN_ 
Araştırmacı

| Alıntı sahibi: MonaRosa üzerinde 30 Haziran 2008, 12:42:58 12:42*
ben de bi bakayım şu siteye nasıl oluyormuş ateistlerin sitesi görelim bir 
Bu misyonerlerin sitesi abi ama istersen ateist sitesie dolu elimde aslında onlar içinde forumda bir bölüm açsak olabilir mi acaba ateizmin eleştirisi diye???Eğer ateist birkaç kişide gelirse hem güzel tartışmaların olabileceğini hemde kafası bunların sitesine girip bulanan arkadaşlarımızın sorularına cevap vermiş olabliriz ben bu bölümle tamamıyle ilgilenebilrim açıkçası işim bu gibi bişi 
|
|

| | |
ibn-i nisa 
Aktif Üye

Dünya madem fanidir değmiyor alaka-i kalbe
| Verilen linke girdim bir konularını okudum.Amaçları şu anda dini yaşamaya çalışan gençleri taklit ederek asıl dinin hristiyanlık olduğunu göstermeye çalışıyorlar.Daha neler göreceğiz bakalım.ALLAH bizlere sabır ve güç versin.
|
|
| Logged |
| | |
kelimelerin_ahengi 
Aktif Yazar

İnsan dilinin altında saklıdır...
| Meraktan bir tıkladım siteyi bakınayım dedim.Ne kadar soğuk bir ortamı var ve ne kadar itici geldi.
Birde şu dikkatimi çekti "Tevrat'ı,Zebur'u,İncil'i okuyun" yazmışlar ancak Kur'an-ı Kerim okuyun diyen yok.İşin burasında misyonerlik kokusu yok mu?
|
|
| Logged | 
[IMG]http://img356.imageshack.us/img356/1719/trkek
| | |
Serdengeçti83 
Yazar

| Alıntı sahibi: cey_HUN_ üzerinde 30 Haziran 2008, 13:38:58 13:38*
Alıntı sahibi: MonaRosa üzerinde 30 Haziran 2008, 12:42:58 12:42*
ben de bi bakayım şu siteye nasıl oluyormuş ateistlerin sitesi görelim bir 
Bu misyonerlerin sitesi abi ama istersen ateist sitesie dolu elimde aslında onlar içinde forumda bir bölüm açsak olabilir mi acaba ateizmin eleştirisi diye???Eğer ateist birkaç kişide gelirse hem güzel tartışmaların olabileceğini hemde kafası bunların sitesine girip bulanan arkadaşlarımızın sorularına cevap vermiş olabliriz ben bu bölümle tamamıyle ilgilenebilrim açıkçası işim bu gibi bişi 
bi ara kendisi gelmişti sanki:)
|
|
| Logged | YAŞAMAK, TEK BOYUTLU RESİM GİBİ
SOKAKLAR ESİR KAMPI, YIĞINLARDA İHANET
YAŞAMAK BEYNİMDE ZİNCİR, HÜRRİYET BOYNUMDA HALKA
| | |