Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular - Sayfa 4

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular - Sayfa 4

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Emre-istanbul

Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular

zwx
Rab bu insanlara merhamet etsin... Ne denir ki başka çünkü onlar ne yaptıklarını bilmiyorlar....Bu siteyi hacklemeye çalışan kardeşler bu yazılarıda görüyorlarsa onlara şunları söylemek istiyorum. Arkadaşlar...Seviyoruz sizi ne kadar farklı düşüncelerde olsanızda bize karşı bu tür seyleri düşünseniz bile yinede sizi seviyor ve affediyoruz.... Göksel Baba o kardeşlere merhamet et....
--------------------------------------------------------

Yu.3: 16 "Çünkü Tanrı dünyayı o kadar çok sevdi ki, biricik Oğlu’nu verdi. Öyle ki, O’na iman edenlerin hiçbiri mahvolmasın, hepsi sonsuz yaşama kavuşsun.
amin temiz yürekli kardeşim amin çok doğru diyorsunuz evet ne olursa olsun onları da çok seviyoruz.

İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6

hristiyanlık
yagmur

Bu adamlar gerçekmi ya :)
hem Hartdisk diyo bide hacklemekten bahsediyo..

büyük ihtimalle o yazıların buraya koyulcağını biliyolardır ve korkutmak için öyle şeyler yazmışlardır.. Bende burdan onlara ufak bi bilgi veriyim belki hack konusunda yardımım olur :)) Har(T)disk değil Harddisk (HDD)..

Alıntı:
İsa, "Baba, onları bağışla" dedi. "Çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar."
Luka 23:34

hristiyanlık
evangelion

http://www.nurforum.org/forum/index.php?topic=26283.0

Alıntı:
Gönderen Konu: Hristiyanforum Sitesinin Amacı Nedir. (Okunma Sayısı 285 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cey_HUN_

Araştırmacı

Hristiyanforum Sitesinin Amacı Nedir.
« : 28 Haziran 2008, 18:32:13 18:32* »

Selamun aleyküm Arkadaşlar.
İnternet Ortamında özellikle ülkemizde faaliyet yürüten zannedersem misyoner sitelerin başında bu site var.Özellikle sitelerinde kendilerine göre olan yorumları yayınlayıp diğerleri engelleyen bu site ayrıca bizim iddia ettiğimiz birçok soruyada cevap verdiklerinden bahsediyorlar.

http://www.hristiyanforum.com/forum/index.php

Adresli olan site hakkında bilgisi olan varmı??Nedirler kimdirler??Misyoner kaynakları varmı???Dış güçler tarafından bile destekleniyor olabilir
Ben bu siteye özellikle kendileri işlerine yarayanları yayınlamalarından dolayı çok sinir oldum ve gerçekten ne olduklarını merak ettim daha önceden bu siteye giren tanıyan uğraşan varmı acaba görüşleriniz nelerdir???Şikayet etsek acaba kapatılamsı söz konusu olabilir mi??Çünkü birçok çarpıtmalarıda mevcut bu sitenin

TESLİMİYET SORGULAMAKLA BAŞLAR!!!

m_ducane Yönetim

« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2008, 18:51:52 18:51* »

cey_HUN_ kardeşim;

şimdilerde o dediğiniz sitelerden çok az var.
bizim bu bölümü açmakdan maksadımız onların sitelerini araştırmak değildi yada kimliklerini.
onlar kendilerince doğru bildikleri tarzda internet üzerinden insanlara ulaşıyorlar.
bizler onların tarzları ile değilde onlarında ihmal ettiği incil ve tevrat yada isa aleyhisselam ın asıl misyonu neydi gibi hususlarda incil kaynaklı tevrata dayalı ve mantıki cihetle doğruyu bulmaya kendimizi bu konularda da malumat sahibi etmeye yönelik bir çalışma hedefliyoruz.

değilse eğer islami içerikli sitelerde yazışmaya başlayıncaya kadar pek çok hıristiyan misyoner sitesinde paylaşımlarımız oldu.

biz onlara gitmeyelim onlar bize gelsin.

siteleri onların olsun burası bizim sitemiz onlardan gelen olursa biz onlar gibi değiliz kapımız açık ve biz biziz.

selam ve dua ile

Hiç kimsenin, bizzat, tamamen anlamadan önce, bir doktrin veya bir felsefe üzerinde fikir yürütme hakkı yoktur. imam gazali..

-aö

Aktif Yazar

« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2008, 18:58:17 18:58* »

Site misyoner olmadığını söylüyor hepsinin amacı misyonerlik değil ama içinde misyonerlik yapanlar var.

inancını anlatma iki kısım bazıları gider inançlarını anlatır kabul edersen edersin etmezsen

etmezsin,buna kimse engel olamaz diğeri ise hristiyanlığın buna izin verdiğini sanmadığım haçlıların

günümüz sürümü olan zeka seviyesi düşük misyonerler var...paraya falan insanları hristiyan yaparlar

mağdur durumda olan insanda bunu kabul eder kendileri de o insanların onların dinine girmediğini

sadece bu dinden çıktığını bilirler ama onlar için bu önemli değildir yani hristiyanlık için çalışmazlar

islam düşmanlığı,fakir sömürüsü yaparlar,o sitede bu yok düz dinlerini anlatıyorlar(görünen bu)

Sitelerinde ki mesajlara bakınca sadece cevap verebilecekleri soruları yayınlamışlar...Müslümanl arın

hoşgörülü olmadıklarını,saygısız olduklarını filan iddia etmişler ki tamamen haksız değiller islamiyet için utanç

kaynağı diyebileceğimiz insanlar var ama böyle bir taş atma bir nevi bulutu taşlama olmuş dönüp başlarını yarar bu taş..

islamiyeti takım gibi tutup karşı takıma küfretme saygısızlığını yapan müslümanların yazılarını asmışlar ama

kendileride çok farklı değil aynı saygısızlıkları kendileri yapıyorlar bize küfrettiler diye laf ediyorlar,kartelin yalanci

olduğunu onlarda bilir ama ordan haberleri alıp islama saldırıyorlar ve birde bunları mesnet edip sorular

sormuyorlar mı...biraz ironik...

Sorulara cevap verdiklerini iddia ediyorlar ama soru cevap gibi geçen konuşmalarda ciddi eksikler

var adını soran kişi büyük ihtimal sonra soy adını sorar soy adı zor olan insan için bu kötüdür ama o

sitede nasıl olmuşsa ad sorulduktan sonra soy ad sorulmamış nasıl olduğu çok şüphede kalmıyor..

Birde cevap veren insanların kıstaslarına bakınca gerçekten insan şunu söylüyor...ALEMLERİN RABBİNE

ŞÜKÜRLER OLSUN BİZDE BÖYLE OLABİLİRDİK...

« Son Düzenleme: 28 Haziran 2008, 19:25:00 19:25* Gönderen: -aö » Logged

Kurtulmaya azmin neye bilmem ki süreksiz?
Kendin mi senin, yoksa ümîdin mi yüreksiz?
ikindiyagmurlari

Aktif Yazar

« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2008, 21:18:40 21:18* »

mübarek herkes inandigi degerleri bir yerde paylasiyor biraz önce bir kiliseden geldim 35 kisi ile toplanti yaptik konu ishak a.s
ne güzeldi ortak yanimitzdi ancak biryerde farkimiz olustu
ishak a.s kurban edilen kisiydi
ismail a.s biz de kurban edilen peygamberdi

gecenlerde baska konuydu ibrahim a.s
ne güzel oldu konusmak anlasilmak anlatmak dinlemek
herkes anlatiyor üstünlük yok
ama inandigi degerleri bilmek isteriz
yakinda bambaska konu

Alman basini yaziyor müslümanlar diyalog kuruyor deniliyor
kilise toplantilari ortak yapiyor diyor en azindan biz kendimizi biliyoruz taniyoruz tanitiyoruz
onlari da taniyalim kuran da incil gecioyr tahrif de olsa bu sahada gercekci olmak gerekir yoksa daha önceden ifade edildigi gibi elde kuran gibi senet varken bu neden...bu arastirma bu diyalog burada ihtiyac kültürlerin bilinmesi
yasadigimiz alemde eger müslüman coksa hiristiyan coksa diyalog kacinilmaz oluyor müslümanlar dua ediyor hiristiyanlar dua ediyor ortak programlar oluyor

ayetler okunuyor sizin dinini size bizim dinimiz bizedir deyip
saygi cercevesinde calisiyoruz

bilmek inanc esaslarinin tahrif yönlerini de bilmemiz gerekir
hiristiyan isa meryem incil ishak yakup cok geciyor kuranda bunlar nasil geciyor incilde ona da bakiyoruz---yanlis anlasilmasin konusmakla birsey kaybetmeyiz irademize hakim olalim nice müslümanlar dinini bilmiyor siz baska dinle ugrasiyorsunuz diyenler de cikabilir

her ikisini de bil hak dinimiz islam elhamdülillah
ezberleri bozmak gerekir biraz özür dilerim
misyoner forum siteleri var ama siz misyonerleri de biliniz ne anlatirlar neye inanirlar

Abdullah b. Hısn ed-Derimî Ebu Kaldina'dan rivayet edildiğine göre, Rasulullah ashabından iki kişi birbirleriyle görüştüğü zaman, Asr suresini okumadan ayrilmazlardi
duman

Yazar

elif gibi yalnızım...

« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2008, 13:42:53 13:42* »

nasıl bir site bu ya nickleri falan müslüman isimleri ayrıca sanki müslüman gibi konuşuyolar inşallahlı maşallahlı ama nasıl hristiyan olduklarını anlatıyolar

ALİ BEY AMCAAA...
m_ducane Yönetim

« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2008, 14:24:35 14:24* »

sümeyye kardeişimiz bu satırı dalga geçmek içinmi yazdı acaba?!
kim hıristiyan olduğunu anlatmış anlatandamı yoksa anlayandamı sorun var ?!

selam ve dua ile

Hiç kimsenin, bizzat, tamamen anlamadan önce, bir doktrin veya bir felsefe üzerinde fikir yürütme hakkı yoktur. imam gazali..

bâr-ı girân

Moderatör

« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2008, 00:51:43 00:51* »

Alıntı sahibi: m_ducane üzerinde 29 Haziran 2008, 14:24:35 14:24*

selam ve dua ile

Abi, yukarıda linki verilen www.hristiyanforum.com sitesinden bahsediyor galiba _sümeyye_ kardeş

Bir de "inşallah", "maşallah"ı hrıstiyanlar, hâssaten orta doğu hrıstiyanları kullanıyor zaten. Hâkezâ "selam" da diyorlar. Neticede mesela Arapça konuşan bir Hrıstiyan da Allah'a Allah diyorlar, aksırana "god bless you" değil de "yerhamükallah" diyor.

Yâ Hakk...
cey_HUN_

Araştırmacı

« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2008, 12:07:15 12:07* »

Alıntı sahibi: _sümeyye_ üzerinde 29 Haziran 2008, 13:42:53 13:42*
nasıl bir site bu ya nickleri falan müslüman isimleri ayrıca sanki müslüman gibi konuşuyolar inşallahlı maşallahlı ama nasıl hristiyan olduklarını anlatıyolar

Tüm özellikleride bu zatenn bizden gibiler ama aslında çook farklılar

MonaRosa Aktif Yazar

« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2008, 12:42:58 12:42* »

ben de bi bakayım şu siteye nasıl oluyormuş ateistlerin sitesi görelim bir

sukut lehçesini bildikten sonra...söze ne gerek var!!!
duman

Yazar

elif gibi yalnızım...

« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2008, 12:55:22 12:55* »

Alıntı sahibi: m_ducane üzerinde 29 Haziran 2008, 14:24:35 14:24*

selam ve dua ile

yani ben niye kiminle dalga geçeyim ki anlamadım sizin ne demek istediğinizi dediğiniz gibi anlatanda mı yoksa anlayanda mı sorun var bu başlık hangi konuda açılmışsa ondan bahsediyorum ben

ALİ BEY AMCAAA...
m_ducane Yönetim

« Yanıtla #10 : 30 Haziran 2008, 13:29:03 13:29* »

sümeyye kardeşim hakkını helal et anlayış sorunu var yani ben yanlış anlamışım
kusura bakma barı giran kardeşim kısmen düzeltmiş ama sizin yazınızla daha net anladımki anlamada sorun var ve o sorunda bana ait hakkınızı helal ediniz .

selam ve dua ile

cey_HUN_

Araştırmacı

« Yanıtla #11 : 30 Haziran 2008, 13:38:58 13:38* »

Alıntı sahibi: MonaRosa üzerinde 30 Haziran 2008, 12:42:58 12:42*

Bu misyonerlerin sitesi abi ama istersen ateist sitesie dolu elimde aslında onlar içinde forumda bir bölüm açsak olabilir mi acaba ateizmin eleştirisi diye???Eğer ateist birkaç kişide gelirse hem güzel tartışmaların olabileceğini hemde kafası bunların sitesine girip bulanan arkadaşlarımızın sorularına cevap vermiş olabliriz ben bu bölümle tamamıyle ilgilenebilrim açıkçası işim bu gibi bişi

ibn-i nisa

Aktif Üye

Dünya madem fanidir değmiyor alaka-i kalbe

« Yanıtla #12 : 30 Haziran 2008, 13:48:04 13:48* »

Verilen linke girdim bir konularını okudum.Amaçları şu anda dini yaşamaya çalışan gençleri taklit ederek asıl dinin hristiyanlık olduğunu göstermeye çalışıyorlar.Daha neler göreceğiz bakalım.ALLAH bizlere sabır ve güç versin.

kelimelerin_ahengi

Aktif Yazar

İnsan dilinin altında saklıdır...

« Yanıtla #13 : 30 Haziran 2008, 15:30:25 15:30* »

Meraktan bir tıkladım siteyi bakınayım dedim.Ne kadar soğuk bir ortamı var ve ne kadar itici geldi.

Birde şu dikkatimi çekti "Tevrat'ı,Zebur'u,İncil'i okuyun" yazmışlar ancak Kur'an-ı Kerim okuyun diyen yok.İşin burasında misyonerlik kokusu yok mu?

[IMG]http://img356.imageshack.us/img356/1719/trkek
Serdengeçti83

Yazar

« Yanıtla #14 : 30 Haziran 2008, 15:33:04 15:33* »

Alıntı sahibi: cey_HUN_ üzerinde 30 Haziran 2008, 13:38:58 13:38*

Bu misyonerlerin sitesi abi ama istersen ateist sitesie dolu elimde aslında onlar içinde forumda bir bölüm açsak olabilir mi acaba ateizmin eleştirisi diye???Eğer ateist birkaç kişide gelirse hem güzel tartışmaların olabileceğini hemde kafası bunların sitesine girip bulanan arkadaşlarımızın sorularına cevap vermiş olabliriz ben bu bölümle tamamıyle ilgilenebilrim açıkçası işim bu gibi bişi

bi ara kendisi gelmişti sanki:)

YAŞAMAK, TEK BOYUTLU RESİM GİBİ
SOKAKLAR ESİR KAMPI, YIĞINLARDA İHANET
YAŞAMAK BEYNİMDE ZİNCİR, HÜRRİYET BOYNUMDA HALKA
Alıntı:

Gönderen Konu: Hristiyanforum Sitesinin Amacı Nedir. (Okunma Sayısı 311 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibn-i nisa

Aktif Üye

Dünya madem fanidir değmiyor alaka-i kalbe

« Yanıtla #15 : 30 Haziran 2008, 16:27:18 16:27* »

Alıntı sahibi: kelimelerin_ahengi üzerinde 30 Haziran 2008, 15:30:25 15:30*
Meraktan bir tıkladım siteyi bakınayım dedim.Ne kadar soğuk bir ortamı var ve ne kadar itici geldi.

Birde şu dikkatimi çekti "Tevrat'ı,Zebur'u,İncil'i okuyun" yazmışlar ancak Kur'an-ı Kerim okuyun diyen yok.İşin burasında misyonerlik kokusu yok mu?

Bunu kasıtlı yapanlar mutlaka azımsanmayacak kadardır.Ama birşey anlamadan söylenenllere inanan kesiminde fazla olduğunu düşünüyorum.RABBİM onlara da bizlere de doğruları göstersin

MonaRosa Aktif Yazar

« Yanıtla #16 : 30 Haziran 2008, 16:56:14 16:56* »

Alıntı sahibi: cey_HUN_ üzerinde 30 Haziran 2008, 13:38:58 13:38*

aslında link verilmemesi için böyle yazmıştım ben.bu tarz sitelerin linklerini vermeyelim arkadaşlar.onlar bize gelsin, neden biz onlara gidelim ki?

sukut lehçesini bildikten sonra...söze ne gerek var!!!
-aö

Aktif Yazar

« Yanıtla #17 : 06 Temmuz 2008, 12:55:10 12:55* »

Alıntı sahibi: ibn-i nisa üzerinde 30 Haziran 2008, 16:27:18 16:27*
Alıntı sahibi: kelimelerin_ahengi üzerinde 30 Haziran 2008, 15:30:25 15:30*

Bunu kasıtlı yapanlar mutlaka azımsanmayacak kadardır.Ama birşey anlamadan söylenenllere inanan kesiminde fazla olduğunu düşünüyorum.RABBİM onlara da bizlere de doğruları göstersin

Hristiysnlar kuranın hak olduğunu kabul ettiinde zaten müslüman olacaklar bu yğzden böyle yapmaları normal...

Garip olan tevrat ve zeburudeğişmemiş kabul etmeleri yahudilik değişmemiştir diyorlar ama yahudiler kabul etmiyor bunların yaptığı bahailer gibi işin başında çelişki var...

Kurtulmaya azmin neye bilmem ki süreksiz?
Kendin mi senin, yoksa ümîdin mi yüreksiz?

hristiyanlık
evangelion

http://forum.shiftdelete.net/nefret-...yan-forum.html

Alıntı:

Seçenekler Stil
28-06-2008, 15:43 #1 (sabit link)
kacakci
Üyecik

www.hristiyanforum.com bu sitede resmen Müslümanları barbar olarak gösteriyorlar bizi Müslüman oldugumuz için acıyorlar ve benim en çok sinirlendigim olay şu;

Bir Tane Müslüman buraya girip küfretmiş bunlarda diyorki "Baba(Tanrılarına verdikleri isim) o cahil bir dinin bireyi olduğu için onu affet yok onun için dua edeceğim yok efenim Müslümanlar bunlara kötü davranıyormus(!) da bunlar yinee onlara iyi davranıyormuş gibi şeyler

Forumda en kötü şey ise siz mesaj attınız hemen yayınlanmıyor çünkü moderatör inceliyor öyle yayınlıyor.Ben mesela siz yanlış yoldasınız böyle birşeyler dedim ama Müslümanlıga davet etmedim (çünkü o zaman mesajı hiç yayınlamazlar) ve benim mesajı yayınlamadılar

Buradan Tüm İslam Alemine seslemiyorum Bu sitede Müslümanlar barbar,vahşi ve cahil olarak gösterilmektedir.Lütfen bu siteye haddini bildirin...

Yönetici: İnsanlığın ölçütüyle ilgili fikirleriniz, hakaret içerdiği için başlıktan silinmiştir.

28-06-2008, 15:57 #2 (sabit link)
Jojoba

Profesör

O forumu biliyorum hatta admini eskiden müslümanmış sonradan kendini hristiyanlığa adamış ama kendisi de diyor bana yollamayın mail islam hakkında diye. Seviyeli tartışmalar oluyor orada çoğu saçma sapan şeyler kendi kendilerine bile uzlaşamıyorlar ama ben Müslümanlara hakaret görmedim. Ayrıca İslam dini hoşgörü dinidir, o arkadaş neden küfretmiş onlara bıraksın yaşasınlar dinlerini. Forumda faydalı bilgiler de var hristiyanlık hakkında %kaç doğru orasını bilemem.

28-06-2008, 15:58 #3 (sabit link)
nyoo

Asistan

farkında değilsin belki ama onların menfaatine olan şeyler yapıyorsun, yani reklamlarını ! Allah (c.c.) Kur'an-ı Kerim de kafirler için ne diyo;

109-KAFİRUN SURESİ:

1 - De ki: Ey kâfirler
2 - Sizin taptıklarınıza ben tapmam.
3 - Siz de benim taptığıma tapıcılar değilsiniz.
4 - Ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim.
5 - Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz.
6 - Sizin dininiz size, benim dinim banadır....

Allah (c.c.) doğru söyledi.

28-06-2008, 16:01 #4 (sabit link)
NymO
Asistan

walla ben kendi aramızda islam dininde epey bi carpısmalar var zannediyordum ama onlar bizden betermis yahu..Forumda 2-3 konuyu okumam yetti yani..(Papayla aralarıda acık %( ) o.O

28-06-2008, 16:08 #5 (sabit link)
Jojoba

Profesör

papayla araları açık demek, Dan Brown ile de kötü onun da papayla bu böyle gider ...

28-06-2008, 16:37 #6 (sabit link)
TuningMert

Moderator

Yahu herkezin dini kendine.Sen nasıl hristiyanlardan nefret ediyor,hristiyan olduğu için onu öldüresiye dövmek istiyorsan,onlarda aynı duyguyu bize besliyor.İnce işler bunlar fazla kurcalamayın...

28-06-2008, 16:46 #7 (sabit link)
nyoo

Asistan

Alıntı:
TuningMert´isimli üyeden Alıntı
Yahu herkezin dini kendine.Sen nasıl hristiyanlardan nefret ediyor,hristiyan olduğu için onu öldüresiye dövmek istiyorsan,onlarda aynı duyguyu bize besliyor.İnce işler bunlar fazla kurcalamayın...

kendi adına konuş dostum, bizler Fatih'in evlatlarıyız ve hiçbirimizin içinde onların beslediği ırk ve din düşmanlığı olmaz.

28-06-2008, 16:52 #8 (sabit link)
TuningMert

Moderator

Alıntı:
nyoo´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:

kendi adına konuş dostum, bizler Fatih'in evlatlarıyız ve hiçbirimizin içinde onların beslediği ırk ve din düşmanlığı olmaz.

Bu cevabı sevdim işte.Keşke tüm zihniyet bu şekilde olsa.Malesef ülkemizde inanılmaz bir şekilde din takıntısı var.

28-06-2008, 17:18 #9 (sabit link)
Tartarus

Profesör

Din birey için olduğu kadar toplum için de önemlidir. Kendi dinini üstün gören, başka dinleri aşağılayan, eşit görmeyen bir toplum ezik ve hastalıklı bir toplumdur. Davranışları onlardan olmayanlardan çok kendilerine zarar verir...

Ne bir Hıristiyan,ne bir Musevi, ne de bir Müslüman kimseye bir şey ispatlamak, kimseyi Tanrı için hor görmek zorunda değildir.

Din, insanın Tanrı'sıyla aralarında doğal yolla oluşan bağdır sadece...

28-06-2008, 17:40 #10 (sabit link)
Group XR

Asistan

bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler sövemedikten yapamadıktan sonra içine atıp bir hitler bir bush parada onlarda gerisi felluce

Alıntı:

Seçenekler Stil
28-06-2008, 18:09 #11 (sabit link)
erdemgazetesi

Profesör

Benim bu siteden haberim yoktu. Yakın zamanda kapanır merak etmeyin

03-07-2008, 02:13 #12 (sabit link)
Militarist
Üyecik

Alıntı:
Alıntı:
nyoo´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:

Bu cevabı sevdim işte.Keşke tüm zihniyet bu şekilde olsa.Malesef ülkemizde inanılmaz bir şekilde din takıntısı var.

Katıldığın mesajda da Din takıntısı var, iyi düşün!

03-07-2008, 06:45 #13 (sabit link)
idealterror
Asistan

buna kendi kendini eglendirmek denir.

din bilgisi ve ahlak kulturu forumlarina ateist olun, akilli olun tarzi seyler yazmak nasil insanlari geriyorsa, gidip hristiyan foruma, yanlis yoldasiniz diye yazmak oylesine gereksizdir.

03-07-2008, 07:39 #14 (sabit link)
özel.üye
Asistan

Alıntı:
idealterror´isimli üyeden Alıntı
buna kendi kendini eglendirmek denir.

din bilgisi ve ahlak kulturu forumlarina ateist olun, akilli olun tarzi seyler yazmak nasil insanlari geriyorsa, gidip hristiyan foruma, yanlis yoldasiniz diye yazmak oylesine gereksizdir.

Buna sen karar veremezsin. Kimin yanlış yolda olup olmadığını bir sen mi biliyorsun yani

03-07-2008, 08:41 #15 (sabit link)
centigrade

Asistan

Alıntı:
kacakci´isimli üyeden Alıntı
www.hristiyanforum.com bu sitede resmen Müslümanları barbar olarak gösteriyorlar bizi Müslüman oldugumuz için acıyorlar ve benim en çok sinirlendigim olay şu;

Bir Tane Müslüman buraya girip küfretmiş bunlarda diyorki "Baba(Tanrılarına verdikleri isim) o cahil bir dinin bireyi olduğu için onu affet yok onun için dua edeceğim yok efenim Müslümanlar bunlara kötü davranıyormus(!) da bunlar yinee onlara iyi davranıyormuş gibi şeyler

Forumda en kötü şey ise siz mesaj attınız hemen yayınlanmıyor çünkü moderatör inceliyor öyle yayınlıyor.Ben mesela siz yanlış yoldasınız böyle birşeyler dedim ama Müslümanlıga davet etmedim (çünkü o zaman mesajı hiç yayınlamazlar) ve benim mesajı yayınlamadılar

Buradan Tüm İslam Alemine seslemiyorum Bu sitede Müslümanlar barbar,vahşi ve cahil olarak gösterilmektedir.Lütfen bu siteye haddini bildirin...

Yönetici: İnsanlığın ölçütüyle ilgili fikirleriniz, hakaret içerdiği için başlıktan silinmiştir.

bence sen boşuna paniğe kapılıyorsun.sen bu adresi vermeden önce burdaki birçok arkadaşın bu forumdan haberi bile yoktu sayende tıklanma oranları arttı.
yıllardır misyonerler iş başında memlekette bunda şaşıracak bişe yok.bundan sonra da iş başında olmaya devam edecekler.onlar işlerini gorevlerini yerine getiriyorlar.
mülümanları barbar gibi göstermeleri de doğal çünkü onların kutsal saydığı kitaplarında müslümanların katledilmesi gerektiği yazıyor.
ayrıca eğer bunların sözüne kanıp ben din değiştirdim diyen adam varsa zaten öyle adamın bize gereği yok varsın hrıstiyan olsun.zaten din değiştirenlerin kökünü araştırırsan sonunda gene başka bir dinden dönmüş atasını bulursun.korkmaya gerek yok korkulacak bişe yok.
müslümanlığı çocuklarımıza sağlam aşılarsak bizden sonraki nesili de kandırmazlar Allahın izniyle.
Allah yar ve yardımcımız olsun.elbette eli boş durmamak lazım.ancak boş laflarla değil icraata dökerek bunu gösterebiliriz.
daha sık camileri doldurmamız lazım.sadece cuma namazlarında değil ne zaman müasitsek gidip cemaat halinde namaz kılmalıyız.özellikle sabah namazını cemaat halinde kılın ki küffara en büyük gözdağını bu namaz ile verirsiniz.
ayrıca camilere mümkün mertebe yardım edin.kuran kurslarına da.bunlar dinimizin teminatı olarak bu memlekette durduğu müddetçe Hiçbir misyonerden veya onların saçma zırva beyin yıkama timlerinden korkmaya gerek yok.
tekrardan Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum.

03-07-2008, 08:53 #16 (sabit link)
rave

Asistan

notum "kacakci" kardeşe :
ne işin var kardeşim o sitede? hristiyan forumda müslümanlığı övecek değiller ya seninki de ayrı bir cinslik. FB sitesinde GS' yi mi övecekler hayret birşeysin valla.

03-07-2008, 18:11 #17 (sabit link)
idealterror
Asistan

Alıntı:
özel.üye´isimli üyeden Alıntı
Buna sen karar veremezsin. Kimin yanlış yolda olup olmadığını bir sen mi biliyorsun yani

sevgili rave,

/*ironi ironi ironi
Buna sen karar veremezsin. Kimin yanlış yolda olup olmadığını bir sen mi biliyorsun yani :]
ironi ironi ironi*/

03-07-2008, 18:46 #18 (sabit link)
orcagada

Asistan

Alıntı:
kacakci´isimli üyeden Alıntı

Brawo sanal cihadı ilan etmişsin.Ne kadar hazımsız insanlarsınız siz.İstersen kilise basıp papazları da vuralım.

Otur uslu uslu yerine .Varsa fikrin çık adam gibi savun.

Bir de adamlar bize barbar diyor diye şikayet etmişsin.Tekrar brawo.

Madımak'ı yakan adamlar,haçlı seferlerini düzenleyenler,yahudileri kesenler,filistinde müslümanları öldürenler de senle aynı kafada yobazlardı.

Kendine gel.

(Not: Kimse hristiyanları kolladım sanmasın.Bence tüm dinler birbirinden beter.Kolladığım şey insanlık duygusu,barışçılıktır.)

03-07-2008, 19:26 #19 (sabit link)
zaferyörük
Asistan

DDDDDDDDefet kimsenin sitesine hoştt demeye hakkınız yok

03-07-2008, 22:32 #20 (sabit link)
idealterror
Asistan

Alıntı:
orcagada´isimli üyeden Alıntı
Brawo sanal cihadı ilan etmişsin.Ne kadar hazımsız insanlarsınız siz.İstersen kilise basıp papazları da vuralım.

Otur uslu uslu yerine .Varsa fikrin çık adam gibi savun.

Bir de adamlar bize barbar diyor diye şikayet etmişsin.Tekrar brawo.

Madımak'ı yakan adamlar,haçlı seferlerini düzenleyenler,yahudileri kesenler,filistinde müslümanları öldürenler de senle aynı kafada yobazlardı.

Kendine gel.

(Not: Kimse hristiyanları kolladım sanmasın.Bence tüm dinler birbirinden beter.Kolladığım şey insanlık duygusu,barışçılıktır.)

hepsinde ergenokon parmagi var. bilip bilmeden konusma. :P
hatta turkiyedeki yobazlasmaya bile ergenekon sebep olmus.

hatta kimsenin bilmedigi bir sey daha var. dunyadaki butun masonlar turkmus ve eski turk destaninin tekrarlanmasini esas alan bu masonlar turkluge onem verdigi icin orgute ergenekon ismini vermis. yahudiler de turkmus, hirstiyanlar da turkmus, butun dunya turkmus. (&amp

neyse kissadan hisse insan sacmalayinca super bir varlik haline donusuyor.

Alıntı:

Seçenekler Stil
03-07-2008, 22:59 #21 (sabit link)
Nergal Lasuax
Üyecik

Bu adamlar bana kitap göndermişti :|

03-07-2008, 23:03 #22 (sabit link)
orcagada

Asistan

Alıntı:
idealterror´isimli üyeden Alıntı
hepsinde ergenokon parmagi var. bilip bilmeden konusma. :P
hatta turkiyedeki yobazlasmaya bile ergenekon sebep olmus.

hatta kimsenin bilmedigi bir sey daha var. dunyadaki butun masonlar turkmus ve eski turk destaninin tekrarlanmasini esas alan bu masonlar turkluge onem verdigi icin orgute ergenekon ismini vermis. yahudiler de turkmus, hirstiyanlar da turkmus, butun dunya turkmus. (&amp

neyse kissadan hisse insan sacmalayinca super bir varlik haline donusuyor.

Kinayeli yazmayı sevdiğini daha önceki yazılarından bildiğim için bunu da hoş bir kinaye olarak değerlendiriyorum.

Ama dikkatli olunması ve dalga geçilmemesi gereken bir konu bu.Pek çok insanı bunun gibi tahrikler galeyana getirmiştir bilirsin.

İyi insanların bile gerekli duyguları kabartıldığında nasıl da canileştiği aşikardır ve din bu konudaki en has örnektir.

Tüm gaza getirme denemeleri böyle saçmalamalarla başlıyor ve sonu kötü bitiyor.

Dikkat etmek lazım.

Saygılar...

04-07-2008, 07:02 #23 (sabit link)
idealterror
Asistan

evet yuzde yuz katiliyorum. din garip bir olgu. din icin adam da oldurulur, dini butun insan ahlakli da sayilir.

vesselem, insanlar sapitmaya basladi mi bi kere tutabilene askolsun.

ayrica beni anladigin icin tesekkur ederim.

hristiyanlık
gecenin_sesi

:) çok renkli paylaşımlar olmuş,kimini gülümseyerek,kimini takdirle kiminide şaşkınlıkla okudum,ama şöylede bir şey var,site adminleri azn butür konuları bilerek açıyor ve gerektiğindede insanları kırbaçlıyor,bunu yapma nedenlerinden biride bu siteye ait bilgi,kavram ve link nedenli çok tekrarlanırsa,googlede herhangi biri tarafından yapılacak arama sonucunda insanların o siteye ulaşmaları o denli kolay olacak,yani hristiyanlığı öğrenmek için googlede arama yapan bir kişinin karşısına müslüman bir sitenin sayfası açılacak,lüfer yakalamak için oltaya hamsi bağlamak gibi birşey yani,eski bir numaradır,bunu site adminleri kullanırlar,diğerlerinin haberi bile olmaz sadece gaza gelirler bağırıp çağırırlar....

"Özel üye" statüsüne sahip oldunuz, bundan sonra hesabınızda imza ve resim kullanabilirsiniz. (NOT:Bu yazı site yönetimi tarafından gecenin_sesi isimli üye için yazılmıştır)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular konusuna benzer konular;

Nijerya'da İslami terör saldırısı: "bazıları hristiyan toplam 100 ölü" Nijerya’da İslami terör saldırısı: bazıları hristiyan toplam 100 ölü Nijerya’nın kuzeydoğusundaki Damaturu kenti civarındaki bombalı ve silahlı saldırılarda ölü sayısının 100′ü geçtiği bildiriliyor.. Yobe eyaletinde şiddet eylemlerine girişen silahlı saldırganlar polis karakollarını, bir askeri üssü ve birkaç kiliseyi bastı. Saldırıların sorumluluğunu ülkede şeriat devleti kurmak isteyen radikal Müslüman Boko Haram grubu üstlendi. Saldınlar BM Güvenlik Konseyi ve Papa Benedict tarafından kınandı. Papa Pazar ayininde şiddetin sadece nefret tohumları ektiğini ve insanları böldüğünü söyledi. Maiduguri kenti yakınlarında daha önce girişilen bombalı saldırıların sorumluluğunu da yine aynı cemaat üstlenmişti. Maiduguri’deki saldırılarda kaç...

Norveçli tarihçi ve yazar Dag Herbjornsrud: "Saldırganı Hristiyan olarak tanımlamak yanlış" Norveçli tarihçi ve yazar Dag Herbjornsrud: “Saldırganı Hristiyan olarak tanımlamak yanlış” Norveçli tarihçi ve yazar Dag Herbjornsrud, saldırıyı gerçekleştiren Anders Behring Breivik’i ‘Hıristiyan’ kimliğini ön plana çıkararak tanımlamanın yanlış olduğunu belirtti. Hernbjornsrud, “El-Kaide’yi, İslamiyeti temsil eden bir terör örgütü gibi tanımlamak nasıl yanlış ise, Norveç’teki olayı gerçekleştiren teröristi de ‘Hristiyan’ şeklinde tanımlamak o derece yanlış.” diye konuştu. Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) yaptığı açıklamada Norveçli tarihçi ve yazar, “Bu olay bize gösterdi ki; bundan böyle insanları çarçabuk ‘yargılamak’, ‘etiketlemek’, ‘genellemek’ ve ‘yaftalamak’ gibi hatalara düşmemeliyiz ve daha hassasiyetli olmalıyız.” diye...

Kılıçdaroğlu'ndan Hristiyan Forum'daki "CHP azınlık düşmanıdır" iddialarına cevap Ben CHP İstanbul il gençlik kolları üyesiyim. Bu sitede biraz gözlem yaptım, Türkiye'nin gündemine, siyasetine, partimize bakışınızı, olumlu veya olumsuz görüşlerinizi inceledim. Partimizi savunan, sempati duyan da gördüm, düşmanca hakaretler eden de, eleştiren de. Bu eleştiriler bizim için çok önemli, ben de bu sitede yaptığım gözlemleri genel başkanımıza iletip fikrini öğrenmek istedim. Ağırlıklı olarak CHP'nin aşırı ulusalcı kimliğe sahip olması, 1940'lardaki uygulamaları ( varlık vergisi özellikle ), azınlıklarla ilgili olmasa da CHP iktidarı döneminde ki yokluk vs. konularda eleştirilmiş. Ben bunların hepsini söyledim genel başkanımıza. Bana aşağı yukarı şöyle cevap verdi: '' O arkadaşlarına söyle, biz partiyi baştan sona...

Sarkozy: "Fransa hristiyan mirasına sahip çıkmalıdır" Sarkozy: “Fransa hristiyan mirasına sahip çıkmalıdır” <hr> Home » haberler on 04/03/2011 – 06:12 http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/02/ppl_mattered_sarkozy.jpg Sarkozy: “Fransa hristiyan mirasına sahip çıkmalıdır” Ülkenin iç bölgelerinde Katolikler için dini açıdan önemli Puy-en-Velay kentinde konuşan Sarkozy, ”Hristiyanlığın, Fransa’ya muhteşem bir kültür mirası bıraktığını”söyledi. ”Bu mirasın bir şans olduğunu ve gelecek nesillere aktarılmasının gerekli olduğunu” savunan Sarkozy, ”sıkılmadan ve komplekse kapılmadan bu mirasa sahip çıkılması gerektiğini” ifade etti.

Hristiyan olmayan forumlara "inanç savunması"na giden hristiyanlara özel duyuru Analiz Bazı hristiyanlar, hristiyan olmayan forumlara giderek "inanç savunması" yapmaya çalışmaktadırlar. Kimilerini kazanmakta, kimilerini kaybetmektedirler. Kimi tartışmalarda ise kazandıklarını fark edememekte, kimi tartışmalarda ise kaybettiklerini fark edememektedirler. Bazen karşı taraf çok seviyesiz cevap veriyor ve hristiyan kardeş sırf "kaçtı - cevap veremedi" denmemesi için tartışmaya devam etmektedir. Türkiye'de organize bir inanç savunması yok, misyon kaynaklı çeşitli çabalar var o kadar. Çok az sayıda kaynak var. İnanç Savunması konusunda bir uzman yok. Teoloji konusunda uzman kişiler çok az.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : 4- Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular - Sayfa 4

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler