Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular - Sayfa 5

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular - Sayfa 5

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
admin1 Ken Block

Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular

http://bordobereli.net/musluman-kalmicak-t2134.html

Alıntı:

Bordobereli.Net TSK'nın Gözbebekleri > B.B.N. HAREKAT DAİRE BAŞKANLIĞI > İHBAR HATTI

İHBAR HATTI Yasadışı,bölücülük propogandası yapan siteleri burada bizlere bildirin

Seçilene git...

Değerli Türk Evladı
Kahraman ordumuzun en seçkin birliği olan Özel Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı "BORDO BERELİ'LER"in resimlerini,videolarını,ö zelliklerini kısaca herşeyini bulabileceğin sitemize hoşgeldin...

Seçenekler Stil
09-11-2008, 11:37 AM #1
nostradamus262
ASTEĞMEN

Tecrübe Puanı: 1

Müslüman Kalmayacak

Arkadaşlar özellikle bu hacklama işlerinden iyi derecede anlayan arkadaşlar.
bir site var acayip hristiyan misyonerliği yapıyor.adamlar çok profesyonelleşmiş.kimin ne oldugunu hemen anlıyolar.
islamiyeti ve türklüğü akıl almaz derecede aşağlıyolar.
hem de öyle ince aşağılamalarki karşıdakide bunu hiç anlamıyo.
gün geçtikçe buraya üye olanların sayısı artıyor.adamlar incilleri kargoyla bedava yolluyo millet gitme için kilise adresleri soruyor.
en önemliside gün geçtikçe BİZİM İNSANIMIZ ın buraya çok ilgisi artmakta.
özellikle bilinçsiz insanlarımız aşağılanmış bazı şeylere maruz kalmış insanlarımız buralara ilgilerini veriyor.
bunlarda o insanlara sanki bir av niteliğinde bakar gibiler...

sitenin adı : http://www.hristiyanforum.com/forum/

evet...!
ŞEREFİN NAMUSUN İMANIN BEDENLEŞTİĞİ BAYRAKLAŞTIĞI AN !

tÜrK KoMaNdOlArI...
nostradamus262
Açık Profil bilgileri
nostradamus262 - Özel Mesaj gönder
nostradamus262 - Daha fazla Mesajını bul

Sponsored Links

09-11-2008, 05:51 PM #2
sas_ercan
ASTEĞMEN

Cevap: MÜslÜman Kalmicak..!

ben değilde arkadaşlarım var onlara söyliyeyim bir baksınlar ve ne yapabiliriz bir bakalım....böyle şerefsizleri bulup cezalandırmak lazım *****

Forum içerisinde küfür ibaresi kullanmak yasaktır.

BBN Yönetim
sas_ercan
Açık Profil bilgileri
sas_ercan - Özel Mesaj gönder
sas_ercan - Daha fazla Mesajını bul

09-11-2008, 06:18 PM #3
turktc
ASTEĞMEN

tam bir misyoner sitesi bunların ülkesinde biz böyle bir site açsak nası karşılarlar acaba ****

Forum içerisinde küfür ibaresi kullanmak yasaktır.

BBN Yönetim

● Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim..!!!
turktc
Açık Profil bilgileri
turktc - Özel Mesaj gönder
turktc´nin Web Sitesini ziyaret edin
turktc - Daha fazla Mesajını bul

09-13-2008, 07:40 PM #4
Hitman
ÜSTEĞMEN

Valla şerefsizlik diz boyu.Cehaletin gözü kör olsun.
Hitman
Açık Profil bilgileri
Hitman - Özel Mesaj gönder
Hitman - Daha fazla Mesajını bul

09-14-2008, 10:38 PM #5
Bartholomeas
ACEMİ ASKER

Tecrübe Puanı: 0

Gerçekten Güzel İstihbarat yapmış tebrik ederim elimizden geleni yapıcaz...

Alıntı:

sas_ercan´isimli üyeden Alıntı

ben değilde arkadaşlarım var onlara söyliyeyim bir baksınlar ve ne yapabiliriz bir bakalım....böyle şerefsizleri bulup cezalandırmak lazım ibneleri

Alıntı:

turktc´isimli üyeden Alıntı

tam bir misyoner sitesi bunların ülkesinde biz böyle bir site açsak nası karşılarlar acaba ibneler

laflarına dikkat et !!! (uyarmak veya düzeltme gibi bir görevim olmaya bilir ama sitede küfür vb. şeyler olursa bu site yürümez...)(ilk mesajımda bunu yazmak istemezdim ama dikkatimi çekti)

şuan yatmam lazım işe gidicem sabah
yarın işten gelir gelmez ilgilenicem...

Konu Bartholomeas tarafından (09-14-2008 Saat 10:55 PM ) değiştirilmiştir..
Bartholomeas
Açık Profil bilgileri
Bartholomeas - Özel Mesaj gönder
Bartholomeas - Daha fazla Mesajını bul

09-17-2008, 09:47 AM #6
BB-TR
TÜMGENERAL(Süper Moderator)

Tecrübe Puanı: 10

başlığa göre cevap veriiyim ''kıyametlerini hazırlarlar''.
BB-TR
Açık Profil bilgileri
BB-TR - Özel Mesaj gönder
BB-TR - Daha fazla Mesajını bul

10-06-2008, 11:57 AM #7
m£k@nsız
ACEMİ ASKER

Tecrübe Puanı: 0

siteyi en kısa zamnda deface edicem muslumanlıgı ogretecem onlar;

http://www.facebook.com/hristiyanforum
http://www.twitter.com/hristiyanforum
http://www.youtube.com/hristiyanforum

hristiyanlık
Margos

Yasadışı, bölücülük propagandası yapan siteler başlığı altında göstermişler forumu. Nasıl bir bölücülük, hangi yasaya aykırı bir şey yapıyormuşuz çok merak ediyorum.

Birbirinizi sevin. Sizi sevdiğim gibi siz de birbirinizi sevin...
Yuhanna 13:34

hristiyanlık
admin1 Ken Block

Üyelerden birisinin ismi "Bartholomeas"...

Tanıdık geldi mi?

http://www.facebook.com/hristiyanforum
http://www.twitter.com/hristiyanforum
http://www.youtube.com/hristiyanforum

hristiyanlık
Emre-istanbul

moderator1
Üyelerden birisinin ismi "Bartholomeas"...

Tanıdık geldi mi?
:) :) :)

Süper bir tespit gerçektende ...

İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6

hristiyanlık
avo

Emre-istanbul
:) :) :)

Süper bir tespit gerçektende ...
Konuyu okuyunca gerçekten çok üzüldüm,geçen ve değişen zamana karşın zihniyetlerde hiçbir değişiklik olmaması düşündürücü.....
Yalnız bu nick ile kimi kastettiğinizi anlayamadım.....

Sevgilerle,

Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular konusuna benzer konular;

Nijerya'da İslami terör saldırısı: "bazıları hristiyan toplam 100 ölü" Nijerya’da İslami terör saldırısı: bazıları hristiyan toplam 100 ölü Nijerya’nın kuzeydoğusundaki Damaturu kenti civarındaki bombalı ve silahlı saldırılarda ölü sayısının 100′ü geçtiği bildiriliyor.. Yobe eyaletinde şiddet eylemlerine girişen silahlı saldırganlar polis karakollarını, bir askeri üssü ve birkaç kiliseyi bastı. Saldırıların sorumluluğunu ülkede şeriat devleti kurmak isteyen radikal Müslüman Boko Haram grubu üstlendi. Saldınlar BM Güvenlik Konseyi ve Papa Benedict tarafından kınandı. Papa Pazar ayininde şiddetin sadece nefret tohumları ektiğini ve insanları böldüğünü söyledi. Maiduguri kenti yakınlarında daha önce girişilen bombalı saldırıların sorumluluğunu da yine aynı cemaat üstlenmişti. Maiduguri’deki saldırılarda kaç...

Norveçli tarihçi ve yazar Dag Herbjornsrud: "Saldırganı Hristiyan olarak tanımlamak yanlış" Norveçli tarihçi ve yazar Dag Herbjornsrud: “Saldırganı Hristiyan olarak tanımlamak yanlış” Norveçli tarihçi ve yazar Dag Herbjornsrud, saldırıyı gerçekleştiren Anders Behring Breivik’i ‘Hıristiyan’ kimliğini ön plana çıkararak tanımlamanın yanlış olduğunu belirtti. Hernbjornsrud, “El-Kaide’yi, İslamiyeti temsil eden bir terör örgütü gibi tanımlamak nasıl yanlış ise, Norveç’teki olayı gerçekleştiren teröristi de ‘Hristiyan’ şeklinde tanımlamak o derece yanlış.” diye konuştu. Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) yaptığı açıklamada Norveçli tarihçi ve yazar, “Bu olay bize gösterdi ki; bundan böyle insanları çarçabuk ‘yargılamak’, ‘etiketlemek’, ‘genellemek’ ve ‘yaftalamak’ gibi hatalara düşmemeliyiz ve daha hassasiyetli olmalıyız.” diye...

Kılıçdaroğlu'ndan Hristiyan Forum'daki "CHP azınlık düşmanıdır" iddialarına cevap Ben CHP İstanbul il gençlik kolları üyesiyim. Bu sitede biraz gözlem yaptım, Türkiye'nin gündemine, siyasetine, partimize bakışınızı, olumlu veya olumsuz görüşlerinizi inceledim. Partimizi savunan, sempati duyan da gördüm, düşmanca hakaretler eden de, eleştiren de. Bu eleştiriler bizim için çok önemli, ben de bu sitede yaptığım gözlemleri genel başkanımıza iletip fikrini öğrenmek istedim. Ağırlıklı olarak CHP'nin aşırı ulusalcı kimliğe sahip olması, 1940'lardaki uygulamaları ( varlık vergisi özellikle ), azınlıklarla ilgili olmasa da CHP iktidarı döneminde ki yokluk vs. konularda eleştirilmiş. Ben bunların hepsini söyledim genel başkanımıza. Bana aşağı yukarı şöyle cevap verdi: '' O arkadaşlarına söyle, biz partiyi baştan sona...

Sarkozy: "Fransa hristiyan mirasına sahip çıkmalıdır" Sarkozy: “Fransa hristiyan mirasına sahip çıkmalıdır” <hr> Home » haberler on 04/03/2011 – 06:12 http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/02/ppl_mattered_sarkozy.jpg Sarkozy: “Fransa hristiyan mirasına sahip çıkmalıdır” Ülkenin iç bölgelerinde Katolikler için dini açıdan önemli Puy-en-Velay kentinde konuşan Sarkozy, ”Hristiyanlığın, Fransa’ya muhteşem bir kültür mirası bıraktığını”söyledi. ”Bu mirasın bir şans olduğunu ve gelecek nesillere aktarılmasının gerekli olduğunu” savunan Sarkozy, ”sıkılmadan ve komplekse kapılmadan bu mirasa sahip çıkılması gerektiğini” ifade etti.

Hristiyan olmayan forumlara "inanç savunması"na giden hristiyanlara özel duyuru Analiz Bazı hristiyanlar, hristiyan olmayan forumlara giderek "inanç savunması" yapmaya çalışmaktadırlar. Kimilerini kazanmakta, kimilerini kaybetmektedirler. Kimi tartışmalarda ise kazandıklarını fark edememekte, kimi tartışmalarda ise kaybettiklerini fark edememektedirler. Bazen karşı taraf çok seviyesiz cevap veriyor ve hristiyan kardeş sırf "kaçtı - cevap veremedi" denmemesi için tartışmaya devam etmektedir. Türkiye'de organize bir inanç savunması yok, misyon kaynaklı çeşitli çabalar var o kadar. Çok az sayıda kaynak var. İnanç Savunması konusunda bir uzman yok. Teoloji konusunda uzman kişiler çok az.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : 5- Çeşitli Sitelerden "hristiyan.net" hakkında dedikodular - Sayfa 5

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler