|
Alıntı:
|
|
Allah'a Küfredilen Bu Grup Kapatılsın ... ( Hedef: 1.000.000 ) http://www.hristiyanforum.com/forum/ İŞTE BU SİTE MÜSLÜMANLARA SİNSİCE YAKLAŞIP HRISTİYANLIĞA ÇEKİYOR SAKIN AMA SAKIN BUNLARA KANMAYALIM ! 18 Haziran, 00:08 Sen, Berrin, Ibrahim, Sinan ve 1.905 başka kişi bunu beğendi. Berrin, Ibrahim, Sinan ve 1.905 başka kişi bunu beğendi.![]() ![]() Meltem, 18 Haziran, 00:45 birdaha Allah adını yazıpta küfür eden bir reklamı bana göndermeyin. tek ricam ![]() ![]() Abdullah, 18 Haziran, 00:46 bu zamana kadar müslümanlarla kimse başa çıkamadı inş. bundan sonRada kimseye boyun eymeyeceğiz RAbbim inş. bunlaRa fırsat vermesin Rabbim böylelerinin hilelerinden bizleri ve tüm dünyadaki müslüman analarımızı babalaramızı abilerimizi bacılarımızı kardeşlerimizi korusun AMİN.... ![]() ![]() Eda, 18 Haziran, 00:46 milet nie küfür ediorsunuz bide annanlarına edioz ayıp bisey olgunlasın artık yah malmal isler yapmayın lütfen rica ![]() ![]() Pelın, 18 Haziran, 00:49 sız ne dıyosunuz be adam ornek ınsan allahın sectıgı son ınsanı yha nı peygamber efendımız s.a.v me katiledi hakaret etti küfretti sonrada musluman ulkesınde yha nı burda ıstanbulda elını kolunu sallıya salııya gezdı dalga gecercesıne bu ne demek ben sıze ve sızı koruyan sızın olan herseyı yerle bır eder yınede bole aranızda rahatca gezerım demek ıstedı ve bunun en buyuk destekcılerıde turkıye buyuklerı oldu acın gozunuzu artık dın elden gıttı.... ![]() ![]() EmRe, 18 Haziran, 00:50 bn onları taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() Adem, 18 Haziran, 00:50 Yazık... Buradan bunu görüyorum. ![]() ![]() Kübra, 18 Haziran, 00:51 arkadaşlar tekrar rica ediyorum bu küfürler ümmmeti muhammede yakışmıyor lütfen böyle yapmayın... ![]() ![]() muhammet, 18 Haziran, 00:51 hemen kapatılsın...a.b..versin ![]() ![]() Emrullah, 18 Haziran, 00:56 Şahıslara küfredin din'e küfretmeyin oda Allah'ın dini.Allah belalarını verir elbet ama bizde boş durmamalıyız şikayet etmeliyiz bunları çünkü bunlar müslümanlığı kötülüyor yanlış lanse ediyorlar,girdim üye olup inceledim,bi avuç salak var gerçektende. selam aleyküm. ![]() ![]() Eren, 18 Haziran, 00:56 Bizim müslüman türk hackerlar ne yapiyor uyuyorlarmı :( ![]() ![]() Fatih, 18 Haziran, 00:59 ALLAH BUNLARIN CEZASINI VERECEK!!! ![]() ![]() Gülçin, 18 Haziran, 01:03 her dıne saygılıyım ama kotuleyıp kufretme ıse gırerse allaha havale edelım o derslerını verır ![]() ![]() Mert, 18 Haziran, 01:03 ben fenerbahçeliyim ama galatasarayı tebrik ederim...... ![]() ![]() Fetullah, 18 Haziran, 01:03 arkadaşlar kapatılsın bu grup ![]() ![]() Mahmut, 18 Haziran, 01:04 lan itler siz kimsiniz bizi kandırmaya çalışıosunuz biz sizi silecez lan en son dünyada müslümanlar kalacxak bunu ALLAH dior ben değil ![]() ![]() Abdurrahman, 18 Haziran, 01:04 yanı bu siteye girenler ,hiristıyanmı oluyorlar anlamadım doğrusu? ben şimdi girdim baktım ve korkacak bir şeyın olmadığını gördüm..biz kendi dinimizi,değerlerimizi öğrendık beğenmedık de,bunları okuyarak din değiştireceğiz öylemi?! ![]() ![]() Kadir, 18 Haziran, 01:05 amin ![]() ![]() Huseyin, 18 Haziran, 01:07 AMINA GODUMUN GAWATLARI ALLAHA KUFUR EDENİNDE AMINA GOYUM O SİTEYİ ACANINDA AMINA GOYUM YAYINLAYANINDA AMINA GOYUM BU UÇUNUN AMINA GOYMAYANINDA AMINA GOYUM ![]() ![]() Gülçin, 18 Haziran, 01:09 bence hepımız kendımıze hakım olalım dunyada hızla yayılan muslumanlıgı bu sacma sapan sıtelerde okuduklarımızlamı deıstırecegız.. ![]() ![]() Hamza, 18 Haziran, 01:09 allahu ekber ![]() ![]() Gamze, 18 Haziran, 01:10 bu kadar kızıyorz ama bz dinimize ne kadar sahip çıkıyoruz kiii ![]() ![]() Hüseyin, 18 Haziran, 01:12 dini imanı sağlam olan adam Kur'an dan başkasına inanmaz Allah Tan başkasına tapmaz..Böyle şeylere kanan adam zaten hiçbizaman müslüman olmamıştır ki.. ![]() ![]() Seçil, 18 Haziran, 01:16 Bende Seneme katılıyorum küfür etmeyin arkadaşlar inananlar olarak biz terbiyemizle cvp vermeliyiz ki onların seviyesine inmeyelim dimi Allah hepsine akıl fikir versin herkesin dini kendine ama küfür hos degil hele yaradana hıristiyanlarda tanrıya inanır bunlar ataist yazık yatcak yerleri yok.. ![]() ![]() Erk, 18 Haziran, 01:20 inşallah ![]() ![]() Ege, 18 Haziran, 01:25 amin ![]() ![]() Şerdil, 18 Haziran, 01:25 evet kesinilkle bir sürü misyoner site var ve sinsice yaklasip kaydirmaya calisiyor. kaymamak icin ins. ilmi öğrenmeliyiz diniimizi öğrenmeliyiz. kayanların çoğu gercekten müslümanliği bilmeyenler oluyor genelde. ![]() ![]() Caner, 18 Haziran, 01:26 biliyorum bende o steye üyeyim saçma sapan konşyorlar ![]() ![]() Metin, 18 Haziran, 01:30 Bunu yapanlar insan dışı varlıklar orospu çocuqları ![]() ![]() Okan, 18 Haziran, 01:30 OquLu da Özlemedim Sadece ArkLarımı.. xD ![]() ![]() Ali, 18 Haziran, 01:35 kardeşler ..üst tarafta ALLAH VE MUHAMMET yazıyo siz altta küfür ediyorsunuz bu ne biçim saygı ...site yöneticileride müdahele etmiyor.. üstelik ,o sitenin linkini koymak zorunda değillerdi,sadece uyarabilirlerdi ..yöneticiler yoksa amacınız kışkırtmakmı?kışkırtcağın ı ![]() ![]() Nurten, 18 Haziran, 01:39 YORUMLARA GÖZ ATIM DA HAKARET KUFUR ŞASIRDIM DOGRUSU BİZLER MUSLUMANIZ KUFURLE HAKARETLE NE İŞİMİZ VAR ANLAYAMADIM VEDE YAKIŞTIRAMADIM Kİ(BİLİNÇLİ MUSLUMANIN O SITEDE NE İŞİ VAR) TEPKIMIZI KUFUR ETMEDEN HAKARET ETMEDEN VERELIM KI ŞU HADİSİ ŞERİFE UYMUŞ OLALIM ( GERÇEK MÜSLÜMAN ELİNDEN VE DİLİNDEN MÜSLÜMANLARIN EMNİYET VE ESENLİKTE OLUP ZARAR GÖRMEDİKLERİ KİMSELERDİR.) BU HADİSİ ŞERİFE UYANLARDAN OLMAK DİLEGİ İLE SELAM VE DUA İLE ![]() ![]() seda, 18 Haziran, 01:43 onların derdi Allahtan ve peygamberimizden uzak tutmak bizleri ve bizi birbirimizle takıştırmak müslümanı müslümana kırdırmak ve sitelere çekmek müslümanları girildiğindede destek vermiş olacağız Allah korusun ![]() ![]() Zeynep, 18 Haziran, 01:44 ALLAH ISLAH ETSIN. ![]() ![]() Metın, 18 Haziran, 01:44 insan inancından emin olursa çekebildiği kadar çeksin ne yazar. korkmayın bunlardan ![]() ![]() Şehnaz, 18 Haziran, 01:44 birşey söylemek istiyorum hemen hemen herkes küfür yazmış dinimizde küfür etmek serbest mi Allah için dahi olsa küfür etme hakkımız yok ki ve annelere eden arkadaşlar var başkasının günahı ne üstelik dini savunan bir sitede.... ![]() ![]() Sibel, 18 Haziran, 01:46 allah:'larından bulsunlar ![]() ![]() coşkun, 18 Haziran, 01:50 muslumanız dıye gecınırler kufur edıyor bazılar.onlar tek tek karı pezevenklerı toplum icinde kouşmaların ogrenın yorum yazın musluman lığın kuralı boyledır ![]() ![]() Yeliz, 18 Haziran, 02:00 yorunların nerdeyse hepsinde küfür var ne farkınız kalıyo onlardan yüce allaha küfür ediyorlarsa ben sadece onlara acırım biz müslümanız bizde allahın kitaplarına inanmak vardır incilide yüce allah indirmiştir ne kadar cekmek isterlerse istesinler kendini dinin bildikten sonra kimse basaramaz ![]() ![]() Numan, 18 Haziran, 02:05 ∂öνєяιм ℓαη αℓℓαнα кüƒüя є∂єηι ![]() ![]() Veysel, 18 Haziran, 02:10 allaha küfür edenlere allah katında en büyük ceza neyse onu versin kafirler!!! ![]() ![]() Songül, 18 Haziran, 02:10 allah hepsının belasını versınnn rabbım oyle bısey versınkı onların ustune herkeze ıbret olsunnn dıne el uzatmanın ne oldugunu gorsunler ınsallah... ![]() ![]() Nedim, 18 Haziran, 02:36 bu videoları koyan tam bi ermeni çocugu gahbe çocugu ulan gahbe çocugu demekki senin anaanı bacınıda böyle yapıyolar orusbu çocugu ![]() ![]() Barış, 18 Haziran, 02:51 ArKdSlaR oNlaRA mAhŞer GuNunDE NeLer OlaCaq qiM bİlİr ....yıyırsa bnm yanımda etsnlerr ıbnnelerrr bnde onların dnını stn saçma ınncları var qerceqq deill ![]() ![]() Berat, 18 Haziran, 02:52 Ke... Devamışke oo cocugu bi elimize gecsin oldururum o.ç bunu yazana ta anasını ve sulallesını ...... yapıyım o.ç !!'!!!!! (ALLAHA) KÜFRETEN ISALLAH KARSIMIZA CIKAR ISALLAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ![]() ![]() Kamil, 18 Haziran, 02:56 evet yaa ben bi siteye girdinm gerçekten tuzak siteler uzak duralım çok kolay yanıltabiliyorlar yanlışlıkla girersekte benim yaptıım gibi hemen kapatmaya basmayın ctrl alt del yaparak programı sonlandır diyelim ![]() ![]() Ali, 18 Haziran, 03:01 bunlar onun bunu çoçukları!!!!!!! ![]() ![]() Esra, 18 Haziran, 03:09 evt kanmayalım ![]() ![]() Nurullah, 18 Haziran, 03:10 bunların çıktıkları yer belli değil ben belli edecem kapatılsın lannn (amin) ![]() ![]() Zafer, 18 Haziran, 03:16 KESİNLİKLE ÖLE ![]() ![]() Enes, 18 Haziran, 03:17 aynen kardeşim haklısın ![]() ![]() Yalçın, 18 Haziran, 03:19 şunalrı yazarken İMANI GÜÇLÜ OLMAYAN OKUMASIN DİYİN ÇÜNKÜ YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE İÇİNE DÜŞEBİLİR İNSANLAR ![]() ![]() Sercan, 18 Haziran, 03:25 SONU HAZ... DevamıİNDİR ONLARIIIIN! AMA SİZDE KÜFREDİNCE FARKINIZ KALMIYO ONLARDAN,LÜTFEN DERTLER KÜFÜRSÜZ DAHA GÜZEL ANLATILIR HEM BURAYI OKUYAN BELKİ HRİSTİYAN VARDIR HAK'K DİNDEN DAHA UZAKLAŞTIRIRIZ ONLARI. DÜNYADA ÖZELLİKLE AMERİKADA "MÜSLÜMAN " DENİLİNCE TERÖRİZM GELİYO ,MÜSLÜMANLIĞI TERÖRİZMLE BAĞDAŞTIRIYORLAR.ÖZELLİKL E NEDEN "OBAMA " MÜSLÜMAN ÜLKELERİ ZİYARET EDİO ,OLMAYAN İYİ NİYETİNİ GÖSTERMEK İÇİN.... BİZLER BUNUN BÖLE OLMADIĞINI GÖSTERİCEZ TÜRKLER MÜSLÜMANLIĞA SAHİP ÇIKACAK.................. . ![]() ![]() Sercan, 18 Haziran, 03:26 ÖNCEKİ YORUMUMU OKUYUN LÜTFENN ![]() ![]() AySn, 18 Haziran, 03:30 ortLma yuksLtme sınawnı qeceym aLLahım ba$kada bişi istemiyorum :'( ![]() ![]() Ozan, 18 Haziran, 03:30 biz üç beştane dini bişi yayınlayınca söz oluyo bu kanı bozu.lar böle yapınca bişi olmuyo ![]() ![]() ARZUCAN , 18 Haziran, 04:03 TÖBE TÖBE RABBIM SEN BIZLERI KORU... ![]() ![]() fatoş, 18 Haziran, 04:09 ölsem allahımdan dönmem o yarattı bzi!! ![]() ![]() Mehmet, 18 Haziran, 04:21 Bravo xD ![]() ![]() Ahmet, 18 Haziran, 04:36 sizde bunların farketmeden ii reklamını yapıosunuz haaaaaaaberiniz yok ![]() ![]() Enes, 18 Haziran, 05:08 amin bacım bin bir türlü belasını versin şerefsizler ![]() ![]() Hüseyin, 18 Haziran, 05:50 :D ![]() ![]() Bayram, 18 Haziran, 06:20 lan şerefsizler diyim size kim oldunuzda sizi yaradana küfür ediyorsunuz akıllınızmı gıttı sızın lan :::gerıze kalı mahluklar aklınızı başınıza devşirin ::kafirler ![]() ![]() Emre, 18 Haziran, 06:37 oha yaaaaaa. ![]() ![]() Sertaç, 18 Haziran, 06:37 aynen dogru sölüyosun ![]() ![]() Serap, 18 Haziran, 06:38 küfürde günahtır arkadaşlar müslümanlık kalptedir onu kimse silemez.. ![]() ![]() Tarık, 18 Haziran, 06:41 yüce allahımherşeyin en iyisinimbilirkapatılsın arkadaşlar ![]() ![]() İmran, 18 Haziran, 06:50 serefsiz emperyalıs kapıtalıstler ![]() ![]() Yiğit, 18 Haziran, 07:25 Tmm be Oglum Adam lar Keş seler Biz napalım aq ::Xd ![]() ![]() Okan, 18 Haziran, 08:05 SALDIRILAR BAŞLAMIŞTIRRRRRRRRRRRR :D merk etmeyuin :D ![]() ![]() ibrahim, 18 Haziran, 08:28 onlar avuçlarını yalasın ![]() ![]() ömer, 18 Haziran, 08:29 sen simdi bu sitenin adresini vermessen kimsenin haberi olmazdı ama artık herkesin haberi oldu:)) ![]() ![]() Hatice, 18 Haziran, 08:34 allah onları ıslah etsin inşaallah ![]() ![]() Muhammet, 18 Haziran, 08:44 ŞEREFSIZ LER ![]() ![]() Tayyibe, 18 Haziran, 09:29 imanı kuvvetli olanı kimse yolundan döndüremez... ![]() ![]() Ahmet, 18 Haziran, 09:34 ya konu ney bırısı bana ALLAH rızası ıcın soylesın ya ![]() ![]() Cigdem, 18 Haziran, 10:06 n dıyım yaradanım buyuklugunu gostersınn...amin ![]() ![]() Umut, 18 Haziran, 10:42 Tüm arkadaşları Türk bayrağı grubuna davet ediyoruz. Reklamsız,çıkarsız,sırtın ı ilgili paylaşımların yapıldığı Grubumuzda sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız.. http://www.facebook.com/ho ![]() ![]() Nihat, 18 Haziran, 11:01 bunlar kendilerini kandırıyor sadece ![]() ![]() Bülent, 18 Haziran, 11:05 it ürür kervan yürür biz bize yakışır bir şekilde tepkimizi gösterelim arkadaşlar ![]() ![]() '-isa, 18 Haziran, 11:35 bız neyın ne oldgunu bılıyoruz sen burda yazmasan coqu kısı qormucek bıle o sıteyı ama sen buraya yazdıktan sonra kımbılır kac kısı qırmıstır ve onlarak rank kazandırmıstır :S ![]() ![]() Senol, 18 Haziran, 12:11 allaha kufur edenlerkapanmasın ıst taksım meydanında yakılsın veya ıdam edılsın ![]() ![]() Edanur, 18 Haziran, 12:12 bunu beğenen herkezi cani gönülden destekliyorum ![]() ![]() Aykut, 18 Haziran, 13:03 ne yani burda bu grubu kurarak ne yapmaya çalışıosunuz gidin o siteyi şikayet edin arkadaşlar burda yaptığınız bir işe yaramaz...O beğinsiz varlıkları ancak yetkili yerlere şikayet ederek durdurabilirsiniz !!! ![]() ![]() Adeviye, 18 Haziran, 13:06 Bende bakt... Devamıım..çok saçma bir site..Allah cezalarını verecektir..ama şöylede bir gerçek var..Türkiyede yada dünyanın bir çok yerinde inanç olarak boşluk içinde olan milyonlarca insan var..Mesela benim yakınlarımdan bi örnek..babamın iş yerinde bir hemşire bunalıma düştüğü bir anda birisi tutup bunu kiliseye götürüyor.şimdi hristiyan.dil öğrenip misyonerlik faaliyetleri için yurtdışına gitti..Yani arkadaşlar küfür etmekle atıp tutmakla hiçbirşey değişmiyor..bu kadının hiç mi müslüman arkadaşı yoktu..Herkes şimdi durup etrafındaki insanlara bir baksın.. YANİ ÖZETLE ARKADAŞLAR İNSANLAR ATEŞE KOŞAN KELEBEKLER GİBİ..BİZ EĞER İÇİ BUNLAR İÇİN YANAN MÜSLÜMANLARDANSAK BİR ŞEKİLDE HAREKETE GEÇMEK LAZIM.... ![]() ![]() Özgür, 18 Haziran, 13:33 lan amq lar dua esinler doru düzgün küfür etmioz ![]() ![]() Nurgül, 18 Haziran, 15:46 gavurrrlarrrrrrrrrrr ![]() ![]() Metin, 18 Haziran, 17:13 keşke kapatılsa nerde eski sevgi saygılar yooooooooooooooookkkkkk olduuuuuuuuuu ![]() ![]() Hüseyin, 18 Haziran, 22:02 cavurlar gerekise sikeriz aq ![]() ![]() Ahmet, 18 Haziran, 23:57 hepsini anası sıkeyım allaha kufredenlerin!!! ![]() ![]() Mehmet, 19 Haziran, 00:47 BU GRUBUN ALLAH BELASINI VERSİN... ALLAH KAHRETSİN BÖYLE İNSANLARI... İNŞALLAH BAŞLARINA İNANILMAZ OLAYLAR GELİR..LÜTFEN HERKES BUNU BEĞENSİN 1.000.000' U GEÇSİN ![]() ![]() Hacer, 19 Haziran, 00:56 nassı sinsice bea adı üstünde hristiyan forum töbe töbe ![]() ![]() Mesut, 19 Haziran, 06:22 allaha ınanmayanların bası boka gırsın ![]() ![]() Hikmet, 19 Haziran, 10:58 BEN CE ALLAHIN İŞİNE FAZLA KARIŞMASIN KİMSE GALÜBÜ VE GAYBI ONDAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ KÜFREDİP ŞEYTANLARA UYMAYIN ALLAHA HAVALE EDİNKİ O CEZALANDIRSIN???????????? ? ![]() ![]() Bülent, 19 Haziran, 13:18 bu yorumları analar bacılar okuyo lütfen küfür yazmayın ![]() ![]() Bülent, 19 Haziran, 13:19 ayıptır ya ![]() ![]() mevlüt es, 19 Haziran, 14:16 YÜCE RABBİMİZ TEKTİR BEN ONU BUNU BİLMEM KARDEŞİM ALLAHTAN KORKMAYANLAR CAYIR CAYIR YANACAK ![]() ![]() Havva, 20 Haziran, 05:15 TEK KELİMEYLE ALLAH İSLAH ETSİN HEPİMİZ DİN KARDEŞLERİYİZ .KÜFÜR GECMESİN ALLAHIN ADIIN ANILDIGI YERDE GÜNAH İSYAN ETMEYELİM YÜCE RABBİM HEPSİNİN ÜSTESİNDEN GELECEKTTİR BU GÜNÜN YARINIDA VAR O İNSANLAR BIRAKIN HİC ÖLMİCEKLERMİŞ GİBİ YAŞASINLAR! ![]() ![]() Mehmet, 20 Haziran, 05:45 BÖYLE PİS OYUNLARA ALET OLMAYALIM ![]() ![]() Hüseyin, 20 Haziran, 14:21 şerefsizler amk çoçukları allaha küfür edılırmı lan ![]() ![]() Sema, 22 Haziran, 11:05 K€S!NL!KL€ K@P@T|LS|N ßU GRUP!!!!!!!!! |