Hristiyan.NET sitesi üzerine Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tez - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : Hristiyan.NET sitesi üzerine Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tez - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
V E R A

Hristiyan.NET sitesi üzerine Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tez

theodora78
Garipbir tez konusu:www.hristiyanforum.com misyonerlik faaliyetleri..

Çok merak ettim neler yazıldığını keşke içeriğinide görebilseydik.

Bilgilendirme,bilgi ve duygu paylaşımının adı ne zaman misyonerlik olmuş başlıklı bir tezde hazırlanabilirdi bence.

Halen bu sitenin içeriğini anlamayıp,aslında anlamamaya çalışmalarına anlam veremiyorum .

BU SİTEDE GÖREV ALANLARIN HEPSİ GÖNÜLLÜ OLARAK,BİZ HRİSTİYANLARA VE HRİSTİYANLIK HAKKINDA SORUSU OLANLARA
KARŞILIKSIZ YARDIM ETTİKLERİNİ ,BİLGİLERİNİ PAYLAŞTIKLARINI UNUTMAYINIZ.

İSLAMİ MİSYONER SİTELERİ GİBİ ,BÜTÜN GÜN BİLGİSAYAR BAŞINDA PARA KARŞILIĞI BU İŞİ YAPMIYORLAR!

HERKESİN BİR İŞİ VE HAYATI OLUP,BU YOĞUNLUKLARINA RAĞMEN BİZLERİ AYDINLATTIKLARINI ...

Bu sitede olup,bilgilerini paylaşmaktan esirgemeyen herkese teşekkür ederim .
Sevgili Rab'de öz kardeşim
Birde bizde sevap da yok :)))) Tabi onlar kendi inancları ile karıştırdıkları için sanıyorlarki her hristiyan olan için sevap hanesine + konuluyor.:))))
cevap ne kadar basit aslında sadece sevgiden

sevgiler

hristiyanlık
moderator6

V E R A
moderator5
http://web.archive.org/web/200712181...yettezleri.htm
sadece isism listesi ve tes konuları cıkıyor
Bize verirler mi hiç?

hristiyanlık
Theophilos

Söz konusu tez listesine bir göz attım; bizimle ve inançlarımızla ilgili olan tez konuları:

Yeni Ahit'teki Teşbih ve Temsillerin Dinler Tarihi Açısından Kritiği (şişirilmiş başlık)

Yehova Şahitleri Teşkilatı ve İnanç Esasları

Kur'an-ı Kerim'de ve Tevrat'ta Hz. Musa Kıssasının Farklılıkları

Paskalya Bayramı (İyi ki yumurta bayramı dememişler)

Hz.Nuh Bağlamında Kuran Ve Kitab-ı Mukaddes Kıssalarının Mukayesesi

Kur'an-ı Kerimde Ve Matta İncili'nde Hz.İsa

Kur'an-ı Kerim'e Göre Hz.İsa (Nasıl tez konusu olmuş? Kur'an'da Hz. İsa hakkındaki bilgileri toplasan 3 sayfa tutmaz! Üstelik bunlar tekrardan oluşur.)

Süleyman Ateş'in Tefsirinde Hz.İsa ve Hz.Meryem

Luka İncil'inde Ve Kur'an-ı Kerimde Hz.İsa

Dinler Tarihi Açısından Antakya'nın Önemi

Kur'an-ı Kerim'de Geçen Hz. İsa ve Meryem ile ilgili Ayetler ve Bu Ayetlerin Benzer F (satıra sığmamış)

İslam Kaynaklarına Göre Hz. Meryem (Aslında buna kısaca Çocukluk İncillerine göre Kutsal Meryem diyebiliriz)

Noel ve Yılbaşı (zoraki benzeştirme)

Yahudilik ve Hıristiyanlıkta Bayramlar

İslam'da ve Tevrat'ta Kadının Yaratılışı (İslam sözcüğüne dikkat! Kur'an denmemiş. Neden acaba :)

Yahudilik'te Recm Cezası (Ömer sayesinde İslam'a geçmiş)

Süryaniler, Midyat ve Deyru'l-Umur

İbn Kesir'in Tefsirinde Hz. Meryem

İbn Kesir'in Tefsirinde Hz. İsa

hristiyanlık
V E R A

Theophilos
Söz konusu tez listesine bir göz attım; bizimle ve inançlarımızla ilgili olan tez konuları:

Yeni Ahit'teki Teşbih ve Temsillerin Dinler Tarihi Açısından Kritiği (şişirilmiş başlık)

Yehova Şahitleri Teşkilatı ve İnanç Esasları

Kur'an-ı Kerim'de ve Tevrat'ta Hz. Musa Kıssasının Farklılıkları

Paskalya Bayramı (İyi ki yumurta bayramı dememişler)

Hz.Nuh Bağlamında Kuran Ve Kitab-ı Mukaddes Kıssalarının Mukayesesi

Kur'an-ı Kerimde Ve Matta İncili'nde Hz.İsa

Kur'an-ı Kerim'e Göre Hz.İsa (Nasıl tez konusu olmuş? Kur'an'da Hz. İsa hakkındaki bilgileri toplasan 3 sayfa tutmaz! Üstelik bunlar tekrardan oluşur.)

Süleyman Ateş'in Tefsirinde Hz.İsa ve Hz.Meryem

Luka İncil'inde Ve Kur'an-ı Kerimde Hz.İsa

Dinler Tarihi Açısından Antakya'nın Önemi

Kur'an-ı Kerim'de Geçen Hz. İsa ve Meryem ile ilgili Ayetler ve Bu Ayetlerin Benzer F (satıra sığmamış)

İslam Kaynaklarına Göre Hz. Meryem (Aslında buna kısaca Çocukluk İncillerine göre Kutsal Meryem diyebiliriz)

Noel ve Yılbaşı (zoraki benzeştirme)

Yahudilik ve Hıristiyanlıkta Bayramlar

İslam'da ve Tevrat'ta Kadının Yaratılışı (İslam sözcüğüne dikkat! Kur'an denmemiş. Neden acaba :)

Yahudilik'te Recm Cezası (Ömer sayesinde İslam'a geçmiş)

Süryaniler, Midyat ve Deyru'l-Umur

İbn Kesir'in Tefsirinde Hz. Meryem

İbn Kesir'in Tefsirinde Hz. İsa
Meryem Annemiz için bir şey söylediklerinde direk sizin cevirdiğiniz yazı geliyor aklıma :)))

hristiyanlık
theodora78

Belki tez konularını araştırırlarken doğru yolu bulmuşlardır:)

Çünkü,müslümanlıkta araştırma yoktur.Genelde herkesin evinde Kuran olur ama en yüksek yerde saklanır.Okuyan azdır zaten okusalarda günümüzde halen tartıştıkları bir konu olan meallerdir.Hangi mealin doğru olduğunu konusunda tartışmaları vardır.Yazar seçerler...
Ve kitap hariç,hurafelerle hayatlarını sürdürürler.

Öz eleştiriye kapalı olmalarıda cabasıdır.Kendisiyle ve doğrularla yüzleşmeye açık değillerdir.

Seni asla terketmeyeceğim .Seni asla yüzüstü bırakmayacağım.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Hristiyan.NET sitesi üzerine Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tez konusuna benzer konular;

Mezhepsiz Hristiyan, vaftiz, Rabbin Sofrası, bir olmak üzerine sorular Son zamanlarda forumda yazı yazan kişilerin tanıtım bilgilerine baktığımda Mezhepsiz hristiyan veya diğer yazan ibareler çoğunlukta. Beni bağışlayın ama iki ufak sorum olacak : Mezhepsiz hristiyan hiçbir mezhebe ait olmadiğina göre hangi kilisede vaftiz ediliyor? Vaftiz olması için bir elçisel kiliseye ait olması gerekmiyormu? Diğer ifadesi, hristiyan olmayan anlamında mi kullanılıyor ? Diğer'in tanımı nedir?

İlahiyat eğitimi Merhaba arkadaşlar,ben teoloji yani hristiyan ilahiyatı eğitimi almayı düşünüyorum ve bu konuda tavsiye edebileceğiniz yer ya da kaynak varsa paylaşırsanız sevinirim.Neden böyle bir eğitim istiyorsun derseniz tam bilgili olmak için. sevgi ve saygılarımla Yönetim Notu: Hristiyan mısınız? İncil okudunuz mu?

Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi Bugün Vakit gazetesinin ilk sayfasında forumumuzu içeren bir haber çıktı. http://img209.imageshack.us/img209/5300/vakitbt4.jpg Sadece Hristiyanlıkla ilgili mesajların kabul edildiği misyoner sitesi "hristiyanforum" şeklinde forumumuzdan bahseden vakit gazetesine sitemizin daha büyük kesimlere duyrulmasında yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum. Forumun bir çok kesim tarafından takip ediliyor olması sevindirici. Ancak belirtmek gerekir ki, Hristiyan Forum bir "misyoner sitesi" değildir.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : 2- Hristiyan.NET sitesi üzerine Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tez - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler