yıldıray1
Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi
ben müslümanım hatta imam hatip mezunuym.
artık kafam allak bullak.işsiszim.din karnımı doyurmuyor.para vermiyor.
her şey yasak islamda.ya ne yapacağım artık şaşırdım.intihar noktasına geldım.kafayı yemek üzereyım
xch
gelin ve bizim gibi doğru yolu seçin.siz kazanırsınız.hristiyan olun.
Sebastian
|
|
yıldıray1
|
ben müslümanım hatta imam hatip mezunuym.
artık kafam allak bullak.işsiszim.din karnımı doyurmuyor.para vermiyor.
her şey yasak islamda.ya ne yapacağım artık şaşırdım.intihar noktasına geldım.kafayı yemek üzereyım
|
Öncelikle hoşgeldiniz.
Din karın doyurmuyor derken neyi kast ettiniz?Siz eğer Hristiyan olunca size bir miktar para verileceğini sanıyorsanız,yanılıyorsun uz.
Kafayı yemenize gerek yok.Sakin olun,bir İncil edinin ve okuyun.İsa Efendimizin buyruklarını,öğretilerini ve güzel sözlerini görün.Farkı zaten anlayacaksınız.
Saygılar...
Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)
yıldıray1
ben İslamiyetten bunaldım, yasaklarından bunaldım.herkes müslümanlık adı altında yapacağını yapıyor.her türlü ****** yapıyorlar.sorduğunuzda ise benim dınım hak dın diyorlar boylesi sahtekarlar.
insan neden var neden geldık dünyaya .amacımız ne.ne için yasıyoruz.öldukten sonra tekrar dirilip yasayacaksak ölmenın mantığı ne. aklım almıyoooooooooooooor ben manevi maddi yönden rahatsızım bunaldım.
Yönetim Notu: Lütfen forum üzerinde başka inançtan kişiler hakkında genelleme yaparak konuşmayın,bireysel olarak derdiniz probleminiz ne ise; buradaki arkadaşlarla paylaşabilirsiniz.
AKAY
Zaten din değil Rabbimiz İsa doyurur bizi,
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler