Arşiv Sayfa 5 / Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi - Sayfa 5

Arşiv Sayfa 5 Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında > Medyada biz : Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi - Sayfa 5 konusu 6839 kez okundu, 20 kez cevaplandı. En son mesaj AbhorM tarafından gönderildi. Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi Bugün Vakit gazetesinin ilk sayfasında forumumuzu içeren bir haber çıktı. http://img209.imageshack.us/img209/5300/vakitbt4.jpg Sadece Hristiyanlıkla ilgili mesajların kabul edildiği misyoner sitesi "hristiyanforum" şeklinde forumumuzdan bahseden vakit gazetesine sitemizin daha büyük kesimlere duyrulmasında yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum. Forumun bir çok kesim tarafından takip ediliyor olması sevindirici. Ancak belirtmek gerekir ki, Hristiyan Forum bir "misyoner sitesi" değildir. Hristiyan Forum Türk hristiyanlar tarafından oluşturulmuş, hristiyanlara yönelik online bilgi platformudur. HristiyanForum'da manşet diye bir şey yok. Diğer tüm haberler gibi o konu da normal olarak başlık açıldı. Ertuğrul Özkök'ün haberi Türkiye'deki Hristiyanları sevindirmiştir. Özkök'e övgüler... Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi konusu 6839 kez okundu, 20 kez cevaplandı. En son mesaj AbhorM tarafından gönderildi.

Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 4 5

Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-09-09, 19:21
Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi
AbhorM

Benim imzamda sana çok güzel bir cevap çıkması gerek, kimliğimde müslüman yazarak başladığım bu hayatta, manevi olarak çokça tecrübelerden sonra bir dönem herşeyi redderek tutunacak hiç bir dalım olmadığında aynen bunları hissetmiştim. Git gide daha cok nefret ederken dinlerden ve tarihte din adı altında yapılan ve bunu kötü kullananlardan..

Bir gün bir kliseden kendi isteğim ile incil aldım ve çıktım. Elimde taşımaya bile korkuyordum hatta, eve getiremedim bir zaman arabamda kaldı.. Hayatta gerçekten türkiyedeki hayat standartlarına bakınca kendim çok şanslıydım herşeyim vardı.. Evet herşeyim nerdeyse.. Ama mutsuzdum. Ve bu gitgide artan bir mutsuzluktu. Savrulup duran prensipleri olmayan bi adam olarak. Bir gün Luka 12:22-31 de kaygılanmayın başlığı adı altında 2 paragraf yazı okudum. Bugune kadar okudugum bütün din adına antitezler yada tanrı inancına karşı müslümanlıkla ilgilili bilgilerim ve tecrübelerim, hayata bakış açım herşeyi alıp yok etti. Yaşadığım hayatı, okuduğum incilden örnek almaya karar verdim. Emin ol bir cennet beklentisi yada başka birşey için değil sadece daha mutlu bir hayat yaşamak için.. Daha sonra etrafımda olup biten acımasızlıklar ve üzüntüler, gerçekten yok oldu. Belki onlar hala orda ama, benim umrumda değil belki yada gerçekten üzülmeye değecek şeyler değil. Musluman insanların baskısını çok hissettim üzerimde halada hissediyorum hatta ama - tutunacak okadar güçlü bir dalım vardı ki.. Bahsettiğin baskılar, üzüntüler yada acı dolu bir yola girmek, birini kaybetmek...Yada ölüm. Güzel olan ne biliyormusun, başkasının dogdugunda sana biçtiği rolden kurtulduğunda, bir yabancı gibi bir ömür yaşamaktansa - kendini bulduğunu hissettiğin an ve kendin olabilildiğinde gitmektende korkmuyorsun. Herşey insanı biryere kadar sarsıyor, hatta bunlara göğüs gererken, bunlar benim Isa Mesihin yolunda yürüyebilmem için bir neden, diye düşünüp acılarıma bile seviniyorum bazen.

"Çarmıhını yüklenip ardımdan gelmeyen bana layık değildir." Matta 10:38.

1 İsa kalabalıkları görünce dağa çıktı. Oturunca öğrencileri yanına geldi.
2 İsa konuşmaya başlayıp onlara şunları öğretti:
3 "Ne mutlu ruhta yoksul olanlara! Çünkü Göklerin Egemenliği onlarındır.
4 Ne mutlu yaslı olanlara! Çünkü onlar teselli edilecekler.
5 Ne mutlu yumuşak huylu olanlara! Çünkü onlar yeryüzünü miras alacaklar.
6 Ne mutlu doğruluğa acıkıp susayanlara! Çünkü onlar doyurulacaklar.
7 Ne mutlu merhametli olanlara! Çünkü onlar merhamet bulacaklar.
8 Ne mutlu yüreği temiz olanlara! Çünkü onlar Tanrı'yı görecekler.
9 Ne mutlu barışı sağlayanlara! Çünkü onlara Tanrı oğulları denecek.
10 Ne mutlu doğruluk uğruna zulüm görenlere! Çünkü Göklerin Egemenliği onlarındır.
11 "Benim yüzümden insanlar size sövüp zulmettikleri, yalan yere size karşı her türlü kötü sözü söyledikleri zaman ne mutlu size!
12 Sevinin, sevinçle coşun! Çünkü göklerdeki ödülünüz büyüktür. Sizden önce yaşayan peygamberlere de böyle zulmettiler."

Matta 5:1-12

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye"Kargalara bakın! Ne eker, ne biçerler; ne kilerleri, ne ambarları vardır. Tanrı yine de onları doyurur. Siz kuşlardan çok daha değerlisiniz!" - Luka 12:24mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi

Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 4 5  

Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi konusuna benzer konular;

Cep telefonları için Hristiyan Forum Üyelerimizden gelen istekler üzerine, Hristiyan Forumu cep telefonlarına uygun hale getirilmektedir. Şu anda sitemizin ana sayfası ve kategori sayfaları cep telefonlarına uygun hale gelmiştir. Yakında konu sayfaları da daha uyumlu hale getirilecektir. Amacımız, görsel anlamda zengin ama tek tip mezhepçi içerik sunmak yerine hem teolojik olarak hem de cep/bilgisayar sistemlerine uyum açısından herkese hitap eden bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Eğer cep telefonları ile girişte problem yaşayan üyelerimiz varsa lütfen bizimle iletişime geçsinler.

Muhammed'in soyundan çıkan Türk Hristiyan Misyoner, İncil çevirmeni, gazeteci: Yuhanna Avetaranian Muhammed’in soyundan çıkan Türk Hristiyan Misyoner, İncil çevirmeni, gazeteci: Yuhanna Avetaranian Yuhanna Avetaranian, doğduğu ismiyle Mehmet Şükri (30 Haziran 1861, Erzurum – 11 Aralık 1919, Wiesbaden), Muhammed’in soyundan gelen (bkz. Seyyid), daha sonra Hıristiyanlığın Protestan mezhebine geçmiş bir misyonerdir. 28 Şubat 1885′te Tiflis’te vaftiz olup Ermenice Hovhannes (Yuhanna) adını ve “İncil’in oğlu” anlamına gelen Avetaranyan soyadını alır. Muhammed’in soyundan gelmesine rağmen hristiyan bir misyoner olmuş ve Doğu Türkistan’da misyonerlik yapmıştır. İncil’i Uygurca’ya çevirmiştir. 1892 yılında İsveçli misyonerlerle beraber geldiği Kaşgar’dan, 1897 yılında ayrılır. Bulgaristan’da “Alman Doğu Misyonu” ile beraber “Güneş” adında Türkçe yayınlanan bir misyoner gazete çıkarır....

Hristiyan.NET sitesi üzerine Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tez http://www.hristiyan.net. Sitesinde Misyonerlik Faaliyetleri Ayşe ALTIN Prof. Dr. Mehmet AYDIN 2006 http://www.ilahiyat.selcuk.edu.tr/mezuniyettezleri.htm

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih