Hristiyan Forum : Bekarlık

Bekarlık

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace google translate Email it Print it Favorite it

Şifremi unuttum?

Oyunlar Resimler Gruplar Forum Üyeleri En aktif üyeler

Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için;
SiTEMiZE 20 SANiYE iCiNDE üYE OLABiLiRSiNiZ

Rab'be hizmet
Rab için, tüm mezheplerdeki hristiyanlara yararlı olabilecek, İngilizce'den kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...
Güncel:gönüllüler6 / gönüllüler7
Tamamlandı:gönüllüler5 / gönüllüler5
incil
incil
.TV
Tüm hristiyan radyo ve
televizyonlar

Hristiyan Arkadaşlık Grubu
Hristiyan Forum
facebook
Facebook Fan
Hristiyan Forum
twitter
Twitter Profile
incil
incil
.biz

Site İçi Arama Motoru

Arama motorunu kullanabilmek için üye olunuz

Bekarlık

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

Bekarlık

Protestanlığa Göre Flört?
Bekarlık İyi akşamlar, Bir soru sormak istiyorum.Flört konusunu okudum ama protestanlıkla ilgili herhangi bir şey bulamadım Protestanlıkla Flört Günah Mıdır ? Bu konuya önceden değinilmişse özür dilerim Esen kalın... (F 1 2)
09-10-09 13:47
4 531
Bekarlık
Bekarlık BEKÂRLIK Hem evlilik hem de bekârlık Tanrı gözünde kabul gören iki durumdur. Her iki durumda da sürülen Tanrısal yaşam Tanrı'ya onur getirmektedir, her ikisi de saygı duyulması gereken Tanrısal birer armağandır. Kendisini izlemek için kişinin yapması gereken özverilerinden söz ederken Mesih İsa, İncil uğruna eşlerinden ve evlerinden vazgeçecek olanları söz konusu etti. Kilise'nin ilk günlerinde bekâr olan rahipler vardı. Yani yaşamlarını ve yüreklerini tümüyle Mesih İsa'nın hizmetine adamak için evlenmeyen rahipler vardı. Kilisenin çeşitli bölümlerinde değişik töreler gelişti. Doğu Kilisesinde evli erkeklerin rahip olmasına genellikle izin verilirdi. Batıda ise, Mesih İsa için bekâr bir yaşam sürdürebileceğini düşünenlere ve...
19-09-09 00:56
0 233
Flört etmek
Bekarlık Merhaba kardeşlerim. Aklıma bir soru geldi. Bu soruyu bana soranlar müslüman ama bende öğrenmek istiyorum tabiki. Flört etmek inancımızda günah mıdır? Flört etmek günah veya yasak değilse bunun sınırları nelerdir? Flört edenler ilerde evlenmek zorunda mıdır? Bu sorularımın cevabını Katolik-Ortodoks ve protestan yoldaşlarımdan bekliyorum. Rab bizimle olsun (F 1 2)
28-06-09 23:28
3 1.572
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız