Hristiyan Forum : Bilmeceler

Bilmeceler

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace google translate Email it Print it Favorite it

Şifremi unuttum?

Oyunlar Resimler Gruplar Forum Üyeleri En aktif üyeler

Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için;
SiTEMiZE 20 SANiYE iCiNDE üYE OLABiLiRSiNiZ

Rab'be hizmet
Rab için, tüm mezheplerdeki hristiyanlara yararlı olabilecek, İngilizce'den kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...
Güncel:gönüllüler6 / gönüllüler7
Tamamlandı:gönüllüler5 / gönüllüler5
incil
incil
.TV
Tüm hristiyan radyo ve
televizyonlar

Hristiyan Arkadaşlık Grubu
Hristiyan Forum
facebook
Facebook Fan
Hristiyan Forum
twitter
Twitter Profile
incil
incil
.biz

Site İçi Arama Motoru

Arama motorunu kullanabilmek için üye olunuz

Bilmeceler

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

Bilmeceler

Kutsal Kitap Bilmecesi
Bilmeceler Aşağıdaki soruların hepsine doğru yanıt verirseniz, yanıtlarda Kutsal Kitap'taki bir ayetin şifrelendiğini anlayacaksınız. 1) Tanrı'nın Egemenliğine giriş anahtarı; kurtuluş kuyusundan sevinçle su çekmeye de banzetilebilir. 2) Yeshua burada iken bazı öğrencileriyle yemek yemeye niyetlendi; ancak aniden sofrayı terketti. 3) "Onlardan maya almayın" dedi Rab, ve bunu sadece Matta yazıya geçirdi. 4) Mahva giden adamın ihanet aracı. (F 1 2 3 4 5 6 7)
12-08-10 23:27
19 1.405
Ayet bulma II
Bilmeceler Aşağıdaki ayetlere bakıp onlarla aynı konu bütünlüğü içinde olan ayetleri bulabilir misiniz? 1) O'nun merhameti sayesinde, yücelerden doğan Güneş, karanlıkta ve ölümün gölgesinde yaşayanlara ışık saçmak ve ayaklarımızı esenlik yoluna yöneltmek üzere yardımımıza gelecektir. (Luka 1:79) 2) ? 3) Nitekim Yeşaya peygamberin sözlerini içeren kitapta şöyle yazılmıştır:«Çölde yükselen ses,`Rab'bin yolunu hazırlayın,geçeceği patikaları düzleyin' diyor'. Her dere doldurulacak,her dağ ve her tepe alçaltılacak.Eğri yollar doğrultulacak,engebeli yollar düzleştirilecek.Ve tüm insanlar Tanrı'nın sağladığı kurtuluşu görecektir.'» (Luka 3:4-6) 4) ? (F 1 2 3)
12-01-10 18:15
7 693
Ayet bulma
Bilmeceler Aşağıdaki İncil ayetlerine/bölümlerine bakarak boş bırakılan yerlere hangi ayet veya bölümlerin geleceğini bulabilir misiniz? Güney Kraliçesi, yargı günü bu kuşakla birlikte kalkıp bu kuşağı yargılayacak. (Matta 12:42) -------------- (Markos ?:??) Yine size gerçeği söyleyeyim, gökyüzünün üç yıl altı ay kapalı kaldığı, tüm ülkede korkunç bir kıtlığın baş gösterdiği İlyas'ın zamanında İsrail'de çok sayıda dul kadın vardı.<sup></sup>İlyas bunlardan hiçbirine gönderilmediği halde, Sayda diyarının Sarafat kentinde bulunan dul bir kadına gönderildi (Luka 4:25-26) -------------- (Yuhanna ?:??) (F 1 2 3 4 5 6)
07-12-09 23:25
15 1.078
Bilmece: Ben Kimim?
Bilmeceler BİLİN BAKALIM BEN KİMİM? Savaşçı bir insandım mesleğim gereğince Ün kazandım hastalıktan ıstırap çekince Gittim Vaftizci'nin bulunduğu yere Konuştum Tanrı'nın lütuf verdiği kişiyle İkinci sefer aniden belirdim bir sinagogda Açlığı giderilmiş bir kadın da vardı yanımda (F 1 2 3 4 5)
24-11-09 11:05
14 1.252
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız