Cadılar - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cadılık : Cadılar - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
paTCrik

Cadılar

Sevgili egluca görüşlerinize katılmadığımı belirtmek isterim.
Neden mi derseniz cevabım şudur.
Mantıken düşünelim lütfen her yapılanın 3 misli olarak geri döndüğü bu inanç şeytan işi olsun ki.İyilik yapmaya çalışıyorlar,kötülük onlar için ruhu kirletendir.Şeytana inanmazlar çünkü onlar kötülüğün insanın aklından geldiğini ve böylece ruhu kirlettiğine inanırlar.3 ler yasası olan bir inanışta şeytanın çıkarı ne olabilir ki?Sonuçta iyilik yapmaya çalışıyorlar ve kötülükten uzak duruyorlar.İyi niyetli olarak sıkıştıkları zaman ak ve saf büyü yapıyorlar.Bence bu inanış şeytan işi olamaz.Yıllar önce Wiccan olacaktm neredeyse fakat beni tatmin etmeyen Tanrı inancı oldu.
Ve emin olun wiccanlar çok iyi insanlar.
Şeytanında insanları iyilik yapmaya sevk edeceğini sanmıyorum. =)

Cadılar

hristiyanlık
NCyril

Cadılar

paTCrik
Sevgili egluca görüşlerinize katılmadığımı belirtmek isterim.
Neden mi derseniz cevabım şudur.
Mantıken düşünelim lütfen her yapılanın 3 misli olarak geri döndüğü bu inanç şeytan işi olsun ki.İyilik yapmaya çalışıyorlar,kötülük onlar için ruhu kirletendir.Şeytana inanmazlar çünkü onlar kötülüğün insanın aklından geldiğini ve böylece ruhu kirlettiğine inanırlar.3 ler yasası olan bir inanışta şeytanın çıkarı ne olabilir ki?Sonuçta iyilik yapmaya çalışıyorlar ve kötülükten uzak duruyorlar.İyi niyetli olarak sıkıştıkları zaman ak ve saf büyü yapıyorlar.Bence bu inanış şeytan işi olamaz.Yıllar önce Wiccan olacaktm neredeyse fakat beni tatmin etmeyen Tanrı inancı oldu.
Ve emin olun wiccanlar çok iyi insanlar.
Şeytanında insanları iyilik yapmaya sevk edeceğini sanmıyorum. =)
Sevgili paTCrik,

Şeytan'ın amacı sence sadece kötülük yapmak mıdır?

Şeytan'ın asıl amacı insanların kurtulmasını engellemektir. Bunu da sahte dinleri, sahte inanışları, sahte felsefeleri kullanarak yapar.

Sence Şeytan salt kötü olarak görünseydi kimi kandırabilecekti?

"Buna şaşmamalı. Şeytan da kendisine ışık meleği süsü verir." 1. Korintliler 11:14

Bunun üzerine düşünmeni isterim.

Ayrıca ben sana Wiccan'lar kötü insanlar demedim. Wiccan'lar KANDIRILMIŞ İNSANLAR dedim...

Cadılar

hristiyanlık
ametist

Cadılar

Selam kardesler...Bu cadılıkla wiccan dini ayrı oldugunu sanıyordum...Cokta bilgim yok wiccan dini hakkında , bu dine mensup cadı olan kisilerin yaptıkları büyüler tutuyormu ki ? Şeytandan almadıklarnı bende biliyorum güçlerini fakat dogadan alarak büyüleri nasıl işler bunu anlamadım.Aslında patrick kardese bende katılıyorum iyi şeylere kullanılacaksa şeytandan gelebilecegine inanmıyorum tabi herkesin görüsü farklıdır esen kalın...

Cadılar

hristiyanlık
NCyril

Cadılar

Bence yazdıklarımı okumuyorsunuz. Büyük harfle mi yazayım?

ŞEYTAN TABİİ Kİ İNSANLARI KANDIRMAK İÇİN ORTAYA ATTIĞI ŞEYLERİN KÖTÜ GÖRÜNMEMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAK!!!

Bu şey buna inanan insanların kurtuluş şansını çalıyor anlamıyor musunuz?

Cadılar

hristiyanlık
Sebastian

Cadılar

elguca
Bence yazdıklarımı okumuyorsunuz. Büyük harfle mi yazayım?

ŞEYTAN TABİİ Kİ İNSANLARI KANDIRMAK İÇİN ORTAYA ATTIĞI ŞEYLERİN KÖTÜ GÖRÜNMEMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAK!!!

Bu şey buna inanan insanların kurtuluş şansını çalıyor anlamıyor musunuz?
Aynen öyle.

Bknz: İslamiyet

Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)

Cadılar

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cadılık : 2- Cadılar - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler