| elguca |
|
Bence yazdıklarımı okumuyorsunuz. Büyük harfle mi yazayım? ŞEYTAN TABİİ Kİ İNSANLARI KANDIRMAK İÇİN ORTAYA ATTIĞI ŞEYLERİN KÖTÜ GÖRÜNMEMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAK!!! Bu şey buna inanan insanların kurtuluş şansını çalıyor anlamıyor musunuz? |
| elguca | ||||
Şeytan'ın amacı sence sadece kötülük yapmak mıdır? Şeytan'ın asıl amacı insanların kurtulmasını engellemektir. Bunu da sahte dinleri, sahte inanışları, sahte felsefeleri kullanarak yapar. Sence Şeytan salt kötü olarak görünseydi kimi kandırabilecekti? "Buna şaşmamalı. Şeytan da kendisine ışık meleği süsü verir." 1. Korintliler 11:14 Bunun üzerine düşünmeni isterim. Ayrıca ben sana Wiccan'lar kötü insanlar demedim. Wiccan'lar KANDIRILMIŞ İNSANLAR dedim... |
||||
| ametist |
| Selam kardesler...Bu cadılıkla wiccan dini ayrı oldugunu sanıyordum...Cokta bilgim yok wiccan dini hakkında , bu dine mensup cadı olan kisilerin yaptıkları büyüler tutuyormu ki ? Şeytandan almadıklarnı bende biliyorum güçlerini fakat dogadan alarak büyüleri nasıl işler bunu anlamadım.Aslında patrick kardese bende katılıyorum iyi şeylere kullanılacaksa şeytandan gelebilecegine inanmıyorum tabi herkesin görüsü farklıdır esen kalın... |
| ametist | ||||
Yönetim Notu: Büyümü yaptıracaksınız tutuyor mu tutmuyor mu ????? ilginç |
||||
| paTCrik | ||||||||
Siz ayete göre yorumluyorsunuz, fakat ben dinsel taraftarlık içinde bulunmadan yorumluyorum.Sonuçta size göre şeytan kendine melek süsü vermiş olabilir. Bence bu konuda soyut düşünmek gerekir.Çünkü din ve inanış her nekadar hayatımızın içinde olsada özneldir. Mesela eminim bu forumda ki bir çok kişi Hristiyanlığı seçmeden önce Müslümandı.Demek ki Hristiyanlığı daha iyi buldular.Huzuru Hristiyanlıkta buldular ki bu inanışa geçtiler.Ben bu durumu diğer inanışlar açısındanda değerlendiriyorum.Bir çok wiccan arkadaşım wiccalığa geçtikten sonra huzur ve inanılmaz bir enerji bulduklarını söylediler.Ve bu enerjide yani doğanın enerjisi olduğu söylenen enerjide iyilik yaparak kirlenmiş ruhu temizlediklerini düşünüyorlar ve böylece saf enerjiyle doluyorlar ve hayattan tat aldıklarını söylüyorlar. Yani demek istediğim kendilerini böyle tanımlıyorlar. Benim burada asıl belirtmek istediğim,şeytanın bir insana huzuru inanılmaz saflığı ve enerjiyi veremeyecek kadar aciz görüyorum.Bu sizin dediğiniz gibi bir süs olsa dahi hayatlarında hiç yaşamadıkları mutluluğu ölene kadar yaşıyorlar. |
||||||||