| elguca | ||||
Demek istediğim şey şu ki, Wiccanlık ve benzeri şeyler benim fikrimce insanları asıl KURTULUŞ PLANIndan uzak tutan ve mahvoluşa sürükleyen şeylerdir. REENKARNASYON DİYE BİRŞEY YOKTUR!!! Şeytan tabii ki onun varlığını bilmemenizi isteyebilir. Onun ne yaptığını bilseniz sizi nasıl kandırabilecekti ki? Ben mesela sizi kandırmak istesem bunu göstere göstere mi yapacağım? Tek bir yol vardır, O da İsa'dır... Ayrıca bıraktım şimdi Wiccanlığı bir kenara, konu o değil, burada kimse bana Paganizm'i masum göstermeye çalışmasın. NEYİN MASUMİYETİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ? O çok beğenilen, masum ve mazlum görünen, barışçıl görünen Paganlar Roma'da 300 yıl boyunca Hristiyanlar'a akıl almaz zulümler yaptılar. İngiltere'den çıkma olan Halloween bile insan kurban edilebilen Druid ayinlerinden kalma bir gelenektir. Bunu kutlayanlar geçmişini bilselerdi bu günün eminim şok geçirirlerdi. Druidlere özenenler bile var. Keşke tarihlerini inceleselerdi onların. Eski Ahit'i okursanız Paganizm hakkında Tanrı'nın ne düşündüğünü görürsünüz. Sanki Hristiyanlık, masum ve pek bir iyi kalpli Pagancıkların inanışlarını ("kadim dinler") yok yere ortadan kaldırıvermiş gibi konuşuluyor ya, bu beni deli ediyor. Dikkat etsinler de Mesih karşıtlığı yapmasınlar Pagan aşıkları. Sevgili ametist kardeşim Sevgili kardeşim, imanda öz kardeşim seni yine seni sevdiğim için uyarıyorum. Büyü yapmak, GÜNAHTIR. İyi birşey yapmak istesen bile her zaman götüreceği daha fazla olacaktır. Çünkü büyü dediğin olay Şeytan ve diğer kötü varlıklara dayanır. İyi birşey istiyorsan RAB'DEN DİLE!!! O bizim tek Rab'bimiz değil midir? Maalesef büyük bir yanılgı var. İnsanlar sanki dualarını Tanrı duymuyor gibi davranıyorlar. İman lazım kardeşim. İmanınızı güçlendirin... İmanı güçlü olan ve Rab'bin verdiği güç ve yetkiyle mucize yapmış insanlar vardır. Ve bunların çoğu şu an isimsiz kahramanlar, isimsiz azizlerdir. Özenilecekse buna özenilmeli... Dualarımdasın ametist Rab seni korusun ve bereketlesin, amin. |
||||