Cadılar - Sayfa 5

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cadılık : Cadılar - Sayfa 5

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
ametist

Cadılar

elguca
paTCrik
Sevgili egluca Wiccalar reenkarneye inanırlar.Tabi onlarında inandıkları ebedi mutlulukları vardır.Neyse bu konu kapansın.=)
Geniş bir açıklama yaptığımı düşünüyorum bu konuda.
Geri kalan ise kişilerin kendi görüşleri.
Demek istediğimi anlamadınız ki...

Demek istediğim şey şu ki, Wiccanlık ve benzeri şeyler benim fikrimce insanları asıl KURTULUŞ PLANIndan uzak tutan ve mahvoluşa sürükleyen şeylerdir.

REENKARNASYON DİYE BİRŞEY YOKTUR!!! Şeytan tabii ki onun varlığını bilmemenizi isteyebilir. Onun ne yaptığını bilseniz sizi nasıl kandırabilecekti ki? Ben mesela sizi kandırmak istesem bunu göstere göstere mi yapacağım?

Tek bir yol vardır, O da İsa'dır...

Ayrıca bıraktım şimdi Wiccanlığı bir kenara, konu o değil, burada kimse bana Paganizm'i masum göstermeye çalışmasın. NEYİN MASUMİYETİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ?

O çok beğenilen, masum ve mazlum görünen, barışçıl görünen Paganlar Roma'da 300 yıl boyunca Hristiyanlar'a akıl almaz zulümler yaptılar.

İngiltere'den çıkma olan Halloween bile insan kurban edilebilen Druid ayinlerinden kalma bir gelenektir. Bunu kutlayanlar geçmişini bilselerdi bu günün eminim şok geçirirlerdi. Druidlere özenenler bile var. Keşke tarihlerini inceleselerdi onların.

Eski Ahit'i okursanız Paganizm hakkında Tanrı'nın ne düşündüğünü görürsünüz.

Sanki Hristiyanlık, masum ve pek bir iyi kalpli Pagancıkların inanışlarını ("kadim dinler") yok yere ortadan kaldırıvermiş gibi konuşuluyor ya, bu beni deli ediyor.

Dikkat etsinler de Mesih karşıtlığı yapmasınlar Pagan aşıkları.

Sevgili ametist kardeşim
Sevgili kardeşim, imanda öz kardeşim seni yine seni sevdiğim için uyarıyorum. Büyü yapmak, GÜNAHTIR. İyi birşey yapmak istesen bile her zaman götüreceği daha fazla olacaktır. Çünkü büyü dediğin olay Şeytan ve diğer kötü varlıklara dayanır.
İyi birşey istiyorsan RAB'DEN DİLE!!! O bizim tek Rab'bimiz değil midir?
Maalesef büyük bir yanılgı var. İnsanlar sanki dualarını Tanrı duymuyor gibi davranıyorlar. İman lazım kardeşim. İmanınızı güçlendirin...
İmanı güçlü olan ve Rab'bin verdiği güç ve yetkiyle mucize yapmış insanlar vardır. Ve bunların çoğu şu an isimsiz kahramanlar, isimsiz azizlerdir. Özenilecekse buna özenilmeli...
Dualarımdasın ametist
Rab seni korusun ve bereketlesin, amin.

Sevgili Elguca bende tüm kardesleri sevdigm gibi senide seviyorum.Tesekkrler ilglendigin icin, iyi şeyler icn büyü yapmak ilgimi çekti evet ama öte yandan düsünmemistim hic.Yapmaya basladktan sonra şeytanda isin icine karıstıgında insanın kusurlu yapısı buna yenilebilir ve kendini kaybederek cok kötü seylerde yapabilir.Tüm bilgilendirmeniz icin tesekkür ediyorum.Esen kalın...

Cadılar

hristiyanlık
paTCrik

Cadılar

Yönetim Notu: Bu tür yorumlar yapıp verdiğiniz örneklerle konu dışına çıkmaktan kaçının. Burası cadılık konusunda propaganda yapabileceğiniz ve Hristiyanlığı kötüleyebileceğiniz bir yer değildir. Forum Kurallarını okuyun.

Cadılar

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cadılık : 5- Cadılar - Sayfa 5

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler