|
|
huzurlu
|
Cehennem sonuçta çok önemli bir olgu. Üzerinde herzaman uzun uzadıya durulması ve irdelenmesi gerekir diye düşünüyorum.. Açıkçası insanın ölümünden sonrası için çok önemli bir yer tutan bu kavramın camiada yanlış anlaşıldığına inanıyorum!
Sevgiyle kalınız..
Huzurlu
|
Şeytan ayrıntılarda gizlenir... (Anonim)
Ah işte protestan bakış açısının insana çok derinlerde sağladığı şu keskin ego yok mu :) Tüm camia 2000 yıldır birşeyi yanlış anlıyor da ben 2 senede tek başıma doğrusunu anlıyorum. Takdire şayan bir anlayış. Büyük bir başarı! Bana inanan 8 10 kişi de bulsam bitti olay. En doğru yorum bizim cematte olurdu. Kaynak mı? Pek tabiki yalnız ve yalnız KUTSAL KİTAP. Ha tabii bir de onu bugüne kadar en doğru yorumlamayı başarmış yüce BEN, yüce EGOM. Yetmez mi??
2000 yıl boyunca yapılan muazzam çalışmalar, yazılan kitaplar, konsül kararları, yorumlarla zenginleşmiş gelenek, belki de hayatını bu işe adamış binlerce ruhaninin düşünceleri ne olacak?
Seçilmiş olan yüce BEN'in yanında bunların lafı mı olur?? Hadi canım sende.. SOLA SCRUPTA diyorum burada. Hepsini sildim. Kutsal kitabın ardına sakladım o iflah olmaz egomu. Farkında mıyım? Hayır..
Şeytan ayrıntılarda gizlenir... (Anonim)
Huzurlu
NOT: Eleştirim tamamen kendi eski kişisel bakış açımla ilgili olup kimseyi ve hiçbir mezhebi direk hedef almamaktadır. Ama ilham olmasını da dilerim pek tabiki.