hristiyan mezarlığı ziyareti hakkında yardım lazım

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cenaze, Mezarlık : hristiyan mezarlığı ziyareti hakkında yardım lazım

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
seddem

herkese selam
hristiyan ve musevi mezarlıklarını akşam saatinde ziyaret etmekte bir sakınca varmıdır ? bazı başlıklarda istediğim saatte gidip ziyaret edebiliyorum sorun olmuyor diyen kardeşlerimiz var ama ben telefonla yetkilileri ile görüştüğüm mezarlıklardan öyle cevaplar alamadım neden bu kadar katılar yanımızda bir yetkiliniz güvenlik bekçi vs biri olsun dediğimiz halde art niyetli olduğumuzu mu düşünüyorlar . Art niyetli olsak yetkili kişi ile görüşüp durumu izah etmek yerine başka çareler aramazmıyız bunu neden düşünemiyorlar anlıyorum saldırılar olmus anlattılar kırılan yıkılan talan olan mezarlıklar olmus ama herşeyden önce orada yatan kişiye saygımızdan böyle bir şey asla aklımızdan bile geçmezki kaldıki bir yetkili ile ve uygun gördüğünüz düzenli olan bir mezarı ziyaret edelim diyorum ama acaba türk müslüman olduğumuz içinmi böyle bir yaklaşım var diye de düşünmeden edemiyorum durumuda anlatayım sizede belki yardımcı olabilirsiniz

şuan yurt dışında olan bir yakınım var master yapıyor ve bir tez hazırlıyor bu çalışma içindeki ankette de konusu hristiyan ve musevi mezarlıkları detayı bende fazla bilmiyorum ama TR de olduğum için yardımcı olmamı istedi önümüzdeki hafta içinde gelecek ama sınırlı bir zamanı var ve saati bir türlü uyduramadık 5 te kapanıyor mezarlık diyorlar bu mezarlıkların sabaha kadar orada kalan bekçileri var bildigim kadarıyla

ne yapabiliriz bir izin alınması gerekiyorsa nereye baş vuralım yada tanıdığınız yardımcı olabilecek birileri varmıdır

şimdiden teşekkür ederim zaman ayırıp okuduğunuz için

Yönetim Notu: Biz size "tanıdık" sağlamayacağız, forum üzerinden referans alınmasına izin vermeyeceğiz.

hristiyanlık
emitah

merhaba bu konuda bende sizinle aynı fikirdeyim ben kıbrıstaydım uzun süredir gece 24 gibi türkiyeye indim ve bağlarbaşı musevi mezarlığında yatan çok sevdiğim birini ziyarete gittim bekçiden rica etmeme rağmen beni dövmedikleri kaldı halka açık olmalı bombaysa korkulan duvarların arkasıda sağıda soluda bombalanabilir bekçiye ne gerek var herkes cenazesini ziyaret etsin istediği saatte istenince herşey yapılabilir gerçekten çok kızdım bu konuda bekçi dahi yok edilebilinir ben bu şekilde düşünüyorum

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyan mezarlığı ziyareti hakkında yardım lazım konusuna benzer konular;

Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? sevgili arkadaşlar ben 23 yaşında bir kızım bugune kadar müslümandım bugünden sonra hristiyan olmaya karar verdim bana yardımcı olur musunuz benim dinim beni üzdü beni müslümanlığa bağlayacak herhangi bir sebep yok. bbunun için hristiyan olmaya karar verdim bana nasıl yardımcı olursunuz. ben manisanın turgutlu ilçesinde yaşıyorum. ve izmire yakınım yakın çevremede kilise var mı bilmiyorum. varsa beni alır kiliseye götürüp dini değiştirmeme yardımcı olacak gönüllü arkadaşları bekliyorum. Yönetim Notu : Kimseyi ne yazık ki elinden tutup kiliseye götürüp bu kişinin dinini değiştirmeliyiz diyemeyiz :)))) Din değiştirmek kolay bir secim değildir . Önce forumda Hristiyan inancının temellerini bir okuyun

Ermenilerden kilise ziyareti Ermenilerden kilise ziyareti http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/07/Ermenilerden-kilise-ziyareti.jpg Ermenilerden kilise ziyareti Anayurtları Mezopotamya’nın kadim topraklarından ABD ve Kanada’ya göç etmek zorunda kalan Mardinli bir grup Ermeni, Derik İlçesi’ndeki Dêra Sor (Surp Kevork) Kilisesi’ni ziyaret etti. MARDİN – Kanada ve ABD’de yaşayan bir grup Ermeni, Mardin’in Derik İlçesi’ndeki Dêra Sor (Surp Kevork) Ermeni Kilisesi’ni ziyaret etti. Derik Belediye Başkanı Çağlar Demirel ve BDP’li yöneticilerin karşıladığı grup, kiliseyi gezdikten sonra dua ederek ayin yaptı. Burada konuşan Derik Belediye Başkanı Çağlar Demirel, Derik’in Ermeni ve Süryani halklarına minnettar olduğunu belirterek, “Bu...

Haydarpaşa Anglikan Mezarlığı Kolera salgınından ölen İngiliz askerleri için oluşturulmuş bu askeri mezarlık,bugün sivil İngiliz/Anglikan tabiyete sahip kişilere de defin hizmeti sunuyor.İstanbul-Haydarpaşa'da GATA askeri hastanesinin bitişiğinde bulunan mezarlığın düzenli bakımı ve onarımı yapılmaktadır ve mezarlıkta bekçi bulunmaktadır. http://www.levantine.plus.com/i/cem3.jpg http:///www.levantine.plus.com/i/cem6.jpg http://www.levantine.plus.com/i/cem5.jpg http://www.levantine.plus.com/i/cem4.jpg

bursa hristiyan mezarlığı merhaba arkadaşlar bu siteyi hazırlayan herkesi çok teşekkür etmek isterim tesadüfen buldum ve bana yardımcı olacağını düşünüyorum arkadaşlar ben bursada tarih bölümü okuyorum bir sunum hazırlamam gerekiyor bursadaki garimüslümlerin mezar tarihleri ile ilgili bildiğiniz gibi bursa biraz tutucu şehir ve bursalıda olmadığım için size nerde bulabileceğimi ve kimlere sorabileceğimi bilmiyorum gayrimüslüm mezarlıkları bileniz varsa bana nerde olduğunu söylerse çok sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim

Yaşar Nabi Bayır'dan Hristiyan Türkler hakkında... YAŞAR NABİ NAYIR’IN BALKANLAR VE GÜNEYDOĞU AVRUPA’DAKİ TÜRK VARLIĞINA YAKLAŞIMI Prof. Dr. İbrahim TATARLI* Hiç kuşkusuz ki, Yaşar Nabi Nayır (1908-1981) XX. yüzyılın 1930-70 yılları arasında Türkiye Cumhuriyeti’nde edebiyat, sanat ve kültürün gelişimine büyük katkıları olan, tanınmış bir ozan ve yazar, ayrıca bu alanlara yön veren seçkin bir entellektüeldir. Çalışmalarında Atatürkçü çizgiyi yaşamı boyunca sürdürmüştür. Edebiyata, bu konudaki yeteneğini ortaya koyan şiir kitapları ile giren ozan -Meşaleciler grubuna mensuptur. Öykü, roman ve dramaturji türlerinde yapıtlar vermiştir.1 Sistemli ve sürekli olarak, yurt içinde ve yurt dışında, Batı’da ve Doğu’da yaptığı yolculuk gözlemlerini sanat yapıtı - yazı ve kitaplar...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cenaze, Mezarlık : hristiyan mezarlığı ziyareti hakkında yardım lazım

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler