Arşiv Sayfa 4 / Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm - Sayfa 4

Arşiv Sayfa 4 Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Cenaze, Mezarlık : Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm - Sayfa 4 konusu 4532 kez okundu, 19 kez cevaplandı. En son mesaj Ayça tarafından gönderildi. Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm Esenlikler Dün bi yazı okudum google'da çok ilgimi çekti ,bu yüzden bu konuyu açma fikri geldi benim düşüncem Ölülerimize sahip çıkmamız gerektiğidir geçende Evanjelique'nin açtığı konu gibi Protestan kardeşlerimizin İstanbul'da gömülme yeri konusunda yaşadığı problemler gibi okuduğum yazıdan örnekler ; (İstanbul"da yaşayan gayrimüslimlerin itibar etmediği cenaze yıkama ve taşıma işini Müslümanlar yapıyor Ağa Camii"nde öğle namazını kıldıran imamın selam vermesinden sonra alelacele dışarıya çıktı. Hızlı adımlarla yürüyordu. Beyoğlu"nun dar ara sokaklarından birine saptı. Kalabalığın arasından bir an önce geçmeye çalışıyordu. Nihayet, Üç Horan Kilisesi"nin kapısından içeri girdi. O sırada, mum taşıyan papazların eşlik ettiği bir tabut çıkarılıyordu kiliseden. Adam gasilhaneye yöneldi.... Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm konusu 4532 kez okundu, 19 kez cevaplandı. En son mesaj Ayça tarafından gönderildi.

Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 4

Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-12-08, 01:11
Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm
serovpe

SEVGİLİ YUSUF
BEN PEK FAZLA MESAJ YAZMIYO OLABILIRIM.
FAKAT FORUMDA YAZILAN EN UFAK KONUYU KACIRMAM OKURUM,
NEYIN NERDE NE ZAMAN SOYLENIP SOYLENMEYECEYINIDE IYI BILIRIM,
VE SUNDANDA EMIN OLUNKI KONUSURSAM,IKI UC SENELIK BILGILERLE DIIL,ON SEKIZ SENELIK DINI BIR EYITIMLE KONUSURUM .
TESEKKURLER
SAYGILARIMLA

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm

Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-12-08, 08:54
yusuf -34

serovpe
SEVGİLİ YUSUF
BEN PEK FAZLA MESAJ YAZMIYO OLABILIRIM.
FAKAT FORUMDA YAZILAN EN UFAK KONUYU KACIRMAM OKURUM,
NEYIN NERDE NE ZAMAN SOYLENIP SOYLENMEYECEYINIDE IYI BILIRIM,
VE SUNDANDA EMIN OLUNKI KONUSURSAM,IKI UC SENELIK BILGILERLE DIIL,ON SEKIZ SENELIK DINI BIR EYITIMLE KONUSURUM .
TESEKKURLER
SAYGILARIMLA
Sevgili Serovpe ne güzel benden daha fazla bilgiye sahipsiniz ben bir kardeşiniz olarak sizden rica ediyorum konulara katılın biz yeni imanlılar olarak bilginizden istifade edelim bilmediğimzi öğrenelim ne dersiniz?
Sevgilerimle

Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-12-08, 19:32
serovpe

sevgılı yusuf
senın ve bır cok ınsanın neyı ne kadar bılmedıyıyle deyıl ,aldığınız ve oğrendıyınız bılgılerı ne kadar doru aktardıınıza bakarım ve ben bu sıtenın bır uyesı olarak sıtenın ıcerıyınden cok memnunum.

burada orenmek ısteyenler kadar oretmek ısteyen ınsanlarlada karsılastım ve bu ınsanların sadece aldıkları pratık bılgılerle bıseyler vermek ıstedıklerınıde grdum yanlıs yada dooru .

ama ben burada bısey daha grdum,bazı ınsanların hrıstıyanlıkla alakası olmadığı halde neye ıstınaden bu yanlıs bılgılerın coğunu yazarak sıteyı mesgul ettıklerıdır.

bu kısılerın sempatızan olmalarımı yada...........
saygılarımla

Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-12-08, 23:33
Evanjelique

Burada tartışılan mevzu nedir,bu konuyla alakası var mıdır,biri açıklarsa sevinirim?

Burada Türkiyedeki hristiyan vatadaşların vefatından sonra izlenecek prosedürlerden bahsediyorduk sanıyordum..

Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-12-08, 00:24
Ayça

Esenlikler

Ben böyle bi konu açtım ama kimsenin umursadığı yok bikaç kişi dışında esasen çok önemli bi mesele enazından benim için fakat konu açtım yusuf kardeşim meseleyi farklı şekilde yorum yaptı bence bu konu önemli kendimize düşen görevler hakkında konuşmalıyız

Sevgilerimle

Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 4  

Hristiyanlıkta gömülme ve ölüm konusuna benzer konular;

ÖLÜM CEZASI İNCİLDE ÖLÜM CEZASI VAR MI?VARSA HANGİ ŞUÇU İŞLEYENLERE

ölüm arkadaşlar babaannem 2 aydır hasta yatıyordu ben çalıştığım için yanına gidemiyordum geçen gün kardeşim bana telefon atı ve babaannemin benim resmime bakıp durduğunu söledi beni görmek istiyomuş bende bunun üzerine gittim ve gördüm elini tuttum durumu çok kötüydü aradan yarım saat geçti ve ben tekrar yanına gittim ve dışarı çıktım sonra oturdum ve dua ettim yüce efendimiz rab ona yardım et kurtar bu ısdıraptan ve aradan 2 yada 3 dk geçti babaannem son nefesini verdi ...bunu sizlere anlatmak istedim o kadar ...

Hastalιk ve Ölüm KUTSAL DAĞDA (AĞİON OROS) HASTALIĞA VE ÖLÜME NASIL KARŞI DURUYORLAR <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p>Bir doktorun Kutsal Dağdan tecrübeleri... Rahipler hastalığı nasıl karşılıyorlar? Sabırla ve tahammül ile. «Hastalık, Allahın ziyaretidir.» derler. Bir gün bir ihtiyar rahip bana söyledi; «Tanrı hastalığı bana göndermekle, demek beni hatırladı ve bana bir şey söylemek istiyor. O bilir. O bana verdi, O’da istediği zaman benden alacak» Ne söyleyebilirsin? İhtiyar rahip Evgenios diyor ki; «Tanrımız hastalığı 4 sebep için veriyor. Ebeveynlerimizin işlediği günahlar için, bizim işlediğimiz günahlar için, bizi sabra ve alçak gönüllülüğe alıştırmak için, ve dördüncü sebebi yalnız O bilir.» Elbette zorluluklarda vardır. Bir akşam geçen...

gömülme Hristiyanlıkta ölünün gömülmesinin bir şekli varmıdır?varsa bu şeklin önemi nedir?

Gömülme Hakkında Bir Soru Merhaba kardeşlerim; Ailemizin kendine ait büyük bir mezarlığı var..Fakat bu mezarlıkta müslüman inancına sahip yakınlarımda gömülü..oraya gömülebilir miyim yoksa başka inançlardan ayrı yeni bir alana mezarlıkmı yaptırmalıyım?

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih