Evanjelique
Istanbuldaki Katoliklerin Cenaze İslemleri
Öncelikle çoğu kardeşimin, acılı anlarında ne yapacaklarını bilmediklerinden ötürü zorluk ve sıkıntı yaşadıklarını gördükten sonra,bu forumda cenaze prosedürlerini siz kardeşlerimle paylaşmak istedim...
''Protestan defin ve Cenaze'' adı altında açtığım konuda,adres ve telefonlarını verdiğim cenaze evleri ,aynı şekilde Ortodoks ve Katolik her imanlıya hizmet vermektedir.
Herhangi bir Katolik vefat anında: (Katolik kilisesine kayıtlı üye olmanız gerekmektedir)
Katolik Mezarlıklardan sorumlu peder: : Monsignor Georges Maravitch Tel: (212) 248 07 97
Feriköy Latin Katolik Mezarlığı:
Tayyareci Fehmi Sokak 3/1, Pangaltı
Tel: (212) 219 22 83
Evanjelique
Buarada yazmayı unuttum..
Anadolu yakasında da,Kadıköy/Hasanpaşa, Taşocağı sokakta bir Katolik mezarlığı mevcuttur ve halen gömüye açıktır.
uzeyme
hasanpaşadaki mezarlıgı biliordum fakat katoliklerin gömüldügünü bilmiyordum saol
Evanjelique
Hasanpaşa'da okulun bulunduğu sokaktaki alan, gayrimüslim definlere ayrılmış mezarlık yeridir ve karşılıklı olarak Yahudi ve Hristiyan mezarlıkları mevcuttur.Hasanpaşa'da Katolik defni yapılmaktadır..
Sevgili Nicoletta'dan ricam Katoliklerin defin işlemlerini Padre'sinden öğrenmesi ve forumdaki kardeşlerle paylaşması..
Bildiğim kadarıyla İstanbul'daki Katolik mezarlıklarından sorumlu peder, George Marovitch'tir..
nicoletta
|
|
Evanjelique
|
Hasanpaşa'da okulun bulunduğu sokaktaki alan, gayrimüslim definlere ayrılmış mezarlık yeridir ve karşılıklı olarak Yahudi ve Hristiyan mezarlıkları mevcuttur.Hasanpaşa'da Katolik defni yapılmaktadır..
Sevgili Nicoletta'dan ricam Katoliklerin defin işlemlerini Padre'sinden öğrenmesi ve forumdaki kardeşlerle paylaşması..
Bildiğim kadarıyla İstanbul'daki Katolik mezarlıklarından sorumlu peder, George Marovitch'tir..
|
bunu ilk fırsatta padreme soracagım sevgili evanjelique, ardından hemen kardeşlere bilgisini veririm.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler