Marmaris Armutalan'da Hristiyanlara özel Mezarlık konusu
2308 kez okundu,
10 kez cevaplandı. En son mesaj
MR.CAGE tarafından gönderildi.
Marmaris Armutalan'da Hristiyanlara özel Mezarlık konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

24-11-08, 18:17
Evanjelique
Marmaris ilçesi Armutalan beldesinde var olan mezarlık alanının içerisine
Hristiyanların defin yapabilmesi amacıyla ayrı bir alan tahsis edildi.
Müslümanların tepki göstermemesi için duvarla örülerek ayrı bir giriş çıkış yapıldı.
Marmaris’in Armutalan Beldesi’ne yerleşen yabancıların büyük bir çoğunluğunun yaşlı olması Armutalan Belediyesi’ni de harekete geçirdi.
Yaşamları için olduğu gibi birçok yabancının öldükten sonrada Armutalan’da kalmak istemesi üzerine mezarlığın bir bölümü yabancılara ayrıldı. Yaklaşık 60 mezarlık alan, Müslümanların tepki göstermemesi için de duvarla örülerek ayrı bir giriş çıkış yapıldı.
Beldede yaşayan yabancılara da hizmet vermek istediklerini ifade eden Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, “Bölgede çok fazla yabancı uyruklu vatandaşın yaşıyor. Amacımız herkesin kendi inancına göre defnedilmesi" dedi.
Başkan Ünlü, yabancıların yerleşim için ilk tercihi olan Armutalan’da son vasiyetlerini de yerine getirmek için mezarlığın oluşturulduğunu söyledi.
Toplam 500 metrekarelik bir mezarlığın uzun vadede yetersiz geleceğini belirten Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, ““Beldemizde binin üzerinde yabancı uyruklu insan yaşıyor. Bizde bunu göz önüne alarak bu mezarlığı oluşturduk. Şu anda bu alana defin işlemi yapılıyor. Artık herkes kendi inancına göre bu alana defnedilecek, bundan sonra da defnedilmeye devam edecek. Şu anda bu alana 60 kadar mezar sığabilir. Bunun uzun süre yeteceğini tahmin ediyorum. Tabi kentimizin nüfusuna hızla artıyor. Yeni bir mezarlık oluşturacağımız zamanda yabancı uyruklular içinde ayrı bir yer ayıracağız” diye konuştu.
Başkan Ünlü yabancılar mezarlığına bugüne kadar 4 kişinin toprağa verildiğini de belirtti.
İçmeler ve Armutalan dışında, yabancılar ve
Hristiyan vatandaşlar için Marmaris’te mezarlık bulunmuyor.
NOT: Bravo başkanım! Diğer belediyelerimizin de sizin kadar sağduyulu olarak davranmasını bekliyoruz..
Marmaris Armutalan'da Hristiyanlara özel Mezarlık
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

24-11-08, 19:02
Nigoğos
bu marmaris türkiyedemi???
çok şaşırdım...

[FONT=Lucida Console]KeWorQ[/FONT]

FORUMA ÜYE OLUN! /

24-11-08, 20:12
uriel
Turkiye'de degismeye basladi anlasilan.. Darisi oteki belediye sinirlari icinde yasayan
Hristiyanlarin basina... Bu gibi iyi olaylar umarim tum TC topraklarinda olur..
FORUMA ÜYE OLUN! /

24-11-08, 20:44
Evanjelique
|
|
Evanjelique
|
|
Müslümanların tepki göstermemesi için duvarla örülerek ayrı bir giriş çıkış yapıldı.
|
Umarım yakın gelecekte ''tepki'' gibi ifadeler ve zihniyet de değişir,dirisinden korktukları yetmeyenler gibi hristiyanların ölüsünden de korkanlar var :-) Neymiş bu hristiyanlar be,terminatör falan sanıyorlar heralde bizi:)
Öyle komedi laflar duydum ki;eskiden,bizim kiliselerde Rabbin Sofrası esnasında içtiğimiz şaraba,öldürdükleri müslümanların kanlarını içiyorlar diyenler varmış (şaka gibi ama gerçek!)..Acaba hala bu çağda böyle düşünenler var mı diye soracağım kendime ama alacağım cevabın beni rahatsız ettiğini bileceğimden sormuyorum..
FORUMA ÜYE OLUN! /

24-11-08, 20:49
Hardal
Yanlış anlamadımsa, ayrılan bölüm Türk
Hristiyanlar değil "yabancı uyruklular" için...
FORUMA ÜYE OLUN! /
Marmaris Armutalan'da Hristiyanlara özel Mezarlık konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil