hristiyanlık
777maranata

Türkiye’de cenaze neden yakılamaz

KaraYilan
Evanjelique
Protestanmoderatör hislerime tercüman olmuş,lütfen başka hristiyanlar adına konuşmayalım,o sizin kendi fikriniz ve görüşünüzdür,sizin için önem arzetmeyen bir mevzu başka bir imanlı için önemli olabilir..

Ayrıca Kutsal Ruh'un tapınağı olan,Rabbin kendi benzerinde yarattığı insan bedenine ''Kobay'' tanımlamasını kullanmanız da Hristiyan görüşüne göre yakışıksız bir benzetmedir..

Sevgi ve esenlikle

Evet yanlış kullanmadım kobay olarak kullanılsın. Bilimsel olarak sadece bir et parçası. Özür dilerim neden bu kadar çok yanlış anlaşılıyorum. Bilime katkıda bulunmak için kobay olmasını istedim..
Sayin KaraYilan(umarim nickinizi bir gün beyaz güvercin olarak degistirirsiniz:))

Bilim cok ilerledi.Sizin kobay olarak kendinizi sunmaniza gerek yoktur.Bilim gelisecek diye manevi degerlerden ve toplumsal dogrulardan ödün vermeye gerek yoktur.Yanlis anlasilmiyorsunuz diger kardesler gibi kobay olarak degil de Tanri'nin "topraktan geldin topraga gideceksin" sözüne göre hareket etmek en dogrusudur.Ama istediginiz gibi davranmakta özgürsünüz.

Sevgiler.

[COLOR=indigo][B]Baska hic kimsede kurtulus yoktur.Bu gögün altında insanlara bagıslanmıs,bizi kurtarabilecek baska hicbir ad yoktur.[COLOR=darkred] Elcilerin Isleri 4,12[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]........................................................................[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]Cünkü bize bir cocuk dogacak,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]Bize bir ogul verilecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Yönetim onun omuzlarinda olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Onun adi Harika Ögütcü,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Güclü Tanri,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Ebedi Baba,Esenlik Önderi olacak. [/COLOR][COLOR=darkred]Yesaya 9,6[/COLOR][/B]

Türkiye’de cenaze neden yakılamaz