hakan2007
Cennette Ne Yapiyor Olacagiz ?
bizim cennettimizde sapıklık yoktur
Frollo
|
|
Alıntı:
|
Dirilisten sonra (yani cennette) insanlar ne evlenir, ne de Evlendirilir,gökteki melekler gibidirler. Matta 22,30
|
Hamdolsun yüreğimizden ne geçiyorsa o Kutsal Kitap ımız da vardır. Kutsal Kitap da var olan da yüreğimizden geçsin.
777maranata
|
|
Asli Erdogan
|
|
Size göre evlilik yok mu cennet de? İyi de neden?
|
SAyin Asli ERdogan
Cennette evlilik neden olsun ki?Gerek varmidir ki? Tanri'ya güveniniz yokmudur ki? Bize gereken hersey Cennet'te olacak.En önemlisi de Tanri'mizla birlikte sonsuzlarca olacagiz.Evlilik cok insansal bir konu.Biz Tanri'nin düsüncesiyle düsünelim ve o zaman evliligin hic gerekli olmayacagini kolayca kabul edebiliriz.
Kutsal Kitap'ta da evlilik olmayacak diyor.Diyorsa dogrudur ve nedenlere ihtiyacimiz yoktur.
Sevgiler.
[COLOR=indigo][B]Baska hic kimsede kurtulus yoktur.Bu gögün altında insanlara bagıslanmıs,bizi kurtarabilecek baska hicbir ad yoktur.[COLOR=darkred] Elcilerin Isleri 4,12[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]........................................................................[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]Cünkü bize bir cocuk dogacak,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]Bize bir ogul verilecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Yönetim onun omuzlarinda olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Onun adi Harika Ögütcü,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Güclü Tanri,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Ebedi Baba,Esenlik Önderi olacak. [/COLOR][COLOR=darkred]Yesaya 9,6[/COLOR][/B]
NCyril
cenneti ben, Tanrı'nın benim için hazırladığı bahçelerde koşturacağım bir yer olarak düşlüyorum. Tanrı bana çeşitli yiyecek ve içecekler verecek, sırf beni mutlu etmek için. Ben de O'nun yüceliğini ve sevgisini sürekli olarak göreceğim. O bana gülümseyecek. Ben de "Baba!" diyeceğim O'na! O da bana "sevgili oğlum!..." diyecek... Ben O'nun küçük çocuğu olacağım, bütün kaygılardan uzak, saf, masum, mutlu...
ve sonsuz...
Enes
Cennette cinsellik olacakmı peki?(Sorumu İslamdaki huriler açısından değerlendirmeyin)
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler