|
|
Margos
|
|
|
erdem akel
|
|
|
Margos
|
|
|
erdem akel
|
|
hristiyanlıkta cennete gidebilmenin şartları nelerdir ?
|
Romalılar 10:9
İsa`nın Rab olduğunu ağzınla açıkça söyler ve Tanrı`nın O`nu ölümden dirilttiğine yürekten iman edersen, kurtulacaksın.
|
hz isa peygamber rab olduğunu nasıl ispatlayabilirsin?doğru allah onu göğe aldı ama kıyamete dek gelicek ve 40 yıl yer yüzünde kalcak daha sonra kıyamet kopcak bu benim inanışım dediğim gibi bana isanın rab olduğunu ispatlayıcı bir örnek verirmisin?
SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU: Tevrat, Zebur, İncil okuyabilir misin? Bunları okursan ispat kendiliğinden sana gelir...
|
Sen bana Allah'ın Hz. İsa'yı göğe aldığını, kıyamete doğru geleceğini, 40 yıl yeryüzünde kalacağını, vs. ispatlayabilir misin? Dinde ispat diye bir şey olmaz. İman işidir. İnanırsın veya inanmazsın, bu kadar basit.
|
cevabından ötürü teşekkür ederim ben bu cevabı vermeni bekliyordum din iman ve itikat üzerinedir doğru tektir başka doğru yoktur ama neden birden fazla incil var merak ediyorum bunuda acıklarsan sevinirim
SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU: Biz hristiyanız ve bir tane İncil gördük bugüne dek. Ha bi de bir türlü anlamayan, insanların anlamasını engelleyen İslami önderler gördük, sürekli bir çok İncil derler, bir şey iddia ediyorlarsa önce ispat etsinler söylediklerini. Biz var olmayan bir şeyin olmadığını ispat etmek zorunda değiliz ama müslüman iddaacılar var olduğunu iddia ettikleri şeyi ispat etmek zorundadırlar. Çok İncil var diyorsan buyur ispat et, biz de hristiyan olarak görelim.