| MR.CAGE |
| Uriel kardeşime katılıyorum.Yani başta soru soruluyor .Kardeşlerimiz güzel cevap veriyorlar.Sonra da konu değiştirilip aşağılamalar başlıyor.Aslında afedersiniz işinize karışmak istemiyorum sevgili site yönetimindeki abilerim.Bir düşünce sadece:müslüman olanları aramıza almayalım.Yani o kadar bir antipati varki .Kıskançlık mıdır artık başka şeyler söylemek istemiyorum ama.Böyle ahlak fukarası tarzda küfürler.(padişah rumuzlu zat tarafından mesela)Acayip sorular.Yani Rab ıslah etsin bişey demek istemiyorum.Fakat düşüncemi bir değerlendirmenizi saygıyla istiyorum.Biz burda dinimiz hakkında bilgi mi öğreneceğiz yoksa bu tür insanlara laf mı anlatacağız.Siz bilirsiniz yine de.İsa Mesih'in ışığı sizin ve forumdaki tüm hristiyan kardeşlerimin üzerinde olsun.Rab bizlere sabır ve güç versin.Hepimizi bereketlesin.Amin. |
|
Alıntı:
|
| Eğer kurtulmak istiyorsanız, günahkar olduğunuzu itiraf etmeli ve İsa’nın sizin günahlarınızı bağışlamasını dilemelisiniz. Sizin kendi işlerinizle (ör. Sevap, zekat, oruç, içten edilen bol dualarla) Tanrı’nın bağışını kazanamayacağınızı kabul etmelisiniz. O’nun sizin günahlarınızı bağışlamasını dua aracılığıyla isteyin. İsa’ya güvenmelisiniz. O’nu arayın, O sizi kurtaracaktır |
| Asli Erdogan | ||||
|
Tüm mesajları okumadım,zira biraz hafiften konu sapması gibi birşey olmuş. Neyse zaten sorunun cevabı ilk mesajlarda verilmiş. Şimdi ben yanlış anlamadım değil mi? Öncelikle-hali ile- iman etmiş olmak gerekiyor. Sonra günahlar için Allah tan af dilemek lazım geliyor(normal olarak). Sonra da onun hoşnut olmayacağı şeylere yaklaşmamak(zina,cinayet gibi). Tamamdır burası. Yalnız şu kısmda bir soru işareti oluştu kafamda.
(mümkünse ayetler ile desteklerseniz tam öğrenmiş olurum ve şüphe etmem. Teşekkür ediyorum) |
||||