| kesinlikle şeytanlar vardır.Emily rose'un gerçek ismi Annelise MICHEL.o filmdeki bütün şeyler gerçekdir..şeytan çarpma olayı ve şeytan çıkarma ayini günümüzde oluyomu acaba. |
| Madanoff |
|
Lütufla kurtulmuş, yüreğinde Tanrı tarafından iman var edilmiş, sonsuz yaşama, Kutsal Ruh'a sahip bir kişinin, Kutsal Kitap'a göre Şeytan'ın Egemenliği tarafından bu şekilde ele geçirilemez. Bu durumda kişinin inancı sorgulanır... Ancak birebir olarak çok benzer şeyleri gördüm, bir keresinde de içinde bulundum. Bu tür şeyler var, ama bu konu çok tehlikeli bir konu, tecrübe, iman, cesaret ve Rabbin yardımı gerektiren bir konu. Galiba bu konuda Katolik Kilisesi daha tecrübeli ve daha detaylı çalışmalara, arşive sahip. Bu tür olaylar protestan kiliselerde de olmaktadır.... |
| SaBoTeUr |
| İçinde bulunduğun olayı anlatma şansın var mı? (Bunu seni sorgulamak için sormuyorum) |
|
Alıntı:
|
| Efes 2:22 Siz de Ruh aracılığıyla Tanrı`nın konutu olmak üzere hep birlikte Mesih`te inşa ediliyorsunuz. |
|
Alıntı:
|
| 1.Ko.3: 16 Tanrı'nın tapınağı olduğunuzu, Tanrı'nın Ruhu'nun sizde yaşadığını bilmiyor musunuz? |
|
Alıntı:
|
| 1.Ko.3: 17 Kim Tanrı'nın tapınağını yıkarsa, Tanrı da onu yıkacak. Çünkü Tanrı'nın tapınağı kutsaldır ve o tapınak sizsiniz. |
|
Alıntı:
|
| 1.Ko.6: 19 Bedeninizin, Tanrı'dan aldığınız ve içinizdeki Kutsal Ruh'un tapınağı olduğunu bilmiyor musunuz? Kendinize ait değilsiniz. |
|
Alıntı:
|
|
2.Ko.6: 14 İmansızlarla aynı boyunduruğa girmeyin. Çünkü doğrulukla fesadın ne ortaklığı, ışıkla karanlığın ne paydaşlığı olabilir? |
|
Alıntı:
|
|
2.Ko.6: 15 Mesih'le Beliyal*fx* uyum içinde olabilir mi? İman edenle iman etmeyenin ortak yanı olabilir mi? |
|
Alıntı:
|
|
Kol.2: 15 Yönetimlerin ve hükümranlıkların*fx* elindeki silahları alıp onları çarmıhta yenerek açıkça gözler önüne serdi. *fx*:2:15 "Yönetimler ve hükümranlıklar": Şeytan'a hizmet eden ruhsal varlıklardan (örneğin cinlerden) oluşan yönetimler ve hükümranlıklar. |