Exorcism - Cin çıkarma - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cinler : Exorcism - Cin çıkarma - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
+beste+

Exorcism - Cin çıkarma

kesinlikle şeytanlar vardır.Emily rose'un gerçek ismi Annelise MICHEL.o filmdeki bütün şeyler gerçekdir..şeytan çarpma olayı ve şeytan çıkarma ayini günümüzde oluyomu acaba.

Exorcism - Cin çıkarma

hristiyanlık
SaBoTeUr

Exorcism - Cin çıkarma

Madanoff
Lütufla kurtulmuş, yüreğinde Tanrı tarafından iman var edilmiş, sonsuz yaşama, Kutsal Ruh'a sahip bir kişinin, Kutsal Kitap'a göre Şeytan'ın Egemenliği tarafından bu şekilde ele geçirilemez. Bu durumda kişinin inancı sorgulanır...

Ancak birebir olarak çok benzer şeyleri gördüm, bir keresinde de içinde bulundum. Bu tür şeyler var, ama bu konu çok tehlikeli bir konu, tecrübe, iman, cesaret ve Rabbin yardımı gerektiren bir konu. Galiba bu konuda Katolik Kilisesi daha tecrübeli ve daha detaylı çalışmalara, arşive sahip.

Bu tür olaylar protestan kiliselerde de olmaktadır....

İçinde bulunduğun olayı anlatma şansın var mı? (Bunu seni sorgulamak için sormuyorum)

Exorcism - Cin çıkarma

hristiyanlık
Pio

Exorcism - Cin çıkarma

Evet, bu şekilde olaylar var. Exorcism for Emily Rose'da Katolik Rahibinin Ayin Ritlerini anlatışı (Katolik İnancına göre) tamamen doğrudur. Günümüzde de butür şeyler halen görülmektedir. Bunun açıklaması bence, şeytan da boş durmamaktadır.

Protestan kilisesi bunu kabul etmemektedir. Unutmamak lazım ki, 7 sakramentin sadece 2 sini kabul ederler :D + olarak Pastorlerin herhangi bir yerden (Ruhani bir yer, manastır) yetki almadıkları için Şeytan çıkartma gibi ayinler yapamazlar.

Kaldı ki, Exorcismo denen ayinleri ÖZEL izinlerle Padre'ler yapabilir.

Esen kalın.

Exorcism - Cin çıkarma

hristiyanlık
evangelion

Exorcism - Cin çıkarma

SaBoTeUr
İçinde bulunduğun olayı anlatma şansın var mı? (Bunu seni sorgulamak için sormuyorum)
Evet anlatabilirim ancak bu forumda değil. Eğer İzmir'de iseniz askerliğim bittikten sonra anlatabilirim.

Ben içinde bulundum derken, bende CİN yoktu veya beni elegeçirmedi, ben birisinden CİN çıkardım. Üstelik Padre falan da değilim, normal bir hristiyanım.

Bu tür olayları yaşadığım dönemlerde PENTEKOSTAL / KARİZMATİK diye tarif edilen türden kiliselere gidiyordum ve o akıma yakındım. Anca şimdi öyle değil...

Exorcism - Cin çıkarma

hristiyanlık
evangelion

Exorcism - Cin çıkarma

Detaylar, kişiler, olaylar ne olursa olsun, yüreğinde KUTSAL RUH olan birisinde bir Kötü Ruh Egemen olamaz, yani "imanlıda cin olmaz".

Alıntı:
Efes 2:22 Siz de Ruh aracılığıyla Tanrı`nın konutu olmak üzere hep birlikte Mesih`te inşa ediliyorsunuz.
Alıntı:
1.Ko.3: 16 Tanrı'nın tapınağı olduğunuzu, Tanrı'nın Ruhu'nun sizde yaşadığını bilmiyor musunuz?
Alıntı:
1.Ko.3: 17 Kim Tanrı'nın tapınağını yıkarsa, Tanrı da onu yıkacak. Çünkü Tanrı'nın tapınağı kutsaldır ve o tapınak sizsiniz.
Alıntı:
1.Ko.6: 19 Bedeninizin, Tanrı'dan aldığınız ve içinizdeki Kutsal Ruh'un tapınağı olduğunu bilmiyor musunuz? Kendinize ait değilsiniz.
Alıntı:
2.Ko.6: 14 İmansızlarla aynı boyunduruğa girmeyin. Çünkü doğrulukla
fesadın ne ortaklığı, ışıkla karanlığın ne paydaşlığı olabilir?
Alıntı:

2.Ko.6: 15 Mesih'le Beliyal*fx* uyum içinde olabilir mi? İman edenle
iman etmeyenin ortak yanı olabilir mi?
Alıntı:
Kol.2: 15 Yönetimlerin ve hükümranlıkların*fx* elindeki silahları alıp onları
çarmıhta yenerek açıkça gözler önüne serdi.
*fx*:2:15 "Yönetimler ve hükümranlıklar": Şeytan'a hizmet eden ruhsal varlıklardan
(örneğin cinlerden) oluşan yönetimler ve hükümranlıklar.

Yukarıdaki ve daha birkaç ayet daha benim imanlıda yani Kutsal Ruh'un bulunduğu kişide Kötü Ruh'un egemen olamayacağını düşünmemi sağlıyor. Bu yönde düşünen de birçok muhafazakar kişi bulunmaktadır.

Exorcism - Cin çıkarma

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Exorcism - Cin çıkarma konusuna benzer konular;

Papa'dan 'şeytan çıkarma' timi http://img.sabah.com.tr/im/2007/12/30/7058E8FFE277BC4B87086116r.jpg Papa'dan 'şeytan çıkarma' timi DIŞ HABERLER Katoliklerin ruhani lideri Papa 16'ncı Benedict, rahiplere emir vererek özel "şeytan çıkarma timleri" kurulmasını istedi. Aynı zamanda rahiplere şeytan çıkarmayı öğretmek için de kurslar açıldı. Vatikan'ı gizli alemler ve satanistlerin güçlenmesine karşı koruma planı kapsamında Papa, her piskoposluk bölgesine şeytanla savaşmak için özel eğitim almış rahipler yerleştirilmesini de istedi. Vatikan'ın Exorsist Başkanı 82 yaşındaki rahip Gabriele Amorth, "Şükürler olsun ki, şeytanla savaşmaya kararlı bir Papa'mız var" diye konuştu.

Şeytan Çıkarma Şeytan Çıkarma ayininin gerçekliğini açıklar mısınız? Yani Katolik Kilisesi Şeytan Çıkarma işine nasıl bakıyor? Gerçeklik payı var mı? Gerçek midir? Örnekleri var mıdır? Kısacası Şeytan Çıkarma hakkında bilgi istiyorum. Bu cuma günü Ayin(the Rite) adlı bir film vizyona giriyor ilgimi öylesine çok çektiki anlatamam. Gitmeden önce bu konuda bilgim olsun istedim. Bir Katolik olarak bunları öğrenmeliyim diye düşünüyorum. Cevaplar için teşekkürler.. Oğuz..

Günah çıkarma hakkında Günah çıkartma işleminde ne hissediyorsunuz. Hissettiklerinizi paylaşırmısınız?

Günah Çıkarma <o:p></o:p><o:p></o:p>AYNAROZ<o:p></o:p> <o:p></o:p>RAHİP PAİSİOS<o:p></o:p> ( 1924 – 1994 )<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Günah Çıkarma<o:p></o:p> <o:p></o:p>

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cinler : 2- Exorcism - Cin çıkarma - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler