Exorcism - Cin çıkarma - Sayfa 4

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cinler : Exorcism - Cin çıkarma - Sayfa 4

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
MyLORDisRealLife

Exorcism - Cin çıkarma

bu mesaja kimse cevap vermemiş yazan arkadaş için değil okuyup olumsuz etkilenebilecekler için yazıyorum.evet bir mesih inanlısına cin giremez. etkilemeye rahatsız etmeye çalışabilir. Rabbim İsa Mesihe dahi şeytan ayartmayla geldi. resullerin ardından bağıran bir falcı kızın varlığını ve kötü ruh kovulunca kızın falcılık yapamadığını okuyoruz kutsal kitaptan.hristiyanları zayıflıklarından vurmaya günah ortamı yaratmaya vs çalışabilirler. asla asla asla kutsal ruhu almış kutsal ruhun etkin olduğu bir kişiye giremez ya da yerleşemezler.yıllardır bu konularla ilgili deneyimlerim oldu. hiçbir inanlı kendinden şüphe etmesin ancak günah işlememeye işlediği bir günah varsa içten bir tövbeyle RABBE yaklaşmaya dikkat etsin. günah itirafı çok önemli. bir hristiyanı rahatsız ediyorsa bir çok sebepten biri tövbe edilmemiş ya da yinelenen bir günah olabilir. aileden gelen soy bağından kaynaklı bir lanet olabilir mutlaka İSA nın adı ve Kanıyla bu lanetin reddedilmesi gerekir.ya da kendi kendine söylenirken lanet olsun, seni tanıdığım güne lanet olsun ,bu ne biçim yer lanet olsun ya. tarzındaki konuşmalar birebir kötü ruhları harekete geçirir. ağzınızdan kaçtıysa derlal İSA NIN ADI VE KANI İLE BU LANETİ REDDEDİYORUM demelisiniz.intikam isteği ve nefret o varlıkları kişiye çeker.bak ali ve ya ayşe bana şu kötülüğü yaptı o bulacak allahından tarzında avamdan konuşmalar affı reddedip intikam almak istediğinizi gösterir. derhal bu sözlerinizi geri alıp o kişiyi bağışladığınızı dua yoluyla ifade etmelisiniz.uzun süreli kin duygusu kanser yapabilir .zina hayatı cinsel uzuvlarla ilgili hastalığa kan akıntısına sebep olabilir.sürekli çirkin ,kıskançlık vs içeren düşünceler baş ağrısı yapabilir.paraya tutkunluk bencil ve paracı yaşantı kabızlık hemoroit tarzı bağırsak hastalıklarına sebep olabilir.inanlının yaşamı bir bütündür ve RAB tümünde etkin olmak ister.bunu zorla değil siz Kutsal Ruhla uyum içinde olduğunuz sürece yapar.Belli hastalıklar günah ve cin bağlantılıdır. Rabbe getirmediğiniz bağışlanma dilemediğiniz bir günah cinlere kapı açar.bu alanda etkin olmaya çalışırlar.

Exorcism - Cin çıkarma

hristiyanlık
MyLORDisRealLife

Exorcism - Cin çıkarma

ben İsa ya iman etmemiş kişilere RAB den açıkça mesaj almazsam müdahale etmiyorum.dua ve oruçla kovulması gereken güçlü bir ruh olabilir. günlerce kişisel bir mücadele gerektirebilir. kişiselden kastım onunla benim savaşmam değildir bana yapacağı baskıdır çünkü gitmek istemeyecektir.karşı koyamayacağı Kutsal Ruh Rabbin adı ve Günahsız kanıdır.dünyasal insanlardan da Rabbin adıyla ruh kovdum ancak İsa ya iman etmezse 7 tane geliyor kutsal kitabın bu konuda yazdıkları tecrübelerimle sabittir.bir mesih inanlısı bu tarz bir ruhun kendisini rahatsız ettiğini hissederse o ruhu kendisi de kovabilir. tek sözlü kovmada gitmediyse sakın imanı ,İsa nın adı, Kutsal Ruh hakkında şüpheye düşmesin.bazıları oruç ve sürekli dua gerektiriyor. şüphe varsa siz kovmayın. bu konuda tecrübeli bir kişinin yardımını alın lütfen. tüm yazdıklarım mesih inanlıları içindir. esenlikler

Exorcism - Cin çıkarma

hristiyanlık
GianCarlo

Exorcism - Cin çıkarma

saidgoren
gerçekten bir insanın içine şeytan girebilir mi? filmlerde gördügüm insanın içine şeytan girmesi ve şeytan çıkarılması bence gerçek yaşamda yoktur? bu konuda haksız mıyım? bence bir insanın içine şeytan girmesi demek o insanın içinin kötülükle dolu olması demektir.

İnançlarınız zayıfsa; kalbinizin kapısını kilitlememişsiniz demektir. Açık kapı, hırsızı davet ettiği gibi zayıf inanç da şeytanı davet eder. Ele geçmek istemiyorsanız, inançlarınıza sımsıkı sarılın...

Kapınızı çalan, önce aklınızı sonra da bedeninizi çalar... Siz anahtarı Rab' a verin, sonra da kapıyı kapatın.

Cordiali Saluti...

Exorcism - Cin çıkarma

hristiyanlık
asuri

Exorcism - Cin çıkarma

GianCarlo
saidgoren
gerçekten bir insanın içine şeytan girebilir mi? filmlerde gördügüm insanın içine şeytan girmesi ve şeytan çıkarılması bence gerçek yaşamda yoktur? bu konuda haksız mıyım? bence bir insanın içine şeytan girmesi demek o insanın içinin kötülükle dolu olması demektir.

İnançlarınız zayıfsa; kalbinizin kapısını kilitlememişsiniz demektir. Açık kapı, hırsızı davet ettiği gibi zayıf inanç da şeytanı davet eder. Ele geçmek istemiyorsanız, inançlarınıza sımsıkı sarılın...

Kapınızı çalan, önce aklınızı sonra da bedeninizi çalar... Siz anahtarı Rab' a verin, sonra da kapıyı kapatın.

Cordiali Saluti...
Sevgili Giancarlo,
Bunu okumak bana cok iyi geldi.Kendimi kontrolden gecirmem gerektigini anladim.
Paylasim yerinde.

asuri

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

Exorcism - Cin çıkarma

hristiyanlık
GianCarlo

Exorcism - Cin çıkarma

asuri
GianCarlo
saidgoren

Cordiali Saluti...
Sevgili Giancarlo,
Bunu okumak bana cok iyi geldi.Kendimi kontrolden gecirmem gerektigini anladim.
Paylasim yerinde.

asuri

Sevgili Kardeşim,
Kontrolden geçmeniz gerektiğini söylemişsiniz. Buna hiç gerek yok... İdrak edebildiğimiz herşey, zaten sorguladığımız ve sonucuna vardığımız akilane bir hayattır.
Siz böyle söylemekle şeytana ve onun uşaklarına kapıyı zaten kapatmışsınız... Rab size anahtarı vermiş. Keşke ben de sizin gibi sorgulayabilen imanlılardan olabilsem.

Lasciare che Dio perdoni i nostri peccati...

Exorcism - Cin çıkarma

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Exorcism - Cin çıkarma konusuna benzer konular;

Papa'dan 'şeytan çıkarma' timi http://img.sabah.com.tr/im/2007/12/30/7058E8FFE277BC4B87086116r.jpg Papa'dan 'şeytan çıkarma' timi DIŞ HABERLER Katoliklerin ruhani lideri Papa 16'ncı Benedict, rahiplere emir vererek özel "şeytan çıkarma timleri" kurulmasını istedi. Aynı zamanda rahiplere şeytan çıkarmayı öğretmek için de kurslar açıldı. Vatikan'ı gizli alemler ve satanistlerin güçlenmesine karşı koruma planı kapsamında Papa, her piskoposluk bölgesine şeytanla savaşmak için özel eğitim almış rahipler yerleştirilmesini de istedi. Vatikan'ın Exorsist Başkanı 82 yaşındaki rahip Gabriele Amorth, "Şükürler olsun ki, şeytanla savaşmaya kararlı bir Papa'mız var" diye konuştu.

Şeytan Çıkarma Şeytan Çıkarma ayininin gerçekliğini açıklar mısınız? Yani Katolik Kilisesi Şeytan Çıkarma işine nasıl bakıyor? Gerçeklik payı var mı? Gerçek midir? Örnekleri var mıdır? Kısacası Şeytan Çıkarma hakkında bilgi istiyorum. Bu cuma günü Ayin(the Rite) adlı bir film vizyona giriyor ilgimi öylesine çok çektiki anlatamam. Gitmeden önce bu konuda bilgim olsun istedim. Bir Katolik olarak bunları öğrenmeliyim diye düşünüyorum. Cevaplar için teşekkürler.. Oğuz..

Günah çıkarma hakkında Günah çıkartma işleminde ne hissediyorsunuz. Hissettiklerinizi paylaşırmısınız?

Günah Çıkarma <o:p></o:p><o:p></o:p>AYNAROZ<o:p></o:p> <o:p></o:p>RAHİP PAİSİOS<o:p></o:p> ( 1924 – 1994 )<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Günah Çıkarma<o:p></o:p> <o:p></o:p>

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cinler : 4- Exorcism - Cin çıkarma - Sayfa 4

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler