Arşiv Sayfa 5 / Exorcism - Cin çıkarma - Sayfa 5

Arşiv Sayfa 5 Exorcism - Cin çıkarma hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Cinler : Exorcism - Cin çıkarma - Sayfa 5 konusu 8257 kez okundu, 24 kez cevaplandı. En son mesaj simon kaya tarafından gönderildi. Exorcism - Cin çıkarma gerçekten böyle bir şey varmı ? günümüzde hala beden elegeçirilmesi söz konunsumu buna inanmalımıyız? eğer varsa böyle birşey varsa her peder bunu yapabilir mi ? yoksa herşey uydurmam mı Emily Rose hikayesini sinemalardan duymuşsunuzdur Exorcism - Cin çıkarma

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Exorcism - Cin çıkarma konusu 8257 kez okundu, 24 kez cevaplandı. En son mesaj simon kaya tarafından gönderildi.

Exorcism - Cin çıkarma konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 4 5

Exorcism - Cin çıkarma hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-03-10, 01:06
Exorcism - Cin çıkarma
Katolikmoderator

Pio
Alıntı mesaj
çok dogru..
acıkcası tehk,likeli bir konu.. buna sahit olan biri oalrak yazıyorum, gercekten anlatılması cok cok cok zor bir konu..
rabbim sen merhamet et!
peder ogul ve kutsal ruhun adıyla
+
nicoletta

Exorcism - Cin çıkarma

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye "Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL

Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Exorcism - Cin çıkarma

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Exorcism - Cin çıkarma

Exorcism - Cin çıkarma hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-03-10, 01:11
Exorcism - Cin çıkarma
Katolikmoderator

papatya_
Alıntı mesaj

sayın papatya

profilinizde bilmiyorum yazarken bu yazdıgınız yorum saglıklı ve yerinde degildir.. sizin anlattıgınız konuyla bizim kutsal kitabımızdaki anlatılan olayı nasıl bagdastırdınız?? isa kim içinde cin vardı yoktu blmiyormuydu?? nasıl bir tarfitr yazdıgınız? ben mi yanlıs anladım??
lutfen bir otorite seklinde ögretişte bulunmayınız.. bu forumda yazıları okuyan bilen bilmeyen kardeşler bulunmakta..
rab yakınınıza yardım etsin ve ısıgını versin.
selamlar

Exorcism - Cin çıkarma

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye "Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL

Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Exorcism - Cin çıkarma

Exorcism - Cin çıkarma hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-03-10, 01:13
Exorcism - Cin çıkarma
Katolikmoderator

GianCarlo
Alıntı mesaj

sevgili giancarlo kardeşim
açıklamanız cok yerinde ve cok isabetlidir.. size tesekkur etmeme izin verin..
rabbimin bereketi herzaman bizimle olsun!
+

Exorcism - Cin çıkarma

Exorcism - Cin çıkarma

Exorcism - Cin çıkarma hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-03-10, 17:39
Exorcism - Cin çıkarma
simon kaya

RAB'Bin Sevgisi ve esenliği sizlerle olsun.

Eğer bir kalpte iman varsa orada Kutsal Ruhta olacaktır. Kutsal Ruh'un olduğu yerde de sanıyorum ki murdar Ruhta olamaz. RAB iman edenlerinde alametler yapacağını söylüyor değilmi?

Mar 16:17 İman edenlerle birlikte görülecek belirtiler şunlardır: Benim adımla cinleri kovacaklar, yeni dillerle konuşacaklar, yılanları elleriyle tutacaklar. Öldürücü bir zehir içseler bile, zarar görmeyecekler. Ellerini hastaların üzerine koyacaklar ve hastalar iyileşecek."
Saygılarımla

Exorcism - Cin çıkarma

Exorcism - Cin çıkarma

Exorcism - Cin çıkarma hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-03-10, 17:44
Exorcism - Cin çıkarma
simon kaya

İblis bir dilenci gibidir ve açık bir kapı bulursa bu şansı hiç kaçırmaz. Ben protestanım bizde kirli ruha tutulmuş insanlar görüyoruz ve onlar için dua ediyoruz. Kötü Ruhları kovan RAB'bin sözleri ve Ruhudur. RAB'bin önünde hiç bir kirli ruh duramaz ve onların yalandan başka büyük bir güçleri yoktur.

Exorcism - Cin çıkarma

Exorcism - Cin çıkarma

Exorcism - Cin çıkarma konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 4 5  

Exorcism - Cin çıkarma konusuna benzer konular;

Evanjelist pastör "şeytan çıkarma" ayini sırasında kardeşini öldürdü Bolivya’da, “şeytan çıkarma” ayini sırasında kardeşlerini öldüren evanjelist papaz ile kızkardeşi tutuklandı. Papaz Carlos Uriona ve Adelaida Marca, kızkardeşlerini boğarak öldürmekle suçlanıyor. Polis, kurbanın cesedinin Uriona’ya ait bir dükkanda bulunduğunu açıkladı. Sorgu sırasında Marca, ağabeyinin şeytani bir varlığın etkisi altında olduğuna inandığı kızkardeşini küvete daldırarak kurtarmaya çalıştığını söyledi. Uriona ve Marca’nın, yargılanmadan önce psikolojik değerlendirmeye tabi tutulması bekleniyor.

Papa'dan 'şeytan çıkarma' timi http://img.sabah.com.tr/im/2007/12/30/7058E8FFE277BC4B87086116r.jpg Papa'dan 'şeytan çıkarma' timi DIŞ HABERLER Katoliklerin ruhani lideri Papa 16'ncı Benedict, rahiplere emir vererek özel "şeytan çıkarma timleri" kurulmasını istedi. Aynı zamanda rahiplere şeytan çıkarmayı öğretmek için de kurslar açıldı. Vatikan'ı gizli alemler ve satanistlerin güçlenmesine karşı koruma planı kapsamında Papa, her piskoposluk bölgesine şeytanla savaşmak için özel eğitim almış rahipler yerleştirilmesini de istedi. Vatikan'ın Exorsist Başkanı 82 yaşındaki rahip Gabriele Amorth, "Şükürler olsun ki, şeytanla savaşmaya kararlı bir Papa'mız var" diye konuştu.

Şeytan Çıkarma Şeytan Çıkarma ayininin gerçekliğini açıklar mısınız? Yani Katolik Kilisesi Şeytan Çıkarma işine nasıl bakıyor? Gerçeklik payı var mı? Gerçek midir? Örnekleri var mıdır? Kısacası Şeytan Çıkarma hakkında bilgi istiyorum. Bu cuma günü Ayin(the Rite) adlı bir film vizyona giriyor ilgimi öylesine çok çektiki anlatamam. Gitmeden önce bu konuda bilgim olsun istedim. Bir Katolik olarak bunları öğrenmeliyim diye düşünüyorum. Cevaplar için teşekkürler.. Oğuz..

Günah çıkarma hakkında Günah çıkartma işleminde ne hissediyorsunuz. Hissettiklerinizi paylaşırmısınız?

Günah Çıkarma <o:p></o:p><o:p></o:p>AYNAROZ<o:p></o:p> <o:p></o:p>RAHİP PAİSİOS<o:p></o:p> ( 1924 – 1994 )<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Günah Çıkarma<o:p></o:p> <o:p></o:p>

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih