"Evlilik çerçevesinde" cinsel ilişkiye girdikten sonra yapılacak birşey varmı? - Sayfa 4

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cinsellik : "Evlilik çerçevesinde" cinsel ilişkiye girdikten sonra yapılacak birşey varmı? - Sayfa 4

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
zallas003

"Evlilik çerçevesinde" cinsel ilişkiye girdikten sonra yapılacak birşey varmı?

Levililer 15

2 "İsrail halkına deyin ki, bir adamın erkeklik organında bir akıntı varsa, akıntı kirlidir.
3 Akıntı ister devam etsin, ister kesilsin adamı kirletir. Akıntının neden olduğu kirlilikler şunlardır:
4 Üzerinde yattığı her yatak ve oturduğu her şey kirli sayılacaktır.
5 Kim yatağına dokunursa, giysilerini yıkayacak, yıkanacak, akşama kadar kirli sayılacaktır.
6 Adamın üzerine oturduğu bir eşyaya oturan da giysilerini yıkayacak, yıkanacak, akşama kadar kirli sayılacaktır.

Ben en azından ****** lazım diye düşünüyorum.

Yönetim Notu: TEMEL KAVRAMLAR >> YASA bölümündeki yazıları okuyunuz.

Ek olarak bir hristiyan olmadığınız için dini konularda görüş/öneride bulunma hakkınız hem yoktur hem de uygun değildir.

hristiyanlık
cılgın-x

Yönetim Notu: Seviyeli şekilde konuştuğunuz zaman forumumuza gelip yeni bir hesap açabilirsiniz.

hristiyanlık
Aliriza

zallas003
Levililer 15

2 "İsrail halkına deyin ki, bir adamın erkeklik organında bir akıntı varsa, akıntı kirlidir.
3 Akıntı ister devam etsin, ister kesilsin adamı kirletir. Akıntının neden olduğu kirlilikler şunlardır:
4 Üzerinde yattığı her yatak ve oturduğu her şey kirli sayılacaktır.
5 Kim yatağına dokunursa, giysilerini yıkayacak, yıkanacak, akşama kadar kirli sayılacaktır.
6 Adamın üzerine oturduğu bir eşyaya oturan da giysilerini yıkayacak, yıkanacak, akşama kadar kirli sayılacaktır.

Ben en azından ****** lazım diye düşünüyorum.

Yönetim Notu: TEMEL KAVRAMLAR >> YASA bölümündeki yazıları okuyunuz.

Ek olarak bir hristiyan olmadığınız için dini konularda görüş/öneride bulunma hakkınız hem yoktur hem de uygun değildir.
Cinsel ilişkiden sonra kişiler, bedensel açıdan temizlenmek için banyo alırlar. Tıpkı sabah uyandığınızda, kahvaltıya oturmadan önce, yemeklerden önce elinizi, yüzünüzü yıkayıp hijyenlik sağladığınız gibi.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

"Evlilik çerçevesinde" cinsel ilişkiye girdikten sonra yapılacak birşey varmı? konusuna benzer konular;

Patrik Bartholomeos: "Ruhban Okulu seçimlerden sonra" Patrik Bartholomeos: “Ruhban Okulu seçimlerden sonra” <hr> Home » haberler on 15/03/2011 – 07:09 http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/03/heybeliadaruhbanokulu-300x199.png Patrik Bartholomeos: “Ruhban Okulu seçimlerden sonra” Patrik Bartholomeos, Ruhban Okulu’nun açılmasıyla ilgili olarak seçimlerden sonrasını beklediklerini söyledi. Tarihi Heybeliada Ruhban Okulu’nu konu alan “Suskun Okul” adlı belgeselin yapımı tamamlandı. Ekümenik Patrik Birinci Bartholomeos’un mezun oluşunun 50′nci yıldönümü nedeniyle hazırlanan belgeselin galası dün Yunanistan Başkonsolosluğu’nda yapıldı. Bartholomeos, Ruhban Okulu’nun açılmasına ilişkin “Seçimlerden sonra bekliyoruz....

"İtici güç" demek, ne büyük "ayıpmış"! - Yiğit Bulut "İtici güç" demek, ne büyük "ayıpmış"! (3 Haziran 2009) - Yiğit Bulut - Vatan Gazetesi "Evrim-yaratıcı zeka" yazılarımı bitirdim ama sağolsunlar "köşe yazarı arkadaşlarım ve mail grupları" devam ettiriyorlar. Bazı dostlarım yazmışlar "milliyetçi bir çizgi, okyanus ötesinde icat edilen Darwin karşıtı bir çizgi ile nasıl uyuşur"! Bazıları daha da ileri gitmişler ve beni "kara gömlekli" olmakla suçlamışlar! Neyse "kara cüppeli" dememişler! Bu "karşılaştırmalara", yine o yazıları yazanlardan biri olan dostumun cümlesi ile "aklım şaştı"! Türkiye'yi "sevmek" Darwin'i desteklemekle mi başlıyor? Veya Darwin'in teorilerini tatminkar bulmayıp "dahasını" arayanlar, Türkiye'yi sevmiyorlar mı? Sevgili dostlar, "saçmalık" tam...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Cinsellik : 4- "Evlilik çerçevesinde" cinsel ilişkiye girdikten sonra yapılacak birşey varmı? - Sayfa 4

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler