Din

Hristiyan Forum  > Temel Kavramlar

Oyunlar Üyelerin Resimleri Radio and TV Üye Grupları En aktif üyeler

FORUMA 20 SANİYE İÇİNDE ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Site içi arama motoru ve hristiyanlarla sohbet - chat

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

S: Tüm dinler sonuçta aynı yola çıkar?
Din - Tüm dinler sonuçta aynı yola çıkar. Eğer tüm dinler sonuçta aynı yere çıkarsa, o zaman bu yollar neden birbirleriyle çelişmektedir? Gerçek kendisi ile çelişir mi? Aşağıda sadece üç dine bir...
6.020
S: Tanrı Dünya'ya Din(ler) Gönderdi mi?
Din - Tanrı Dünya’ya Dinler Gönderdi mi?<o:p></o:p> <o:p> </o:p> İnsanların en büyük yanılgalarından birisidir bu konu.<o:p></o:p> Tanrı’nın Musa ile bir din, İsa Mesih ile ayrı bir din gönderdiği...
1.058
S: Kendini içinde rahat hissettiğin şey gerçek dindir?
Din - Kendini içinde rahat hissettiğin şey gerçek dindir? Hissettiklerinizin doğru olduğunu nasıl biliyorsunuz? Hiç duygularınızın yanlış olduğu ortaya çıkmadı mı? Sizin duygularınızın gerçeği...
865

Din Şahsi Bir Olay Mı ?
Din - İnsanların çoğu şöyle düşünmektedir: Haklılar mı ? Hristiyanlık, bu konuda özel bir durum taşır mı ? Veya konuyu daha iyi açabilmek için Hristiyanın inancı, sadece kendisini mi ilgilendirir ? ...
369
Dinler
Din - Her inanan insan,dini uğruna yaşar.Yani ona büyükleri neyi öğretmişse,neyi yaşaması gerektiğini Dikta etmişse,öyle yaşamayı hayatı boyunca uygun bulur..Oysa bu bence pek sağlıklı değil.çünkü ben...
259
KALBİNDEKİ DİN
Din - İnsanlar,yaşantıları boyunca,hep kendilerine dikta edilenleri benimsemiştir.Dinlerde bunların başında gelir.Babanın dini neyse ona inanılır.kişinin kendi iradesi yoktur.Atalarından gördüğü gibi...
231
Yeni USA başkanı Obama'nın mensup olduğu kilise nedir?
Din - Biliyorsunuz ki,devlet yönetenlerin iman hayatları, dünyamızın geleceğini şekillendirmede rol oynar. Başkanlık koltuğuna oturacak Barack Obama hangi kiliseye mensuptur? Dini ve mezhebi :...
498
DİN GEREKLİ Mİ ?
Din - Ben merak ediyorum acaba din insanlar için mutlaka gerekli bi unsur mu ?Mutlaka bir dinin mensubu olup birtakım dinsel ritüeller aracılığıyla mı yaratıcısına ulaşabilir.Hiç bir din olmaksızın bir...
3.959
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

h r i s t i y a n n e t @ g m a i l . c o m