S:
Tüm dinler sonuçta aynı yola çıkar?Din - Tüm dinler sonuçta aynı yola çıkar.
Eğer tüm dinler sonuçta aynı yere çıkarsa, o zaman bu yollar neden birbirleriyle çelişmektedir? Gerçek kendisi ile çelişir mi? Aşağıda sadece üç dine bir...
|
6.020 |
S:
Tanrı Dünya'ya Din(ler) Gönderdi mi?Din - Tanrı Dünya’ya Dinler Gönderdi mi?<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
İnsanların en büyük yanılgalarından birisidir bu konu.<o:p></o:p>
Tanrı’nın Musa ile bir din, İsa Mesih ile ayrı bir din gönderdiği...
|
1.058 |
|
|
865 |
| |
Din Şahsi Bir Olay Mı ?Din - İnsanların çoğu şöyle düşünmektedir: Haklılar mı ? Hristiyanlık, bu konuda özel bir durum taşır mı ? Veya konuyu daha iyi açabilmek için Hristiyanın inancı, sadece kendisini mi ilgilendirir ?
...
|
369 |
DinlerDin - Her inanan insan,dini uğruna yaşar.Yani ona büyükleri neyi öğretmişse,neyi yaşaması gerektiğini Dikta etmişse,öyle yaşamayı hayatı boyunca uygun bulur..Oysa bu bence pek sağlıklı değil.çünkü ben...
|
259 |
KALBİNDEKİ DİNDin - İnsanlar,yaşantıları boyunca,hep kendilerine dikta edilenleri benimsemiştir.Dinlerde bunların başında gelir.Babanın dini neyse ona inanılır.kişinin kendi iradesi yoktur.Atalarından gördüğü gibi...
|
231 |
|
|
498 |
DİN GEREKLİ Mİ ?Din - Ben merak ediyorum acaba din insanlar için mutlaka gerekli bi unsur mu ?Mutlaka bir dinin mensubu olup birtakım dinsel ritüeller aracılığıyla mı yaratıcısına ulaşabilir.Hiç bir din olmaksızın bir...
|
3.959 |