Dinlerarası Diyalog, İslamiyet, AKP, Nurcular, Ulusalcılar, Hrant Dink, Türk Ortodokslar... 2 konusu
4041 kez okundu,
18 kez cevaplandı. En son mesaj
Nigoğos tarafından gönderildi.
Dinlerarası Diyalog, İslamiyet, AKP, Nurcular, Ulusalcılar, Hrant Dink, Türk Ortodokslar... 2 konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4
>

27-05-07, 00:20
siranusfetvaciyan
Rumluk, ermenilik nerdeee bu sefiller nerde? aslında patrik bartholomeos istese bu sevgi erenerolu çoktan yollardı ama artık bu ******lerle uğraşmaya değmez!
Dinlerarası Diyalog, İslamiyet, AKP, Nurcular, Ulusalcılar, Hrant Dink, Türk Ortodokslar... 2
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Dinlerarası Diyalog, İslamiyet, AKP, Nurcular, Ulusalcılar, Hrant Dink, Türk Ortodokslar... 2

10-06-07, 03:02
siranusfetvaciyan
mesajınız beni hayal kırıklığına uğrattı! siz bu hain ve hristyan düşmanlarını tanımıyorsunuz! bu gene söylüyorum çünkü bu hristyan düşmanlarını tanımlayacak başka kelime yok ******lerin, tek varoluş amaçları var oda türkiyede yaşayan tüm hristyanları birbirine düşürüp,imanlarınıda zayıflatıp müslüman yapmak! ayrıca tv kanallarına çıkıp en başta rumlar,ermeniler ve sonra katolik, protestan, ve evangelikler için erenerolun söylediklerine cevap olarak yazdığım kelime çok yetersiz kalır.saygılar
FORUMA ÜYE OLUN! /

22-01-08, 21:01
Fırat Çölgeçen
Cengiz candar 'ın üç dört sene önce ( Zamanını şu anda, tam anımsamıyorum ) bir söyleşisinde, Türkiye'deki olguları, ülke dışındayken , daha iyi değerlendirerek, müslüman olduğunu söylemişti. Acaba olayları daha iyi değerlendirebilmel için ülke dışına mı çıkmalıyız ? Sevgi Eronol'un bugün , akşam haberlerde, Hrank DİNK olayından dolayı gözaltına alındığı ifade ediliyordu. Sayın Sevgi hanım, TV. de ve basında protestanlara doğrudan saldırırken; kendini rahat hissediyordu. Acaba İstanbul'da kendi kiliselerine bir Türk'ü dahi alınmadığını,ama İstanbul'da aldıkları dükkan paralarını (Tutarını siz hesap ediniz) istedikleri gibi kullanırken ;kışkırtmacılığı iyi yaparken, şimdi acaba neler hissediyor dersiniz ? Sonuçta ona birşey olmayacak; ama, onların dediklerini yapanlar !....... İşte bu düşünülmesi gerekir gibi!....... Rab , Sevgi hanımın günahlarını affetsin.
Rabbin sevgisi ve esenliği sizinle olsun.
FORUMA ÜYE OLUN! /

22-01-08, 23:18
yusuf -34
|
|
Fırat Çölgeçen
|
Cengiz candar 'ın üç dört sene önce ( Zamanını şu anda, tam anımsamıyorum ) bir söyleşisinde, Türkiye'deki olguları, ülke dışındayken , daha iyi değerlendirerek, müslüman olduğunu söylemişti. Acaba olayları daha iyi değerlendirebilmel için ülke dışına mı çıkmalıyız ? Sevgi Eronol'un bugün , akşam haberlerde, Hrank DİNK olayından dolayı gözaltına alındığı ifade ediliyordu. Sayın Sevgi hanım, TV. de ve basında protestanlara doğrudan saldırırken; kendini rahat hissediyordu. Acaba İstanbul'da kendi kiliselerine bir Türk'ü dahi alınmadığını,ama İstanbul'da aldıkları dükkan paralarını (Tutarını siz hesap ediniz) istedikleri gibi kullanırken ;kışkırtmacılığı iyi yaparken, şimdi acaba neler hissediyor dersiniz ? Sonuçta ona birşey olmayacak; ama, onların dediklerini yapanlar !....... İşte bu düşünülmesi gerekir gibi!....... Rab , Sevgi hanımın günahlarını affetsin.
|
sevgili fırat ağbi sevgi erenerol hanım sadece protestanlar ile ilgilimi saldırılarda bulundu acaba sevgi hanım sözde türk ortodoks patrikiği sözcüsü sıfatıyla ekümenik kliseye saldırılarına ne demeli sevgi hanımın sözcülüğünü yaptığı klisenin sözde patriği kim? bu klisenin kaç tane papazı ve kaç tane cemaat üyesi mevcut bu hanımefendinin tavrı ükemizdeki bütün
hristiyanlara karşıdır ve bu forumda sözde türk ortodoks klisesiyle ilgili o'kadar aydınlatıcı bilgiler okudum'ki gerçek bir
hristiyanlınlık karşıtı aranmak isteniyorsa bu hanım en dikkat çekici örneğidir ve satın aldığı iş yerlerinin paralarını nerden temin ettiği ayrı bir başlık teşkil edecek kadar zengin bir konudur ve ona bir şey olup olmıyacağını zaman gösterecektir bu davadan aklansa bile rabbimin adaleti işlemektedir yarın rabbımız isa mesihin huzurunda hesap gününde nasıl? hesap verecek bir'de onu düşünsün ; tabi biraz olsun rabbe imanı varsa ve rabbim bu kadının yüreğine sağ eliyle dokunsun! ağbi ve bütün inanlı kardeşlerim en derin sevgi ve saygılarımla esenlikler dilerim
FORUMA ÜYE OLUN! /

23-01-08, 00:03
Fırat Çölgeçen
Sayın yusuf(andreas); günlerce basın-yayında (medya sözcüğü yerine,bu türkçe sözcük daha iyidir ) Tanrı adamlarına (misyoner) karşı kendini kullandırmaktan çekinmedi. Bunu da neredeyse güle oynaya yaptığı için yazımdaki ifadeleri kullandım. Yoksa fazla bir ayrım kullandığım için değil...Ama; genel ifadesi protestanlar üzerineydi.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Dinlerarası Diyalog, İslamiyet, AKP, Nurcular, Ulusalcılar, Hrant Dink, Türk Ortodokslar... 2 konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil