İzmir'de dinlerarası dialog toplantısı konusu
3612 kez okundu,
28 kez cevaplandı. En son mesaj
murat54 tarafından gönderildi.
İzmir'de dinlerarası dialog toplantısı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
2 3 4 5 6

29-09-08, 18:49
sonsuz adım
|
|
murat54
|
|
İddiamı yineliyorum Hristiyanlık din değildir diyorsunuz.Bunu neye dayandırarak söylüyorsunuz.Sizin yaptığınız nesnel(objektif) değil öznel (subjektif) bir değerlendirmedir.
|
size söylediğimiz şeyler rabbin sözüdür ve bunlar öznel değerlendirmeler değildir olamazda çünkü rab dedi:
Bu kitaptaki peygamberlik sözlerini duyan herkesi uyarıyorum! Her kim bu sözlere bir şey katarsa, Tanrı da bu kitapta yazılı belaları ona katacaktır.
Vahiy 22:18
İzmir'de dinlerarası dialog toplantısı
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

30-09-08, 20:56
marasal
kardeşlerim gelin tüm dünyayı
hristiyanlaştıralım, huzur barış toplumlarda refah düzen olmadkıtan sonra insanlıktan çıktıktan sonra insan alkol uyuşturucu ile ne işe yarar.
gelin tüm dünyayı müslüman yapalım,baskı yok şunu allah istedi yok bunu allah böle diyor diyee kendince yorumlarla zevk içinde yaşayıp insanları köleleştiren topluluklar yaptıktan sonra ne anlamı var.
bakın
hristiyan müslümana müslüman
hristiyana hakaret savaş yaptığı iyiliği bile artık her iki yada üç (yahudilerde dahil) taraf oyun kurgu sinsice planlar onlar içimize sızmak için yapıyor vesveseleri kimi gerçekten güç elde etmek için sinsice plan yapıyor ama inanç kaygısı neden
allah tanrı bizimde tek allahımmız var sizinde tek tanrınız allah savaşında ibadet edin demiyorki nazik olun kibar olun hoşgörülü olun malına namusuna göz dikmeyin yardım ediyor diyorr bunun adı müslümanlık olsa ne
hristiyanlık olsa ne? vicdanın rahat olmadıktan sonra insan olmaduğundan gurur duymadıkça
dinlerin özü allahsa dialog kapkaranlık bi gecede ufacıcık bir yıldız kadar küçük bi umut olsa bile insanlık için değer
SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU: Biz "allah"a inanmamaktayız. Tek bir allahımız, tek bir tanrımız yoktur müslümanlarla ortak. Biz sadece YHVH'e inanıyoruz, "allah"ı reddediyoruz.
FORUMA ÜYE OLUN! /

02-10-08, 12:36
Saint Bérk
|
|
eternall
|
murat54 sen papanın söylediklerini araştıracağına dünyadaki islami terör örgütlerini ve yaptıklarını bi araştır, hristiyan ülkelerinde müslümanların ibadetlerini ne kadar rahat yerine getirebildiğini, bizlerin ise müslüman ülkelerinde nelerle karşı karşıya geldiğimizi araştır. Müslümanlıkta haşgörünün sadece lafta olduğunu göreceksin. Tarafsız bi gözle bunlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.
Çünkü tek tanrı ve tanrıyla insanlar arasında tek aracı vardır. O da insan olan ve kendisini herkes için fidye olarak sunmuş bulunan Mesih İsa dır. (Timoteos 2:5-6)
|
Ben den bir ornek;
Canada'da Muslimler de var.
Ama Canada'da Muslimler'e zarar vermiyoruz.Turkey'deki gibi rahip oldurmuyoruz.
Roman Catholicler-Anglicanlar-Muslimler-Museviler-Ateistler hep bir aradayız
FORUMA ÜYE OLUN! /

02-10-08, 14:20
murat54
|
|
eternall
|
Bazı dediğim dedik insanlar vardır her söylediğinin doğru olduğunu zanneden insanlar vardır sanırım murat54 te böyle biri. Karşısındaki insanın doğru söyliyebileceğini bi an bile düşünmeyen insanlardan. Bu yüzden kardeşlerim diyaloğa girmeye gerek görmüyorum artık. Çünkü ne desek olmıycak kendisi her zaman doğruyu biliyo söylüyo. Bir daha bu konu hakkında mesaj yazmıcam tavsiye ederim hepinize.
Şunu bilin ki, Tanrının sağladığı bu kurtuluş haberi öteki uluslara gönderilmiştir. Ve onlar buna kulak vereceklerdir.
|
Hayır yanlış düşünüyorsunuz.Ben dediğim dedik biri değilim.Önyargılı olmayın lütfen.Benimle kaç kere oturup konuştunuz da bana böyle diyorsunuz.Sizlerde söylüyorsunuz.Diyalog hem
Hristiyanlıktan hem de Müslümanlıktan çok su götürür diye.Diyalog insanların birbirlerine saygılı olması için gereklidir.Ama vatikanın diyalog tarifi
Hristiyan olmayan toplumları
Hristiyanlaştırmak.Bunu sık sık dile getiriyorlar araştırın,görün arkadaşlar..
FORUMA ÜYE OLUN! /
İzmir'de dinlerarası dialog toplantısı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
2 3 4 5 6
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil