S:
Acil Dua İsteği - Doğum
Doğum Haberleri İstanbul'da G. isimli kardeşimiz hamiledir ve doğuma hazırlanmaktadır. Beklenenden önce şekilde rahatsızlanmıştır. Kardeşi C. tarafından bizden dua istenmiştir, kendileri şu anda hastanededirler.
Lütfen dua edelim, dua isteyelim, herkese bu isteği iletelim.
( 1 2 3 4 5 6)
|
04-02-10 14:14
|
52 |
2.721 |
S:
DUYURULAR; Doğum haberleri
Doğum Haberleri Kilisenizin üyelerinin ya da yakınlarının doğum duyurularını forumumuzun anasayfasında yer alan DUYURULAR >> DOĞUM bölümünden duyurabilirsiniz.
|
10-12-09 15:40
|
1 |
377 |
| |
Mini bir bebek doğmak üzere
Doğum Haberleri Tüm imanda öz kardeşlerim ve en cok da Anastasia Abla ( Ulaş özellikle belirtti)
Az önce Ulaş kardeşimiz beni aradı şu an hastahanedeler ve bebekleri doğmak üzere
Hepinizden bu an için dua etmenizi ve bebeklerine sağlıklı kavuşmalarını dilemenizi rica etti. Eşi olan kardeşimiz şu an cok paniklemiş ve nedense bir sorun olacağını söylemeye başlamış. ( ilk doğum heyecanı sanırım :)))
Göklerdeki Babamız.
Bu yuva senden dilenerek ve senin isteğin ise kurulsun denerek birleşti. Kardeşlerimize verdiğin bu armağının coskusunu yaşadıkları müddetce hep mutlu kıl.
Sevgili bebeğimize sağlıklı sıhatli bir dünyaya geliş sağla. Senin arzun ne ise şüphesiz o en iyisidir .
Sevgili Tanrı Doğuran Meryem anamız. Senden daha yüce ve kutsal...
( 1 2 3 4 5 6 7)
|
15-04-10 13:08
|
64 |
5.500 |
duanızı esirgemeyin.
Doğum Haberleri bu gece saat 1.30 sularında dünyaya gelen minik bebeğimiz için dualarınızı istiyorum Rab sizinle olsun..
|
14-02-10 01:35
|
7 |
307 |
Bu konu başka bir bölüme taşındı >>
MARİA'NIN İLK FOTOGRAFI
Doğum Haberleri Umarım yüklemeyi becerbilmişimdir. Olmazsa Moderatörlerden yardım istiyeceğim :)))
|
- |
- |
- |