| HRİSTİYAN FORUM
> Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar
> Dua
: Acil Dua İsteğim konusu 269 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj canbaz10 tarafından gönderildi. Acil Dua İsteğim sayın kardeşlerim., abilerim ablalarım. sizlerden bugünlerde epilepsi krizlerine giren köpeğim lucky için dua istediğinde bulunmaktayım. çok acı çekmekte. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. onun beni terk etmemesi için dualarınızı bizden eksik etmeyin. müteşekkirim buğra Acil Dua İsteğim
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Acil Dua İsteğim konusu 269 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj canbaz10 tarafından gönderildi.
sayın kardeşlerim., abilerim ablalarım. sizlerden bugünlerde epilepsi krizlerine giren köpeğim lucky için dua istediğinde bulunmaktayım. çok acı çekmekte. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. onun beni terk etmemesi için dualarınızı bizden eksik etmeyin.
sayın kardeşlerim., abilerim ablalarım. sizlerden bugünlerde epilepsi krizlerine giren köpeğim lucky için dua istediğinde bulunmaktayım. çok acı çekmekte. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. onun beni terk etmemesi için dualarınızı bizden eksik etmeyin.
müteşekkirim
buğra
Rab Sen Sevgili Kardeşimizin Köpeği Lucky'e Şifa Ver Onu İyileştir.Onun İçin Dua Ediyoruz Rab Sen Şifa verensin Biz Senin Yaralarınla Şifa Bulduk Rab, Rab Sen Kardeşimizin Köpeği Lucky'e Şifa Ver AMİN.!
Çok acil dua isteği Sevgili kardeşler,içimden bir ses sürekli kutsal ruh'a küfrediyor.Bunu istemiyorum,beynimin içinde sürekli böyle küfürlü düşünceler geçiyor,kafamı yumrukluyorum neredeyse,sürekli geliyor,çıldırmak üzereyim :'( bu aniden başladı bugün sabah ve sabahtan beri devam ediyor,lütfen dua edin.Bağışlanmayacak bir günah işlemiş olmaktan korkuyorum,ölüyorum sevgili kardeşler,korkuyorum :'( lütfen dua edin.
Sınavlarım İçin Dua İsteğim Önümüzdeki hafta sınavlarım başlayacak ve ben bir süre forumda olamayacağım.
Sizden ricam, sınavlarım için dua etmeniz. Unutmayın, her duanın bile çok önemi var. Dualarınızı esirgemeyin Değerli Hristiyanlar.
Rab Mesih Efendimiz hepimizi korusun, bizlere yardımcı olsun, Amin!
Saygılar & Sevgiler
Sebastian
Senem için Acil dua isteği İstanbul'dan Senem kardeşimizin sağlık sorunu için sizleri dua etmeye davet ediyorum. Kardeşimiz eğer isterse, uygun gördüğü zamanda size durumu hakkında bilgi verecektir.
YHVH şifa versin.
Ailem İçin Dua İsteğim Sevgili Kardeşlerim;
Şu aralar ailemde bazı sorunlar yaşanıyor.Sizden ricam,benim ve ailem için dua etmeniz.
Rabbim'in dualarınızı kabul etmesi dileğiyle.
Saygılar&Sevgiler...
Acil dua istegi - ali Kardesler... bugun cok aci bir olay yasadim... en yakın arkadaslarımdan birinin boynu kirildi ismi Ali... durumu suan cok ciddi 2 omuriligi kırılmıs :( size yalvarırım arkadaslar... yalvaririm en kalpten, en içten dualarınızı edin... Rab Mesih Isa sesimizi umarım duyacaktır... lütfen arkadaslar... Dualarınıza gercekten cok ama cok ihtiyacım war :( simdiden cok ama cok tesekkur ederim...
Mesih Isa'nın esenligi uzerinizden eksik olmasın... Amen...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil