ALLAH a değilde hep RAB İSA ya dua ediyorum...

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Dua : ALLAH a değilde hep RAB İSA ya dua ediyorum...

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
ta.bi

arkadaşlar ben birşeyler için yardım dilerken,zorda kalırken,sevinirken,üzülü rken,hep rab İSA ya dua ediyorum içimden hep böyle geliyor.nadiren ALLAH a direk dua ediyorum,sizce bu yanlışmı düzeltilmesi gereken bişeymidir...

Yönetim Notu: Hristiyanlıkta Allah inancı yoktur, Tanrı YHVH inancı vardır. İsa yoktur, Rab Yeshua vardır. Yeshua da Tanrı'nın Oğlu olduğuna ve Baba ile aynı özde bulunduğuna göre, O'na dolaysız olarak dua etmek son derece doğaldır ve aynı zamanda gereklidir.

hristiyanlık
moderator5

ta.bi
arkadaşlar ben birşeyler için yardım dilerken,zorda kalırken,sevinirken,üzülü rken,hep rab İSA ya dua ediyorum içimden hep böyle geliyor.nadiren ALLAH a direk dua ediyorum,sizce bu yanlışmı düzeltilmesi gereken bişeymidir...

Yönetim Notu: Hristiyanlıkta Allah inancı yoktur, Tanrı YHVH inancı vardır. İsa yoktur, Rab Yeshua vardır. Yeshua da Tanrı'nın Oğlu olduğuna ve Baba ile aynı özde bulunduğuna göre, O'na dolaysız olarak dua etmek son derece doğaldır ve aynı zamanda gereklidir.
Doğru olanı yapıyorsunuz...

hristiyanlık
V E R A

Sevgili kardeşim

Candan Ablamızın cok guzel bir yazısının linkini veriyorum. bence muhakkak okunmalı
sevgiler

http://www.hristiyanforum.com/forum/...malidiri-t8064

hristiyanlık
wCARLONEw

Yönetim Notu: Sitemizde İslami misyonerlik yasaktır.

hristiyanlık
ta.bi

çok teşekkür ederim,uyarıyada dikkat ederim.öğrenicem,ekisklik lerimi gidermek için soruyorum ve faydalı oluyorsunuz.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

ALLAH a değilde hep RAB İSA ya dua ediyorum... konusuna benzer konular;

14 yaşındayım . Hristiyanlıgı tercih ediyorum . 14 yasındayım. Eskiden Hristiyanlıga bakıs acım cok farklıydı . Benim Eski Din hocam Yuzunden Hristiyanların Tanrı'ya ( Yerin ve göğün yaratıcısı baba) inanmadıklarını sanardım . Küçüklük işte :) Yaklasık 1-2 yıldır bu dini arastırıyorum ve cevremdeki kişilerden bilgi alıyorum. Bu dine girmeyi cok istiyorum . Vaftiz olmak istiyorum . Ailem din seçimim hakkında bana saygı duyuyor. Ama yine de sizin de görüşlerinizi almak istiyorum . Kesin şeyler ögrenerek katılmak istiyorum Özellikle önemli sorularım var . Vaftiz olmadan yalnızca odamda bir dua köşesi yaratsam mümkün olabilir mi ? Bunun için resmi birşey gerekli mi ? İzmir'de oturuyorum . Vaftiz işlemi benim yaşım için nasıl gerçekleştiriliyor ve bunu İzmir'de nrde...

Sizleri Takdir Ediyorum %99'un Müslüman Olduğu Ve Bir Bakıma ------ Olan Bir Ülkede Azınlık Olarak İbadetinizi Sürdürüyorsunuz.Bunu Buraya Yazmama Neden Olan Olay Dün Akşam Gerçekleşti.Messenger'dan Gönderilen "Bismil... Bilmem Kaç Kişiye Gönder" Niteliğindeki İletiyi "Ben Müslüman Değilim." Diye Cevaplandırdım.Sonrasında Anneme Ve Bana Küfür Geldi Tabi ki.Böyle ----- Dinini Zaten İstemiyorum , Ve Sizin Ne Kadar Zorlandığınızı Biliyorum. Ben olan tanrının ifadesiyle , sizlerin rahata kavuşmasını arzuluyorum ve olacağını biliyorum. Hoş vakitler.

İtiraf ediyorum Dünyada insanların Rab konsunda 3'e ayrıldıklarına inanıyorum. 1. grup Rabbi hiç tanımayan ya da yanlış tanıyanların grubu. Bunlar ya Tanrı'yı inkar edenler ya da onun kişisel bir ilişki kurmayacak bir Tanrı olduğuna inananların grubudur 2. grup: Rabbi tanıyan, ona kapısını açmış, onu evinin içine almış, onun Tanrı olduğunu anlamış ve ima etmiş AMA evin başköşesine kendisi kurulmuş, uzanmış ayak ayak üstüne atmış, evinin dolayısıyla hayatının kontrolünü hala kendisinin elinde tutanların grubu. Yani mesihi evin salonuna kadar alıp onu ayakta tutup kendi oturan kibirlilerin gurubu.. Bunlar köşeye kurulup şöyle derler: Rab seni tanıdım. Kral benim. Duyduğuma göre kurtarıcı senmişsin. Buna inandımki seni eve aldım. Hadi kurtar bakalım ...

Kur’ân’a Göre Allah’ın Kelâmı Bizzat Allah Tarafından Korunmaktadır Kur’ân’a Göre Allah’ın Kelâmı Bizzat Allah Tarafından Korunmaktadır “Senden önce hiçbir resûl ve nebi göndermemiştik ki o, (bir şey) arzû ettiği zaman, şeytan onun arzûsu içerisine mutlaka (onun dünyâ ile meşgül edecek bir düşünce) atmış olmasın. Fakat Allâh, şeytanın attığını derhal iptal eder, sonra kendi âyetlerini sağlamlaştırır. Allah bilendir, hikmet sâhibidir.” (Hac 22:52)

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Dua : ALLAH a değilde hep RAB İSA ya dua ediyorum...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler