ta.bi
ALLAH a değilde hep RAB İSA ya dua ediyorum...
arkadaşlar ben birşeyler için yardım dilerken,zorda kalırken,sevinirken,üzülü rken,hep rab İSA ya dua ediyorum içimden hep böyle geliyor.nadiren ALLAH a direk dua ediyorum,sizce bu yanlışmı düzeltilmesi gereken bişeymidir...
Yönetim Notu: Hristiyanlıkta Allah inancı yoktur, Tanrı YHVH inancı vardır. İsa yoktur, Rab Yeshua vardır. Yeshua da Tanrı'nın Oğlu olduğuna ve Baba ile aynı özde bulunduğuna göre, O'na dolaysız olarak dua etmek son derece doğaldır ve aynı zamanda gereklidir.
moderator5
|
|
ta.bi
|
arkadaşlar ben birşeyler için yardım dilerken,zorda kalırken,sevinirken,üzülü rken,hep rab İSA ya dua ediyorum içimden hep böyle geliyor.nadiren ALLAH a direk dua ediyorum,sizce bu yanlışmı düzeltilmesi gereken bişeymidir...
Yönetim Notu: Hristiyanlıkta Allah inancı yoktur, Tanrı YHVH inancı vardır. İsa yoktur, Rab Yeshua vardır. Yeshua da Tanrı'nın Oğlu olduğuna ve Baba ile aynı özde bulunduğuna göre, O'na dolaysız olarak dua etmek son derece doğaldır ve aynı zamanda gereklidir.
|
Doğru olanı yapıyorsunuz...
wCARLONEw
Yönetim Notu: Sitemizde İslami misyonerlik yasaktır.
ta.bi
çok teşekkür ederim,uyarıyada dikkat ederim.öğrenicem,ekisklik lerimi gidermek için soruyorum ve faydalı oluyorsunuz.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler