Brezilya Katolik Duasi

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Dua : Brezilya Katolik Duasi

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
asuri

Brezilya Katolik Duasi

Yanliz Tanri

Yanliz Tanrı, inanç verebilir.
Ama sen taniklik edebilirsin.
Yanliz Tanri umut verebilir
Ama kardeşlerine güvenebilirsin.

Yanliz Tanri, sevgi verebilir.
Ama baskalarini sevmeyi öğrenebilirsin.
Yanliz Tanrı barış verebilir.
Ancak ekinini baska uluslara ekebilirsin.

YanlizceTanrı kuvvet verebilir
Ama umutsuz birine elini verebilirsin.
Tanrı tek yoldur.
Ama başkalarına tarif edebilirsin.

Yanliz Tanrı isiktir.
Ama herkesin gozunde parlatabilirsin.
Yanliz Tanrı hayattir.
Ama başkalarina asiliyabilirsin.

Yanliz Tanrı imkansizi basarabilir.
Ama mümkün olani yapabilirsinin.
Yanliz Tanrı kendi kendine yeter.
Ama tercihini sana guvenmekten kullaniyor
!

Not:Kendi tercumemdir Hata varsa bagislayin lutfen.

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

Brezilya Katolik Duasi

hristiyanlık
Katolikmoderator

Brezilya Katolik Duasi

harika sevgili asuri..
ben bunu okuyunca Aziz Fransua'nın "Kutsal kutsal Kutsal Sensin, Gökler Yerler Şanınla Doludur " isimli ilahisi var onu anımsadım. her Cuma Efkaristiya Tapınmada söyleriz.

tesekkurler tekrardan:)

"Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL

Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."

Brezilya Katolik Duasi

hristiyanlık
asuri

Brezilya Katolik Duasi

Katolikmoderator
harika sevgili asuri..
ben bunu okuyunca Aziz Fransua'nın "Kutsal kutsal Kutsal Sensin, Gökler Yerler Şanınla Doludur " isimli ilahisi var onu anımsadım. her Cuma Efkaristiya Tapınmada söyleriz.

tesekkurler tekrardan:)
Rica ederim nicoletta sabah sabah bir dua soylemenize vesile olmussam.Ben size tesekkur ederim.
Aziz Fransuanin butun dualari cok guzeldir.Siteye bir tane ekledim.(Rab, beni kendi barışın için, alet olarak kullan)
Birde Aziz Fransuanin sukran ezgisini eklemek isterdim.Fransizcasi soyle,

Très haut tout-puissant, bon Seigneur,
à toi sont les louanges, la gloire et l’honneur, et toute bénédiction.
À toi seul, Très-haut, ils conviennent
Et nul homme n’est digne de te mentionner.

Loué sois-tu, mon Seigneur, avec toutes tes créatures,
spécialement, monsieur frère Soleil,
lequel est le jour, et par lui tu nous illumines.
et il est beau et rayonnant avec grande splendeur,
de toi, Très-Haut, il porte la signification.
Loué sois-tu, mon Seigneur, par sœur Lune et les étoiles,
dans le ciel tu les as formées, claires, précieuses et belles.
Loué sois-tu, mon Seigneur, par frère Vent,
et par l’air et le nuage et le ciel serein et tout temps,
par lesquels à tes créatures tu donnes soutien.
Loué sois-tu, mon Seigneur, par sœur Eau,
laquelle est très utile et humble, et précieuse et chaste.
Loué sois-tu, mon Seigneur, par frère feu
par lequel tu illumines dans la nuit,
et il est beau et joyeux et robuste et fort.
Loué sois-tu, mon Seigneur, par sœur notre mère Terre,
laquelle nous soutient et nous gouverne,
et produit divers fruits avec les fleurs colorées et l’herbe.
Loué sois-tu, mon Seigneur,
par ceux qui pardonnent pour ton amour
et supportent maladies et tribulations.
Heureux ceux qui les supporteront en paix,
car par toi, Très-Haut, ils seront couronnés.
Loué sois-tu, mon Seigneur, par sœur notre mort corporelle,
à laquelle nul homme vivant ne peut échapper.
Malheur à ceux qui mourront dans les péchés mortels.
heureux ceux qu’elle trouvera dans tes très saintes volontés,
car la seconde mort ne leur fera pas mal.
Louez et bénissez mon Seigneur,
et rendez-lui grâce et servez-le avec grande humilité.

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

Brezilya Katolik Duasi

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Brezilya Katolik Duasi konusuna benzer konular;

GENÇLERİN DUASI Tanrım, beni yarattığın, bana gençlik ve sağlık verdiğin için için sana teşekkür ederim. Bana verdiğin bu nimetleri iyi bir şekilde kullanabilmem için yardımcı ol. Seni ve senin için bütün insanları tüm kalbimle ve gücümle sevmeyi öğret. Başkalarının fikir ve özgürlüğünü sayarak, işbirliği yaparak iyiliği ve barış içinde gelişmeyi büyük bir istekle aramayı bana öğret. Fakirlere, yardıma muhtaç kişilere karşı sevgi ve saygı duygusunu gençliğime aşıla ki hayatımı hem sana hem de kardeşlerime vakfedebileyim. Bu gençlik yıllarımda benimle birlikte ol. Seninle beraber daha güçlü, daha emin ve daha cömert olacağım. İnsani ve toplumsal görevlere, sorumluluk duygusuna sadık olarak beni hayata hazırla. Gelecekte hangi yolu seçeceğim konusunda...

PADRE PİO DUASI Erdem ve iyilik dolu günahkârların kurbanı ey İsa, bize olan sevginden haç üzerinde ölmek istedin, mütevazı bir şekilde göklerde ve yeryüzünde hizmetkârın olmuş ve acılarını gönüllülükle paylaşmış, seni derinden sevip Göklerdeki Peder'inin şanı ve ruhların iyiliği için imanla çalışmış olan Pietrelcina'li Padre Pio'yu şanlı kılman için sana yalvarıyorum. Güvenle onun aracılığı sayesinde çok arzu ettiğim dileğimi. …………..gerçekleştirmen için yalvarıyorum. Peder 'e, Oğul 'a ve Kutsal Ruh 'a şan ve şeref olsun. Ezelde olduğu gibi şimdi her zaman ve ebediyete kadar. Âmin (3 Kez)

KOMÜNYON DUASI Kominyon almaya hazır olduğun zaman, Küçük Yatsı Duası’nın, Büyük İman Duası bölümünden sonra aşağıdaki duayı oku. << Birinci Evdiye >> Yücelikler olsun sana ya Rab İsa Mesih yücelikler olsun. Ey şefkatli rabbim, kutsal bedenin ve değerli kanın benim için ebedi hayat ekmeği ve çeşitli hastalıkları yok eden ilaç olsun. Yücelikler olsun sana ya Rab İsa Mesih yücelikler olsun.

SABAH DUASI Uyandıktan sonra her kimse geçirdiği gece için Tanrı'ya teşekkür ederken ve o'na bütün gününü,işini,sorumluluklarını,neşelerini,acılarını sunarken gününü kutsallaştırmış olur. Tanrım,ve bütün kalbimle seni severim. Beni yarattığın,inanç verdiğin ve bütün gece beni koruduğun için teşekkür ederim. Bugün bütün yapacağım şeyler senin isteğine göre olup yüceliğini arttırsın. Beni günah işlemekten ve bütün kötülüklerden koru. Lütfun benimle ve bütün sevdiklerimle olsun. AMİN.

Brezilya Rio'da bulunan Lutheran Ascencion kilisesinin orgundan resital Brezilya,dünyada Katolik nüfusun en fazla bulunduğu ülkelerden biri olsa da,başka pek çok Hristiyan kilisesi huzur ve beraberlik içinde birarada Rabbi yüceltmektedirler.. Alman koloniciler tarafından oluşturulan Novo Hamburgo (Yeni Hamburg) bölgesindeki Yükseliş Evanjelik Lutheran Kilisesi de bu kiliselerden biridir. Bu güzel videoda kilisenin orgundan bir resital verilirken kiliseyi içten ve dıştan sanal olarak gezmekteyiz.. http://www.midiasis.com/wp-content/uploads/2008/04/igrejaluterana.jpg http://www.youtube.com/watch?v=BrKvH1vV28E

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Dua : Brezilya Katolik Duasi

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler