Arşiv Sayfa 2 / DUA NASIL OLMALIDIR? - Sayfa 2

Arşiv Sayfa 2 DUA NASIL OLMALIDIR? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Dua : DUA NASIL OLMALIDIR? - Sayfa 2 konusu 3361 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj NCyril tarafından gönderildi. DUA NASIL OLMALIDIR? Kutsal Kitap bizleri iman ile dua etmemiz konusunda tesvik etmektedir. Duayi yaratilistan Vahiy'e dek her tarafda gormek olasidir.Uygun olan dua Tanri'ya Isa Mesih ismi ile yaklasandir. Uygun olan duanin bicimi Kutsal Yazilarda acikca belirtilmistir. Isa, Goklerdeki Baba'ya dua etmemizi soylemistir.Matta 6: <sup id="x0o11" goog_docs_charindex="325">6</sup> Ama siz dua edeceğiniz zaman iç odanıza çekilip kapıyı örtün ve gizlide olan Babanız'a dua edin. Gizlilik içinde yapılanı gören Babanız sizi ödüllendirecektir.<sup id="x0o14" goog_docs_charindex="492">7</sup> Dua ettiğinizde, putperestler gibi boş sözler tekrarlayıp durmayın. Onlar söz kalabalığıyla seslerini duyurabileceklerini sanırlar.<sup id="x0o17" goog_docs_charindex="633">8</sup> Siz onlara benzemeyin! Çünkü Babanız nelere... DUA NASIL OLMALIDIR?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

DUA NASIL OLMALIDIR? konusu 3361 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj NCyril tarafından gönderildi.

DUA NASIL OLMALIDIR? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 >

DUA NASIL OLMALIDIR? hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-07-10, 22:14
DUA NASIL OLMALIDIR?
Anastasia

Ortodoks Kilisesinde soyle dua edilir:

http://www.oodegr.com/tourkika/prose...im_bradin1.htm

DUA NASIL OLMALIDIR?

DUA NASIL OLMALIDIR?

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / DUA NASIL OLMALIDIR?

DUA NASIL OLMALIDIR? hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-11-10, 23:12
DUA NASIL OLMALIDIR?
Paullus

Saygıdeğer Ortodoksmoderator,

http://www.oodegr.com/tourkika/prose...im_bradin1.htm

Ortodoks ilahiyatına göre yeni başladığım dualar ile ilgili sormak istediğim husus;ilgili web sayfasında belirtilen (''...Allah Korkusu ile dur ve şöyle dua et...'' )dur kelimesi ayakta durmak anlamında mıdır?Daha önce diz çökerek dua ediyordum.Belirli bir yöne(ben doğuya yönelmek diye duymuştum)durmamız gerekirmi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sizi de anmadan geçemeyeceğim Sayın Huzurlu;

Baba Ümidim,Oğul sığınağım,Kutsal Ruh koruyucumdur.Amin

Saygılarımla.

DUA NASIL OLMALIDIR?

DUA NASIL OLMALIDIR?

DUA NASIL OLMALIDIR? hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-11-10, 05:38
DUA NASIL OLMALIDIR?
Anastasia

Paullus

Ortodoks ilahiyatına göre yeni başladığım dualar ile ilgili sormak istediğim husus;ilgili web sayfasında belirtilen (''...Allah Korkusu ile dur ve şöyle dua et...'' )dur kelimesi ayakta durmak anlamında mıdır?Daha önce diz çökerek dua ediyordum.Belirli bir yöne(ben doğuya yönelmek diye duymuştum)durmamız gerekirmi?

Sevgilikardeşim,
Sabah yatağιmιzdan kalkιp, dua köşemzdeki kandilimizi yakarιzeğer varsa-ayakta durup duamιzι okuruz. “Kralımız olan ilahımıza secde edip diz çökelim. Kralımız olan ilahımız İsa Mesih’e secde edip diz çökelim. Kralımız, Rabbimiz ve ilahımız İsa Mesih’e secde edip diz çökelim” bolumune gelice 3 defa secde ederiz.
Τabiki her yerde de dua edebiliriz hatta gün boyunca kalp duasι olarak anιlan “Rab’bimiz Isa Mesih, Tanrι’nιn Οğlu ve Kelamι, ben günahkara merhamet eyle” kιsa duayι her nefesimizde, her adιmιmιzda tekrarlarιz.

DUA NASIL OLMALIDIR?

DUA NASIL OLMALIDIR?

DUA NASIL OLMALIDIR? hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-11-10, 13:09
DUA NASIL OLMALIDIR?
huzurlu

Sevgili Paullus

Bu sözlerin benim şhsi yorumum olmadığını gördün demek :) .
Zor bir dönem geçirdiğim bu dönemde manasını içselleştirerek söylediğimde bana o kadar faydası oluyorki kelimelerle anlatamam.

huzurlu

Baba ÜMİDİM, Oğul SIĞINĞIM, Kutsal Ruh KORUYUCUMDUR

DUA NASIL OLMALIDIR?

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHakkında Önemli Not: Daha önceleri protestan ilahiyatına tabi idim. Nisan 2008'den önce yazmış olduğum yazılar Ortodoks öğretisine uyum göstermeyebilir.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

DUA NASIL OLMALIDIR?

DUA NASIL OLMALIDIR? hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-11-10, 16:29
DUA NASIL OLMALIDIR?
Paullus

Anastasia
Paullus

Sevgilikardeşim,
Sabah yatağιmιzdan kalkιp, dua köşemzdeki kandilimizi yakarιzeğer varsa-ayakta durup duamιzι okuruz. “Kralımız olan ilahımıza secde edip diz çökelim. Kralımız olan ilahımız İsa Mesih’e secde edip diz çökelim. Kralımız, Rabbimiz ve ilahımız İsa Mesih’e secde edip diz çökelim” bolumune gelice 3 defa secde ederiz.
Τabiki her yerde de dua edebiliriz hatta gün boyunca kalp duasι olarak anιlan “Rab’bimiz Isa Mesih, Tanrι’nιn Οğlu ve Kelamι, ben günahkara merhamet eyle” kιsa duayι her nefesimizde, her adιmιmιzda tekrarlarιz.

Sayın Anastasia,

Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Rab sizi bereketlesin.

Sevgilerimle.

DUA NASIL OLMALIDIR?

DUA NASIL OLMALIDIR?

DUA NASIL OLMALIDIR? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 >  

DUA NASIL OLMALIDIR? konusuna benzer konular;

Baptist bir kiz nasil bir erkekle evlenemez? SElamlar. Arkadaslar. sizlerden bi yardim istiyorum. Bir kizi seviyorum ve kiz baptist . BIr baptistin muslumanla evlenmesi gunahmi? bana bir yardim eli uzatin. Allah rizasi icin. Sizden bu yardimi isteye bilmemin sebebi, sizin herkesi seviyor olmanizdir(Incilden okudum) BI de arkadaslar, ben genellikle hristiyanlikta olan cok seyi kabul ediyom(Incili okudum, mukemmel kitap Ve Isa Mesihe asik oldum) sadece bir kactane anlamadigim yerler var, onlari arastiriyom.

Nasil Hristiyan Olunur ? http://www.hristiyanforum.com/forum/katoliklik-f21/katoliklik-nasil-hristiyan-t318945.html

Siz Noel'i nasil kutluyorsunuz? Sevgili Hristiyan karde$lerim, <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> Formumuza dünyanin dört kö$esinden katilan arkada$larimiz var. Her ülke ve her mesep Noel’ i ba$ka bir $ekide kutlamaktadir. <o:p></o:p> Benim cok ilgilendiren siz $ahsiniz, Türkiyede ve yurtdi$inda Noel bayramini nasil ve nerede gecireceksiniz? <o:p></o:p> Ben $ahsim bu yil Noel’ i evde ve aileme gecirecem. Annem Türkiyeden o sirada Almanyaya ziyaretimize gelecektir. <o:p></o:p> Benim Almanyada oturdugum $ehirde ortodoks Kilise olmayi$indan bir Katolik veya Protestan Kilisesine gidecegim. <o:p></o:p>

Kutsal su nasil elde edilir? Merhaba arkadaslar. benim merak ettigim bir sey var. kutsal su nasil elde edilir. hangi dualar nasil yapilir yani bir kac sey duydum fakat bu bilgilerin yanlis olmasindan korkuyorum ve burda dogrusunu ogrenmek istiyorum.. tesekkurler..

nasil rahibe olunur? selamlar, 1997 yılında İngiltere de okudugum yıllardan inancımı degistirdim.Su an kataligim ve bunun ile de ilgili cok huzurluyum.Bir turk katalik olarak , rahibe olabilir miyim?Bir misyoner olarak calısabilir miyim? Saygılarımla

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih