DUALAR

DUALAR :  DUALAR | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Dua

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

DUALAR sayfasını paylaşmak için adres:

DUALAR

DUALAR
esra86

DUALAR

İMAN DUASI

Tanrım, açıkladığın ve Kilise'nin aracılığıyla öğrettiğin bütün hakikatlere inanırım, çünkü sen yanılmaz ve yanıltmazsın.

ÜMİT DUASI

Tanrım, bu dünyada lütfunu, öbür dünyada da, vaadettiğn sonsuz hayatı bana bağışlayacağını ümit ederim, çünkü her zaman sözüne sadıksın.

SEVGİ DUASI

Tanrım, sen çok iyisin ve sonsuz sevgiye layıksın. Seni bütün kalbimle ve her şeyden çok severim. Seni sevdiğm için de bütün insanları kendim gibi gibi severim.

PİŞMANLIK DUASI

Tanrım, işlediğim bütün günahlara çok pişmanım, çünkü sonsuz sevgine karşı geldim ve yakınlarımı da incittim. Tövbe ederim ve senin yardımınla artık günah işlememeğe gayret edeceğim.

DUALAR

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

DUALAR sayfasını paylaşmak için adres:

DUALAR konusuna benzer konular;

Başka Tanrılara edilen dualar Merhaba hepimiz duanın insan psikolojisi için olumlu etkisi olduğunu biliyoruz. İster güneşe ister bir heykele ister Allah'a ister göktanrıya ister Zeus'a dua eden herkes psikolojik olarak rahatlama hisseder çünkü insanın doğasında yaratıcı bir...

Latince dualar Asperges me http://www.gloria.tv/?media=113569 Rorate Caeli http://www.gloria.tv/?media=113575 Dies Irae

meryem anaya dualar AVE MARİA DUASI Ave maria duası Meryem Ana'ya ettiğinden bazı kimseler bu duanın incil dışı olduğunu sanıyorlar.Aslında tam tersi.Eğer bu duaya yakından bakacak olursak,"selam sana Allah'ın sevgili kulu Meryem,Rab seninledir".Bu bir Melke...

dualar bütün olunca aşılamıyacak zorluk yok türkiyeye yeni geldim bütün varlıgım valizim ve çalıştıgım gazetem (şişli gazetesi) kendi inançlarım ve idaallerimin arkasındayım buyüzden zor günler geçiriyorum idaaller bu ülkede kişileri yıpratıyor ve yoruyor benden dualarınızı esirgemeyin.

DUALAR
DUALAR :  DUALAR | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Dua

DUALAR

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler