DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER konusu
22363 kez okundu,
112 kez cevaplandı. En son mesaj
Yaralı tarafından gönderildi.
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
8 14 15 16 17 18
19 20 21 22
>
Sonuncu »

22-11-07, 14:19
Hardal
Teşekkür ederim.
Zaman zaman hatâlarımı düzelttiğin için sana da teşekür borçluyum Sonsuzdiren.
Evet, Rabbin ışığı evlâtlarının üzerine olsun, tüm dünyayı kapsasın:
"Gökte olduğu gibi yerde de Senin iraden olsun".
Amin.
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

22-11-07, 16:40
sonsuzdiren
Evet, Rabbin ışığı evlâtlarının üzerine olsun, tüm dünyayı kapsasın:
"Gökte olduğu gibi yerde de Senin iraden olsun".
Amin.
Amin.Onur ve övgüler Rab'bin dir,Rab'be şükürler olsun.
Sevgili Hardal kardeşim hata yapmak ne demek hala günah a yenik düşüyoruz.
Forumumuzun amacıda Rab hizmetinde birbirimizi destekleyip sağlamlaştırmak ve güçlendirmek; Rab'be layık kahinler olmamızı sağlamaya çalışmakdır.Kardeşlerin hatalarını düzeltmek elbette her kardeşin görevidir.Böyle algıladığınız ve kardeşliğin gereğini gösterdiğiniz için size teşekkür ederim.Rab İsa Mesih in sevgisini sizinle paylaşmakdan mutlu olduğumu bilmenizi isterim.
1.Pe.1: 22 Gerçeğe uymakla kendinizi arıttınız, kardeşler için içten bir sevgiye sahip oldunuz. Onun için birbirinizi candan, yürekten sevin.
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı’nın bir armağanıdır. Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü değildir.
Efesliler 2:8-9 
FORUMA ÜYE OLUN! /
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

23-11-07, 00:06
ugur
Önemsiz işlerle uğraşırsak, Müjde'nin özünü kolayca ihmal edebiliriz. İsa'nın Tanrı'nın Oğlu olduğu, günahlarımıza karşılık öldüğü ve üçüncü gün ölümden dirildiği öğretisini nasıl benimsiyoruz? İman hayatımız boyunca, İsa'yla ilgili temel gerçekleri sürekli anımsamamız gerek. Böylece tez gelecek yargıdan kurtulabiliriz.
---Her ortamda Rab'be güven duyabilecek bir imana sahip miyim?
Rab, imanlarını koruyup dünyanın çekiciliğine kapılmadan yaşayanları onurlandırıp sonsuz yaşam verecektir. Dünyasal zevklerle ruhsal giysilerini lekelemeyen kişiler, Rab'bin tekrar gelişinde O'nunla sonsuza dek beraber olarak sonsuz bir yaşam sürdüreceklerdir.
---Ben nasıl bir görünümle Rab'bin önünde duracağım?Dua: Tanrım, Rab'bi tanıdığımda duyduğum büyük ve derin sevgiyi kaybetmek istemiyorum
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER
FORUMA ÜYE OLUN! /
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

25-11-07, 00:31
ugur
Canları pahasına Müjde'yi savunan imanlılar, dünyanın kötülüğü karşısında, “daha ne kadar bekleyeceksin?” diye haykırarak Tanrı'nın yargısının hemen yerine gelmesini isterler. Ancak Rab onlardan beklemelerini ister. Bizler de zaman zaman Tanrı'nın hemen yargılamasını isteriz. Çeşitli zorluklarla mı karşı karşıyayız? Sızlanmayalım ve sabredelim. Rab mutlaka feryadımıza karşılık verecektir .
Büyük günde gerçekleşecek olan evrensel gazaptır. O güne kadar TANRI'ya karşı çıkıp kendi gücüne güvenerek yaşayanların hepsi gizlenecek yer arayacaklardır. TANRI'ya iman edenlerin ise korkmalarına gerek yoktur, çünkü bugün onların ödüllendirilecekleri gündür.
---O gün benim için ödül günü mü, yoksa gazap günü mü olacak?Dua: Tanrım, Rab'bin tekrar gelişinden korkmayan, O'nu sevinçle karşılayanlardan biri olmamı sağla.
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER
FORUMA ÜYE OLUN! /
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

25-11-07, 02:20
Hardal
Evet.
Hiçbirimizi önünden kovacaklarından etme, Ya Rab.
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER
FORUMA ÜYE OLUN! /
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
8 14 15 16 17 18
19 20 21 22
>
Sonuncu »
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU

Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil