Arşiv Sayfa 23 / DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER - Sayfa 23

Arşiv Sayfa 23 DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Dua : DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER - Sayfa 23 konusu 22370 kez okundu, 112 kez cevaplandı. En son mesaj Yaralı tarafından gönderildi. DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER BURADA HER GÜN YENİ BİR DUA VE BU DUANIN KISACA AMACINI BELİRTMEYE ÇALİŞACAĞIM. RAB SİZİ BEREKETLESİN. ----------------------------------------------------- ----------------------------------------------------- Rab'bin her an yanımızda olduğunu düşünerek, konuşmalarımıza ve davranışlarımıza dikkat etmeliyiz. Nerede olursak olalım, O'nun kutsal konutu olduğumuzu unutmayalım.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> <u1:p></u1:p><u1:p></u1:p> <table class="MsoNormalTable" style="width: 71%; border-collapse: collapse;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="71%"> <tbody><tr style=""> <td style="padding: 0in; width: 100%;" valign="top" width="100%"> Dua: Rab. bugün beni Kendi konutun olarak kullan. isteklerine itaat edebilmem için bana cesaret ver!<o:p></o:p> </td> </tr> </tbody></table> ... DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER konusu 22370 kez okundu, 112 kez cevaplandı. En son mesaj Yaralı tarafından gönderildi.

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 13 19 20 21 22 23

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-04-09, 01:26
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER
oslem

Emeğiniz Ve Dualarınız İçin Teşekkür Ederim
Rab Sizi Bereketlesin

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-11-09, 00:09
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER
KALABA

Merhaba. Yanlış yerde mi konuyu açtım bilmiyorum. Yeni üyeyim ve dua örneklerinizin az bir kısmını okudum. Üyelik bilgilerinde de belittiğim gibi ben bir müslümanım, fakat kalben söylüyorum düşman değilim. Çok samimi, güzel dualar yazmışsınız. Tabiiki benim inancıma göre katılmadığım yerler olmakla birlikte iyiye ve güzele dair içten temenniler bir noktada parelellik arzediyor. Benim temel felsefem şudur ki; insan evrensel ahlak değerleri açısından (kısaca kimsenin malında, namusunda, insan olmaktan kaynaklanan haklarında gözü olmadan, kendine, ailesine, çevresine, milletine ve tüm insanlık adına bir kırıntı da olsa iyi şeyler yapma arzu ve isteğinde olmak...)bazı donanımlara sahipse dininin ne olduğuna bakılmaksızın, salt bir insan olarak bir değere sahiptir, saygıyı haketmektedir. Benim dinimden olmasa bile kendi inancında/dinide samimi olan insan değerlidir. Bu açıdan yaklaştığımızda dünyanın daha güzel olacağına inanıyorum.

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-06-10, 00:30
DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER
Yaralı

AMİN! AMİN! AMİN!

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: « Birinci < 13 19 20 21 22 23  

DUALARIMIZDAN ÖRNEKLER konusuna benzer konular;

Kutsal Kitap -Tarihsel Güvenilirliğine Örnekler Birçok yanlış içeren kitaba güvenmek zordur.İkinci dünya savaşını 1800'lü yıllara tarihlendiren yada Türkiye Cumhuriyetine krallıkla yönetilen bir Devlet diyen çağdaş bir tarih kitabı düşünün.Böyle yanlışlar ,kitabın güvenilirliği hakkında soru işaretleri uyandırmaz mı ? Kutsal Kitabın tarihsel doğruluğunu şu ana kadar kimse çürütememiştir.Bu kitapta GERÇEK kişiler ve GERÇEK olaylar anlatılır. Örnek verelim ; Kişiler -People Kutsal kitap eleştirmenleri ,İsayı çarmıha gerilmesi için teslim eden Romalı Yahuda valisi Pontius Pilatusun varlığından şüphe ediyordu. (Mat.27:1-26).Akdenizdeki bir liman kenti olan Sezariyede 1961 yılında bulunan bir taşın üzerindeki sözler ,Pilatusun bir zamanlar Yahudanın yöneticisı olduğunu kanıtlar .

Modeller ve örnekler Modeller ve Örnekler<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Bugüne kadar yüzbinlerce mümin gerçek Ortodoks tipine birer örnek veya model olmuştur. İsimleri bilinen veya bilinmeyen o insanlardır ki, İsa'ya benzemeye çalışmışlar, hatta mücadele etmişlerdir. İsa'dan önce de örnek insanlar yaşamıştı, ama İsa'dan sonrakiler özellikle O'na benzemeye çalışmışlardır.<o:p></o:p> Gerek İsa'dan öncekiler, gerek sonrakiler söz konusuysa, kendilerini Tanrι adamış olan bu insanlar hakkında, İbranilere yazdığı mektubunda, Pavlos şöyle der: «...imanlarıyla kırallıklar devirdiler, âdilce davrandılar.... arslan ağızları kapattılar, kızgın ateşler söndürdüler, katliamdan kaçıp kurtuldular, zayıfken güçlü oldular, savaşta kuvvetli oldular, düşman saflarını kaçırttılar.... Bazıları da işkence edildi ve serbest...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih