Dua: Ya Rab, ağzımdaki övgüleri ve yüreğimdeki derin düşünceleri kabul et.
Dua : Tanrım, Beni ruhsal ölüme götürmeye çalışan Şeytan'ın ayartmasından Koru.
| ugur |
|
Tanrı İsrail'i Mısır'dan çıkararak pak olanı kirliden ayırdı. İsrail'in buyrukları yerine getirip, onları Mısır' dan kurtaran Tanrı'nın lütfunu ve amacını anımsaması gerekiyordu. İsa çarmıhta ölümüyle ruhsal açıdan pak olmayan bizlere merhamet gösterdi.” Şimdiyse Mesih sizi Tanrı'nın önüne kutsal, lekesiz ve kusursuz olarak çıkarmak için öz bedeninin ölümü sayesinde sizi Tanrıyla barıştırdı.” (Koloseliler 1 :22). Bu çok büyük bir lütuftur! Ben de beni çağıran Tanrı gibi, tüm davranışlarımda kutsal mıyım? Tanrı'nın beni kurtarma amacını her gün hatırlamam gerekir. Tanrı'nın benim için verdikleri, kötü tutkularımla kirlenebilir. Tanrı'yla ilişkimiz doğru olmadığında düşündüğümüz ve yaptığımız her şey kirlenecektir. ----Topluluğuma karşı temiz miyim, yoksa onları kirleten biri miyim? Tanrı gibi, ben de günahtan nefret ediyor muyum? Dua : Tanrım, Beni ruhsal ölüme götürmeye çalışan Şeytan'ın ayartmasından Koru. |
Dua: Rab. senin sevgini kardeşlerimle paylaşmak istiyorum. Bana sevmeyi öğret.sevgili sabri ve diğer kardeşlerim. RAB hepinizi bereketlesin.
Dua: Rab, senin gibi günahtan nefret ederek dürüstçe ve cesaretle sana yaklaşmak istiyorum.