HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
AZİZ FRANSUA DUASIRab, beni kendi barışın için, alet olarak kullan.
Nefret olan yerde, ben seveyim.
Hakaret edildiğinde, af edeyim.
Geçimsizliğin olduğu yerde, aracılık yapayım.
Yanılgı olan yerde, gerçeği söyliyeyim.
Şüphe olan yere ,inanç getireyim.
Umutsuzluğun olduğu yerde, ümit vereyim.
Karanlığın hakim olduğu yerde,
sevgi ateşini yakayım.
Ruhsal acıların olduğu yere, sevinç getireyim.
PADRE PİO DUASIErdem ve iyilik dolu günahkârların kurbanı ey İsa, bize olan sevginden haç üzerinde ölmek istedin, mütevazı bir şekilde göklerde ve yeryüzünde hizmetkârın olmuş ve acılarını gönüllülükle paylaşmış, seni derinden sevip Göklerdeki Peder'inin şanı ve ruhların iyiliği için imanla çalışmış olan Pietrelcina'li Padre Pio'yu şanlı kılman için sana yalvarıyorum.
Güvenle onun aracılığı sayesinde çok arzu ettiğim dileğimi. …………..gerçekleştirmen için yalvarıyorum.
Peder 'e, Oğul 'a ve Kutsal Ruh 'a şan ve şeref olsun. Ezelde olduğu gibi şimdi her zaman ve ebediyete kadar. Âmin (3 Kez)
Brezilya Katolik DuasiYanliz Tanri
Yanliz Tanrı, inanç verebilir.
Ama sen taniklik edebilirsin.
Yanliz Tanri umut verebilir
Ama kardeşlerine güvenebilirsin.
Yanliz Tanri, sevgi verebilir.
Ama baskalarini sevmeyi öğrenebilirsin.
Yanliz Tanrı barış verebilir.
KOMÜNYON DUASIKominyon almaya hazır olduğun zaman, Küçük Yatsı Duası’nın, Büyük İman Duası bölümünden sonra aşağıdaki duayı oku.
<< Birinci Evdiye >>
Yücelikler olsun sana ya Rab İsa Mesih yücelikler olsun.
Ey şefkatli rabbim, kutsal bedenin ve değerli kanın benim için ebedi hayat ekmeği ve çeşitli hastalıkları yok eden ilaç olsun.
Yücelikler olsun sana ya Rab İsa Mesih yücelikler olsun.
SABAH DUASIUyandıktan sonra her kimse geçirdiği gece için Tanrı'ya teşekkür ederken ve o'na bütün gününü,işini,sorumluluklarını,neşelerini,acılarını sunarken gününü kutsallaştırmış olur.
Tanrım,ve bütün kalbimle seni severim.
Beni yarattığın,inanç verdiğin ve bütün gece beni koruduğun için teşekkür ederim.
Bugün bütün yapacağım şeyler senin isteğine göre olup yüceliğini arttırsın.
Beni günah işlemekten ve bütün kötülüklerden koru.
Lütfun benimle ve bütün sevdiklerimle olsun.
AMİN.
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler