| HRİSTİYAN FORUM
> Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar
> Dua
: Günahkarın Duası - Sayfa 2 konusu 1042 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj Aliriza tarafından gönderildi. Günahkarın Duası Heavenly Father, I know that I have sinned against you and that my sins separate me from you. I am truly sorry. I now want to turn away from my sinful past and turn to you for forgiveness. Please forgive me, and help me avoid sinning again. I believe that your Son, Jesus Christ, died for my sins, that He was raised from the dead, is alive, and hears my prayer. I invite Jesus to become my Savior and the Lord of my life, to rule and reign in my heart from this day forward. Please send your Holy Spirit to help me obey You and to convict me when I sin. I pledge to grow in grace and knowledge of you. My greatest purpose in life is to follow your example and do Your will for the rest of my life. In Jesus' name I pray, Amen.... Günahkarın Duası
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Günahkarın Duası konusu 1042 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj Aliriza tarafından gönderildi.
Heavenly Father, I know that I have sinned against you and that my sins separate me from you. I am truly sorry. I now want to turn away from my sinful past and turn to you for forgiveness. Please forgive me, and help me avoid sinning again. I believe that your Son, Jesus Christ, died for my sins, that He was raised from the dead, is alive, and hears my prayer. I invite Jesus to become my Savior and the Lord of my life, to rule and reign in my heart from this day forward. Please send your Holy Spirit to help me obey You and to convict me when I sin. I pledge to grow in grace and knowledge of you. My greatest purpose in life is to follow your example and do Your will for the rest of my life. In Jesus' name I pray, Amen.
Günahkarın Duası
Göklerdeki Baba,biliyorum sana karşı günah işledim ve günahlarım seni benden ayırıyor.Gerçekten üzgünüm.Şimdi günahlı geçmişimden sana dönmek,bağışlanmak için sana dönmek istiyorum.Lütfen beni affet ve tekrardan günaha düşmemi önlemek için bana yardımcı ol.İnanıyorum ki;senin Oğlun,İsa Mesih;benim günahlarım için öldü ve ölüler arasından dirildi,yaşıyor ve benim duamı işitiyor.İsa’yı hayatımın kurtarıcısı ve Rabbi olması,yönetmesi ve bu günden itibaren yüreğimde hüküm sürmesi için davet ediyorum.Lütfen sana itaat etmeme yardımcı olması ve günaha düştüğümde bana hüküm vermesi için Kutsal Ruh’unu gönder.Seni tanıyarak ve lütuf içerisinde büyümeye ant içiyorum.Bu hayattaki en büyük amacım senin örneğini izlemek ve hayatımın sonuna dek senin istediğini yapmaktır.İsa’nın ismi ile dua ederim,Amin.
Amin.
AMIN
AMİN
her güne bu duayla başlamak insanı rabbe yaklaştırıyor. baba oğul ve kutsal ruhun adıyla amin
Günahkarın duası kabul olur mu? Soru: Tanrı günahlı / iman etmeyen birinin dualarını yanıtlar mı?
Yanıt: Yuhanna 9:31 şöyle bildirir: “Tanrı’nın, günahkârları dinlemediğini biliriz. Ama Tanrı, kendisine tapan ve isteğini yerine getiren kişiyi dinler.” Ayrıca, “Tanrı bir günahlının sadece bir tek duasını işitir o da günahlının kurtulmak için ettiği duadır” denmiştir. Bunun sonucu olarak bazıları, Tanrı’nın iman etmeyen birinin duasını duymadığını / onun dualarını hiçbir zaman yanıtlamayacağına inanır. Ancak Yuhanna 9:31’in metin çerçevesine bakarsak, bu ayetin Tanrı’nın iman etmeyen biri aracılığıyla mucizeler gerçekleştirmeyeceğini söylediğini görüyoruz. Birinci Yuhanna 5:14-15 bize, Tanrı’nın duaları, onların Kendi isteğine göre edilmiş olup olmadıklarına bakarak yanıtladığını söyler. Bu ilke iman etmeyenler için de...
Günahkarın iman duası nedir? Soru: Günahkârın duası nedir?
Yanıt: Günahkârın duası, bir insanın günahkâr olduğunu ve bir Kurtarıcı’ya ihtiyacı olduğunu anladığında ettiği bir duadır. Günahkârın duasını etmek tek başına bir şeyi başarmaz. Gerçek bir günahkârın duası, sadece bir kişinin kendi günahkârlığı ve kurtuluşa olan ihtiyacı konusunda bildiklerini, anladıklarını ve inandıklarını temsil eder.
Günahlının duasının ilk yönü, hepimizin günahkârlar olduğumuzu anlamaktır. Romalılar 3:10 şöyle bildirir: “Doğru kimse yok, tek kişi bile yok.” Kutsal Kitap hepimizin günah işlemiş olduğumuzu açık bir şekilde bildirir. Hepimiz, Tanrı’nın merhameti ve bağışlamasına ihtiyacı olan günahkârlarız (Titus 3:5-7). Günahımızdan ötürü sonsuz cezayı hak ediyoruz (Matta 25:46). Günahkârın duası, yargı yerine lütuf almak için bir...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil