Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Dua : Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Galadriel

Bana sevmem için birini gönder

Rabbim aç olduğum zaman bana yemeğe ihtiyacı olan birini ver
üzüntülü olduğum zaman, teselli edebileceğim birini sun;
haçım ağır gelmeye başladığı zaman,
başkasının haçını paylaşayım;
vaktim olmadığı zaman
bir süre için yardım edebileceğim birini ver;
gururum kırıldığı zaman başkasını övebilmemi sağla;
cesaretim kırıldığı zaman cesaretlendirmem için birini gönder;
başkaları tarafından anlaşılmak istendiğim zaman,
bana ihtiyacı olan birini ver;
birinin benimle ilgilenmesine ihtiyaç duyduğum zaman,
bana ilgilenmem için birini gönder;
ne zaman sadece kendimi düşünmeye başlarsam,
ilgimi başka insanların üzerine çek
Dünyada yaşayan ve açılıktan ve fakirlikten ölen
kardeşlerime hizmet edebilecek şekilde beni layık kıl Rabbim.
Onlara bizim ellerimizi kullanarak onların günlük ekmeğini ver
ve onlara bizim sevgimiz aracılığıyla anlayış, barış ve mutluluk ver.
Âmin

13İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir.(1. Korintliler 13:13)

hristiyanlık
NCyril

Amin...
Bana iyi geldi gerçekten
Rab sizi bereketlesin...

hristiyanlık
Sebastian

Galadriel
Bana sevmem için birini gönder

Rabbim aç olduğum zaman bana yemeğe ihtiyacı olan birini ver
üzüntülü olduğum zaman, teselli edebileceğim birini sun;
haçım ağır gelmeye başladığı zaman,
başkasının haçını paylaşayım;
vaktim olmadığı zaman
bir süre için yardım edebileceğim birini ver;
gururum kırıldığı zaman başkasını övebilmemi sağla;
cesaretim kırıldığı zaman cesaretlendirmem için birini gönder;
başkaları tarafından anlaşılmak istendiğim zaman,
bana ihtiyacı olan birini ver;
birinin benimle ilgilenmesine ihtiyaç duyduğum zaman,
bana ilgilenmem için birini gönder;
ne zaman sadece kendimi düşünmeye başlarsam,
ilgimi başka insanların üzerine çek
Dünyada yaşayan ve açılıktan ve fakirlikten ölen
kardeşlerime hizmet edebilecek şekilde beni layık kıl Rabbim.
Onlara bizim ellerimizi kullanarak onların günlük ekmeğini ver
ve onlara bizim sevgimiz aracılığıyla anlayış, barış ve mutluluk ver.

Peder, Oğul, Kutsal Ruh adıyla Amin

Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)

hristiyanlık
asuri

Cok guzel bir dua
yanlizca kucuk bir hatayi duzeltmek istiyorum rahibe tereza hindistanli degil kendisi arnavut
saygilar

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

hristiyanlık
vahram

Yönetim Notu: Her söylene, her söylenilene inanmayınız, aksi takdirde çok kez kandırılırsınız.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası konusuna benzer konular;

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı Almanya’nın güney eyaletlerinden birindeki Proteston Kilisesi, Müslüman biriyle evlendiği için bir rahibenin görevine son verdi. Almanya’nın güneyinde yer alan Stutgart eyaletinin Firtmberg bölgesi Protestan Kilisesi Piskoposluk Başkanı Crystal Hawsdnj kilisenin bu konuda aldığı karara işaret ederek, kararın kanuni temellere göre alındığını belirtti. Hawsdnj, buna karşın bu tür uygulama ve kanunların, şahıs böyle bir şeye adım atmadan önce kendisine bildirilmesi gerektiğini vurguladı. Basında yer alan haberlere göre 28 yaşındaki rahibe Bangladeş’ten bir Müslüman’la evlendi. Rahipler ve papazlar kanununa göre bu alanda çalışan kimseler, bazı istisnalarla beraber ancak Protestan...

Midyat'ta Süryani Ortodoks rahibe silahlı saldırı Midyat’ta Süryani Ortodoks rahibe silahlı saldırı http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/05/suryani-papaz-tartistigi-coban-tarafindan-vur-2695722_b-300x159.jpg Midyat’ta Süryani Ortodoks rahibe silahlı saldırı Olay, saat 11.00 sıralarında Elbeğendi Köyü yakınındaki dağlık bölgede meydana geldi. İddiaya göre, göçerlerin meralarda hayvanlarını otlatmaya geldiği haberini alan İsrail Demir, çobanlarla konuşmak için yanlarına gitti. Demir, hayvanların ekinlere zarar verdiğini belirterek çobanları köye gelmemesi konusunda uyardı. Yaşanan tartışmanın ardından, adı öğrenilemeyen çoban pompalı tüfek ile Demir’i vurdu. Olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demir, yapılan...

Süryani Derneklerinden Rahibe Başörtüsü Tartışmalarına Tepki http://www.hristiyangazete.com/2010/09/rahibe-kiyafeti-tartismalarina-suryanilerden-tepki/

nasil rahibe olunur? selamlar, 1997 yılında İngiltere de okudugum yıllardan inancımı degistirdim.Su an kataligim ve bunun ile de ilgili cok huzurluyum.Bir turk katalik olarak , rahibe olabilir miyim?Bir misyoner olarak calısabilir miyim? Saygılarımla

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Dua : Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler