Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası - Sayfa 3

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Dua : Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası - Sayfa 3

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
KAYRAM

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası

Bu paylaşım için teşekkürler. Gerçekten harika bir dua. Çok teşvik edici değil mi ? Azize Teresa' nın çok sevdiğim bir diğer duasını ben de burada paylaşmak isterim. Sevgi ve duayla kalınız..
Rabbim,

İhtiyacı olanlara, fakirlere ve hastalara yardım ederek
Bu günü geçirmek için ellerimi ister misin?
Rabbim bugün sana ellerimi veriyorum.

Rabbim,

Bir arkadaşa ihtiyacı olanları ziyaret ederek
Bu günü geçirmek için ayaklarımı ister misin?
Rabbim bugün sana ayaklarımı veriyorum.

Rabbim,

Sevgi kelimelerine ihtiyacı olanlara konuşarak
Bu günü geçirmek için sesimi ister misin?
Rabbim bugün sana sesimi veriyorum.

Rabbim,

Her insanı sadece insan olduğu için severek
Bu günü geçirmek için yüreğimi ister misin?
Rabbim bugün sana yüreğimi veriyorum….

Kalküta'lı Rahibe Teresa

hristiyanlık
yuhannapolikarp

KAYRAM
Bu paylaşım için teşekkürler. Gerçekten harika bir dua. Çok teşvik edici değil mi ? Azize Teresa' nın çok sevdiğim bir diğer duasını ben de burada paylaşmak isterim. Sevgi ve duayla kalınız..
Rabbim,

İhtiyacı olanlara, fakirlere ve hastalara yardım ederek
Bu günü geçirmek için ellerimi ister misin?
Rabbim bugün sana ellerimi veriyorum.

Rabbim,

Bir arkadaşa ihtiyacı olanları ziyaret ederek
Bu günü geçirmek için ayaklarımı ister misin?
Rabbim bugün sana ayaklarımı veriyorum.

Rabbim,

Sevgi kelimelerine ihtiyacı olanlara konuşarak
Bu günü geçirmek için sesimi ister misin?
Rabbim bugün sana sesimi veriyorum.

Rabbim,

Her insanı sadece insan olduğu için severek
Bu günü geçirmek için yüreğimi ister misin?
Rabbim bugün sana yüreğimi veriyorum�

Kalküta'lı Rahibe Teresa
Ellerine sağlık Kayra'cığım

paylaşımlarına devam et, ne olur

"Birbirinize sevginiz olursa, herkes bununla benim öğrencilerim olduğunuzu anlayacaktır". Yuh. 13:35

hristiyanlık
esra86

Yüce Tanrım, mükemmel bir sevgiyle yaşamak için, merhametle dolu sevgine kendimi adamış bulunuyorum. Sende bulunan sonsuz sevgi ve şefkatle kalbimi doldurmanı diliyorum. Böylece her an senin sevginin ateşi içinde yanarak bu sevginin kurbanı olayım. Sevgi beni senin huzuruna çıkacak duruma getirdikten sonra, sonsuz hayata kavuşmamı sağlasın. Ey sevgili İsa, ebediyette yüz yüze sevgimi sana söyleyebileceğim ana kadar, kalbimin her çarpışında bu sevgiyi sana defalarca sunmak ve tekrarlamak isterim. Amin.

Kalküta'lı Rahibe Teresa

hristiyanlık
KAYRAM

Rab,

Beni kendi barışın için, alet olarak kullan.
Nefret olan yerde, ben seveyim.
Hakaret edildiğinde, af edeyim.
Geçimsizliğin olduğu yerde, aracılık yapayım.
Yanılgı olan yerde, gerçeği söyliyeyim.
Şüphe olan yere, inanç getireyim.
Umutsuzluğun olduğu yerde, ümit vereyim.
Karanlığın hakim olduğu yerde, sevgi ateşini yakayım.
Ruhsal acıların olduğu yere, sevinç getireyim.
Beni teselli etmeselerde, ben teselli edeyim.
Beni anlamasalarda, ben onları anlayayım.
Beni sevmeselerde, ben onları seveyim.
Çünkü, kim kendini verirse, karşılığını alır.
Kendini unutan, çok şeyler kazanır.
Başkasını afeden, afedilir ve
Öldüğünde, sonsuz hayata kavuşur.

Amin.

Aziz Fransua

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası konusuna benzer konular;

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı Almanya’nın güney eyaletlerinden birindeki Proteston Kilisesi, Müslüman biriyle evlendiği için bir rahibenin görevine son verdi. Almanya’nın güneyinde yer alan Stutgart eyaletinin Firtmberg bölgesi Protestan Kilisesi Piskoposluk Başkanı Crystal Hawsdnj kilisenin bu konuda aldığı karara işaret ederek, kararın kanuni temellere göre alındığını belirtti. Hawsdnj, buna karşın bu tür uygulama ve kanunların, şahıs böyle bir şeye adım atmadan önce kendisine bildirilmesi gerektiğini vurguladı. Basında yer alan haberlere göre 28 yaşındaki rahibe Bangladeş’ten bir Müslüman’la evlendi. Rahipler ve papazlar kanununa göre bu alanda çalışan kimseler, bazı istisnalarla beraber ancak Protestan...

Midyat'ta Süryani Ortodoks rahibe silahlı saldırı Midyat’ta Süryani Ortodoks rahibe silahlı saldırı http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/05/suryani-papaz-tartistigi-coban-tarafindan-vur-2695722_b-300x159.jpg Midyat’ta Süryani Ortodoks rahibe silahlı saldırı Olay, saat 11.00 sıralarında Elbeğendi Köyü yakınındaki dağlık bölgede meydana geldi. İddiaya göre, göçerlerin meralarda hayvanlarını otlatmaya geldiği haberini alan İsrail Demir, çobanlarla konuşmak için yanlarına gitti. Demir, hayvanların ekinlere zarar verdiğini belirterek çobanları köye gelmemesi konusunda uyardı. Yaşanan tartışmanın ardından, adı öğrenilemeyen çoban pompalı tüfek ile Demir’i vurdu. Olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demir, yapılan...

Süryani Derneklerinden Rahibe Başörtüsü Tartışmalarına Tepki http://www.hristiyangazete.com/2010/09/rahibe-kiyafeti-tartismalarina-suryanilerden-tepki/

nasil rahibe olunur? selamlar, 1997 yılında İngiltere de okudugum yıllardan inancımı degistirdim.Su an kataligim ve bunun ile de ilgili cok huzurluyum.Bir turk katalik olarak , rahibe olabilir miyim?Bir misyoner olarak calısabilir miyim? Saygılarımla

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Dua : 3- Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası - Sayfa 3

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler