Arşiv Sayfa 3 / Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası - Sayfa 3

Arşiv Sayfa 3 Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Dua : Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası - Sayfa 3 konusu 2005 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj KAYRAM tarafından gönderildi. Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası Bana sevmem için birini gönder Rabbim aç olduğum zaman bana yemeğe ihtiyacı olan birini ver üzüntülü olduğum zaman, teselli edebileceğim birini sun; haçım ağır gelmeye başladığı zaman, başkasının haçını paylaşayım; vaktim olmadığı zaman bir süre için yardım edebileceğim birini ver; gururum kırıldığı zaman başkasını övebilmemi sağla; cesaretim kırıldığı zaman cesaretlendirmem için birini gönder; başkaları tarafından anlaşılmak istendiğim zaman, bana ihtiyacı olan birini ver; birinin benimle ilgilenmesine ihtiyaç duyduğum zaman, bana ilgilenmem için birini gönder; ne zaman sadece kendimi düşünmeye başlarsam, ilgimi başka insanların üzerine çek Dünyada yaşayan ve açılıktan ve fakirlikten ölen kardeşlerime hizmet edebilecek şekilde beni layık kıl Rabbim. Onlara bizim ellerimizi kullanarak... Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası konusu 2005 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj KAYRAM tarafından gönderildi.

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-05-10, 21:45
Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası
KAYRAM

Bu paylaşım için teşekkürler. Gerçekten harika bir dua. Çok teşvik edici değil mi ? Azize Teresa' nın çok sevdiğim bir diğer duasını ben de burada paylaşmak isterim. Sevgi ve duayla kalınız..
Rabbim,

İhtiyacı olanlara, fakirlere ve hastalara yardım ederek
Bu günü geçirmek için ellerimi ister misin?
Rabbim bugün sana ellerimi veriyorum.

Rabbim,

Bir arkadaşa ihtiyacı olanları ziyaret ederek
Bu günü geçirmek için ayaklarımı ister misin?
Rabbim bugün sana ayaklarımı veriyorum.

Rabbim,

Sevgi kelimelerine ihtiyacı olanlara konuşarak
Bu günü geçirmek için sesimi ister misin?
Rabbim bugün sana sesimi veriyorum.

Rabbim,

Her insanı sadece insan olduğu için severek
Bu günü geçirmek için yüreğimi ister misin?
Rabbim bugün sana yüreğimi veriyorum….

Kalküta'lı Rahibe Teresa

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-05-10, 00:30
yuhannapolikarp

KAYRAM
Bu paylaşım için teşekkürler. Gerçekten harika bir dua. Çok teşvik edici değil mi ? Azize Teresa' nın çok sevdiğim bir diğer duasını ben de burada paylaşmak isterim. Sevgi ve duayla kalınız..
Rabbim,

İhtiyacı olanlara, fakirlere ve hastalara yardım ederek
Bu günü geçirmek için ellerimi ister misin?
Rabbim bugün sana ellerimi veriyorum.

Rabbim,

Bir arkadaşa ihtiyacı olanları ziyaret ederek
Bu günü geçirmek için ayaklarımı ister misin?
Rabbim bugün sana ayaklarımı veriyorum.

Rabbim,

Sevgi kelimelerine ihtiyacı olanlara konuşarak
Bu günü geçirmek için sesimi ister misin?
Rabbim bugün sana sesimi veriyorum.

Rabbim,

Her insanı sadece insan olduğu için severek
Bu günü geçirmek için yüreğimi ister misin?
Rabbim bugün sana yüreğimi veriyorum�

Kalküta'lı Rahibe Teresa
Ellerine sağlık Kayra'cığım

paylaşımlarına devam et, ne olur

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye "Birbirinize sevginiz olursa, herkes bununla benim öğrencilerim olduğunuzu anlayacaktır". Yuh. 13:35
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-05-10, 21:36
esra86

Yüce Tanrım, mükemmel bir sevgiyle yaşamak için, merhametle dolu sevgine kendimi adamış bulunuyorum. Sende bulunan sonsuz sevgi ve şefkatle kalbimi doldurmanı diliyorum. Böylece her an senin sevginin ateşi içinde yanarak bu sevginin kurbanı olayım. Sevgi beni senin huzuruna çıkacak duruma getirdikten sonra, sonsuz hayata kavuşmamı sağlasın. Ey sevgili İsa, ebediyette yüz yüze sevgimi sana söyleyebileceğim ana kadar, kalbimin her çarpışında bu sevgiyi sana defalarca sunmak ve tekrarlamak isterim. Amin.

Kalküta'lı Rahibe Teresa

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-05-10, 23:43
KAYRAM

Rab,

Beni kendi barışın için, alet olarak kullan.
Nefret olan yerde, ben seveyim.
Hakaret edildiğinde, af edeyim.
Geçimsizliğin olduğu yerde, aracılık yapayım.
Yanılgı olan yerde, gerçeği söyliyeyim.
Şüphe olan yere, inanç getireyim.
Umutsuzluğun olduğu yerde, ümit vereyim.
Karanlığın hakim olduğu yerde, sevgi ateşini yakayım.
Ruhsal acıların olduğu yere, sevinç getireyim.
Beni teselli etmeselerde, ben teselli edeyim.
Beni anlamasalarda, ben onları anlayayım.
Beni sevmeselerde, ben onları seveyim.
Çünkü, kim kendini verirse, karşılığını alır.
Kendini unutan, çok şeyler kazanır.
Başkasını afeden, afedilir ve
Öldüğünde, sonsuz hayata kavuşur.

Amin.

Aziz Fransua

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3  

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası konusuna benzer konular;

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı Almanya’nın güney eyaletlerinden birindeki Proteston Kilisesi, Müslüman biriyle evlendiği için bir rahibenin görevine son verdi. Almanya’nın güneyinde yer alan Stutgart eyaletinin Firtmberg bölgesi Protestan Kilisesi Piskoposluk Başkanı Crystal Hawsdnj kilisenin bu konuda aldığı karara işaret ederek, kararın kanuni temellere göre alındığını belirtti. Hawsdnj, buna karşın bu tür uygulama ve kanunların, şahıs böyle bir şeye adım atmadan önce kendisine bildirilmesi gerektiğini vurguladı. Basında yer alan haberlere göre 28 yaşındaki rahibe Bangladeş’ten bir Müslüman’la evlendi. Rahipler ve papazlar kanununa göre bu alanda çalışan kimseler, bazı istisnalarla beraber ancak Protestan kilisesine bağlı kimselerle evlenebilir. TIME TURK ...

Süryani Derneklerinden Rahibe Başörtüsü Tartışmalarına Tepki http://www.hristiyangazete.com/2010/09/rahibe-kiyafeti-tartismalarina-suryanilerden-tepki/

nasil rahibe olunur? selamlar, 1997 yılında İngiltere de okudugum yıllardan inancımı degistirdim.Su an kataligim ve bunun ile de ilgili cok huzurluyum.Bir turk katalik olarak , rahibe olabilir miyim?Bir misyoner olarak calısabilir miyim? Saygılarımla

Rab'bin Duası-I <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cilhan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><!--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:"";...

Tövbe Duası-III <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cilhan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><!--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:"";...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih