| HRİSTİYAN FORUM
> Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar
> Dua
: MAGNİFİCAT konusu 228 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj asuri tarafından gönderildi. MAGNİFİCAT <TABLE id=maintable border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=608><TBODY><TR><TD id=maincontent vAlign=top>MAGNİFİCAT Canım Rabbi ulular; ruhum kurtarıcım Tanrı sayesinde seviçle coşar. Çünkü o, sıradan biri olan kuluyla ilgilendi. İşte, bundan böyle tüm kuşaklar beni mutlu sayacak. Çünkü güçlü Olan, benim için büyük işler yaptı. Onun adı kutsaldır. Kuşaktan kuşağa Kendisinden korkanlara merhamet eder. Eliyle güçlü işler yaptı; kibirlileri yüreklerindeki kuruntularla darmadağın etti. Hükümdarları tahtlarında indirdi, sıradan insanları yükseltti. Aç olanları iyiliklerle doyurdu, zenginleri ise elleri boş çevirdi. Atalarımıza söz verdiği gibi, İbrahim'e ve onun soyuna sonsuza dek merhamet etmeyi unutmayarak kulu İsrail'in yardımına yetişti. <!-- /repeat --> </TD></TR></TBODY></TABLE> MAGNİFİCAT
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
MAGNİFİCAT konusu 228 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj asuri tarafından gönderildi.
Canım Rabbi ulular;
ruhum kurtarıcım Tanrı sayesinde seviçle coşar. Çünkü o, sıradan biri olan kuluyla ilgilendi.
İşte, bundan böyle tüm kuşaklar beni mutlu sayacak. Çünkü güçlü Olan, benim için büyük işler yaptı.
Onun adı kutsaldır. Kuşaktan kuşağa
Kendisinden korkanlara merhamet eder. Eliyle güçlü işler yaptı;
kibirlileri yüreklerindeki kuruntularla darmadağın etti. Hükümdarları tahtlarında indirdi, sıradan insanları yükseltti. Aç olanları iyiliklerle doyurdu, zenginleri ise elleri boş çevirdi. Atalarımıza söz verdiği gibi,
İbrahim'e ve onun soyuna sonsuza dek merhamet etmeyi unutmayarak kulu İsrail'in yardımına yetişti.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil