21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN..

21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Dua ve Şükür konuları : 21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. konusu 717 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj santacecilia tarafından gönderildi. 21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. Ey Sevgide Duran Sevgili Kardeşlerim. Annem, 21 senedir felçli..Bir türlü düzelemiyor. Ve yıllardır dört duvar arasında yaşıyor. Ne deniz görüyor ne ağaç. Bu sene onu Antalya Olimpos'a tatile götüreyim dedim. Bu sefer de uçağa binme konusunda doktor raporu istendi ve annem de korktu.! Gün ışığını göremeyen, sokaklarda sizin gibi yürüyemeyen, eli ayağı sizler gibi tutmayan ve bu sebepten hiçbir yere rahatça gidemeyen annem için dua edin! Bari bu sene yakın bir yere de olsa onu götürebileyim. O da her tatil yapmak isteyen bir insan gibi, doğa görsün, ağaç görsün, deniz görsün.! Huzur bulsun, sağlığına fayda gelsin. A-min.! 21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN..

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. konusu 717 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj santacecilia tarafından gönderildi.

21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-07-11, 02:01
Yaralı

Ey Sevgide Duran Sevgili Kardeşlerim.
Annem, 21 senedir felçli..Bir türlü düzelemiyor. Ve yıllardır dört duvar arasında yaşıyor. Ne deniz görüyor ne ağaç. Bu sene onu Antalya Olimpos'a tatile götüreyim dedim. Bu sefer de uçağa binme konusunda doktor raporu istendi ve annem de korktu.!
Gün ışığını göremeyen, sokaklarda sizin gibi yürüyemeyen, eli ayağı sizler gibi tutmayan ve bu sebepten hiçbir yere rahatça gidemeyen annem için dua edin! Bari bu sene yakın bir yere de olsa onu götürebileyim. O da her tatil yapmak isteyen bir insan gibi, doğa görsün, ağaç görsün, deniz görsün.! Huzur bulsun, sağlığına fayda gelsin.
A-min.!

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / 21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN..

21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-07-11, 05:18
yerdenizden

Sabaha karşı, horozlar ötmeden anneniz için dua edeceğim.

21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-07-11, 09:56
LovePeace15

Çok üzüldüm sizi anlayabiliyorum dedem vefat etmeden sizin tarif ettiğiniz durumdaydı. Her gün ağlıyordu ben onun için çok dua ettim ama onu kaybettik. İsa Mesihle tanıştığımdan beri sevdiklerim için mucizeler gerçekleşiyor , Rabbim annenize sağlık mutluluk ve uzun ömürler versin.

21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-07-11, 11:14
Flyboy

Annen için dua edeceğim sevgili kardeşim. Sen hiçbir yere götüremesen bile bir tekerlekli sandalyeyle anneni çıkar, yakınlarda uygun bir alan varsa gezdir. Ara sıra da olsa bu anneni çok mutlu edecektir.

21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-07-11, 11:34
Sebastian

Anneniz umarım en kısa sürede iyileşir, nice cinlileri, körleri, hastaları iyileştiren İsa Mesih, sizin de annenizin derdine derman olsun, Amin!

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHer şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

21 YILDIR FELÇLİ ANNEM İÇİN.. konusuna benzer konular;

DÜNYA BİZİM İÇİN ÖLÜDÜR, BİZDE DÜNYA İÇİN ÖLÜYÜZ DÜNYA BİZİM İÇİN ÖLÜDÜR, BİZDE DÜNYA İÇİN ÖLÜYÜZ Bana gelince, Rabbimiz İsa Mesih'in çarmıhından başka bir şeyle asla övünmem. O'nun çarmıhı aracılığıyla dünya benim için ölüdür, ben de dünya için. Sünnetli olup olmamanın önemi yoktur, önemli olan yeni yaratılıştır. Bu kurala uyan herkese ve Tanrı'nın İsraili'ne esenlik ve merhamet olsun. Bundan böyle kimse bana sorun çıkarmasın. Çünkü ben İsa'nın yara izlerini bedenimde taşıyorum. Kardeşler, Rabbimiz İsa Mesih'in lütfu ruhunuzla birlikte olsun! Amin. Gal.6: 14-18

Annem için dua. Arkadaşlar annem yakında ameliyat olacak.Lütfen annem için lütfen dua edermisiniz?

annem için dua kardeşlerim annem yakın zamanda kalp ameliyatı olacak sizlerden annem içinde dua etmenizi istiyorum ne olur kardeşlerim dualarınızda annemi içinde dua edin esen kalın kardeşimlerim

Annem... Arkadaşlar,annem bir kaç yıldır göğüs kanseri teşhisiyle tedavi görüyordu.Bu süre zarfında annem toplam 9 operasyon geçirdi ve göğsünden 12 tane kist alındı.Doktor,operasyonların ve hem annemin,hem de bizim için çok yorucu olan bir tedavi sürecinin sonucunda,iyileştiğini söylemişti bize...Dün onuncu ameliyatına girdi ve yeni yıla hastanede girdi.Dünden beri yoğun bakımda.Ameliyatta göğsündeki bazı dokulara zarar verilmiş.Doktor,,''uzun bir süre yoğun bakımda kalabilir'' dedi...Babamın ve teyzemin zoruyla sabah saat 11 de eve geldim ve harap bitap bir durumdayım. Arkadaşlar,sizden ricam,lütfen dualarınızı annemden esirgemeyin.O benim en değerli ikinci varlığım.Eğer ona bir şey olursa belki ben ayakta durabilirim ama benden başka küçük bir kardeşim var,o kaldıramaz bu durumu. Lütfen...

Annem için lütfen dua edin. Evet malesef gerçekler yüzünü gösterdi benim hayatımdada. Bugun annemin ilk kemoterapisi gerçekleşti. Doktorlar belirli bir ömür süresi veriyor. Lütfen dua edin kardeşlerim, büyüklerim. Ne yazayım bilmiyorum ancak bukadar yazabiliyorum. lütfen.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih